Tuesday 7 February 2012

Hazel Eyes

Hazel boja očiju je najčešće pogrešno protumačio boja očiju od svih njih. Dakle, ono što su boje lješnjaka oči? Pa, jer je to boja očiju stoji na granici smeđa i zelena, to je prilično neodređeno opisati. Oni su lijeska sigurno! No, da budem precizniji, lijeska oči može biti pozvan kao mješavina smeđe i zelene. Te oči često nalaze s raznim tinkture od smeđe do tamno zlatne i zelene. Hazel oči su smeđe u blizini rožnica i zlatne do zelene u smjeru vanjske strane očne jabučice. Ova karakteristika čini ljude s prekrasnim jedan od najvažnijih zadivljujuće par očiju. Više o rijetkim oku boje.
Šminka Savjeti za Hazel Eyes
Žene s lješnjak oči su blagoslovljeni oni, jer oni mogu imati najbolje od oba svijeta, kada je u pitanju šminka očiju. Njihova neobična boja očiju čini način da se mnoštvo boja. S malo znanja, možete pretvoriti u oči boje lješnjaka sparan diva ili klasični portret modela. Odabir najbolje pogodan sjenilo za oči boje lješnjaka, igra veliku ulogu u tome da ih lijepima. Uz sjenilo, također treba obratiti pozornost na druge detalje, uključujući šminku eyeliner i komplementarni hladu ruž kako bi dobili savršeni lješnjaka oka šminka. Više o šminke oko očiju savjete.
Sjenilo za Hazel Eyes, možete podudaraju se boje lješnjaka oči s ogromnim niz sjenilo boje, jer boje sjenilo za smeđe, zelene, kao i plave oči odijelo dobro lješnjaka oči. Ako želite postići relativno neutralan još atraktivan izgled, a zatim se odlučiti za smeđa ili roza sjenilo. Možete eksperimentirati s različitim nijansama ružičaste poput romantične roza i ružičaste ružičasta, tijekom zime i proljeća. Ostali sjenilo boje za oči boje lješnjaka su, vrhnje, tupe i bež. Nekoliko svijetle sjenilo boje su različitim nijansama žute poput suncokreta žuta, žuta pšenica, pijesak zlato, senf žuta, šafran žute, itd. također su korisne. Također možete stvoriti fantastične kontrast za boje lješnjaka oči pomoću različitih nijansi ljubičaste, uključujući ljubičice, jorgovan, lavande, šljive, itd. Više o purpurne Smokey oči.
Eyeliner za Hazel Eyes, možete koristiti bilo koji eyeliner koji odgovara smeđe, zelene i plave oči kao najbolji eyeliner za oči boje lješnjaka. Odlučite se za bogate smeđe, ugljen crnu, ljubičastu ili patlidžan nijanse za oči boje lješnjaka. Također možete pokušati bijela olovka za oči, kao svjež opcija za oči boje lješnjaka. Uz spomenute nijansi, možete isprobati mnoštvo neutralne boje za oči boje lješnjaka. Kako staviti na eyeliner na lijeska oči, je pitanje osobnog izbora i možete ga primijeniti na oba kapcima ili samo jednu od dvije. Možete probati različite eyeliner dizajna nakon što odaberete savršenu eyeliner za oči. Više o eyeliner za smeđe oči i eyeliner za plave oči.
Ruž za Hazel Eyes, odabiru ispravne hladu ruž igra veliku ulogu u povećanju ljepoti lješnjaka oči. Budući da su oči boje lješnjaka atraktivne sami, pokušati zadržati šminka kao neutralne i prirodne što je više moguće, tako da svi pozornost može biti privučeni prema očima. Da bi oči kao žarišna točka, provjerite jeste li odabrali neutralnu nijansu ruža. Plus, također koristiti ruž koji ima suptilan žmirkati na to, tako da se može odraziti kroz oči. Kao pravilo palca, nekoliko najbolji ruž nijanse za oči boje lješnjaka su ružičasto ljubičast, maka ružičasta, zlatna, crvena bobica i druge neutralne boje. Morate se suzdrže od tamne nijanse i za to, možete jednostavno primijeniti jedan kaput od čiste sjajilo kao dobro. Više o ruž boje vodič.
Pročitajte više na:; Hazel Eye Šminka Savjeti; Šminka Savjeti za Hazel Eyes, Hazel Eyes: Šminka za Hazel Eyes, dobro, to je sve o ljeska oči i šminka ideje za oči boje lješnjaka. Uvijek se suzdrže od plave boje, kada je u pitanju lješnjaka šminke oko očiju. Trebali biste koristiti jet crne ili smeđe maskare izvući ljepotu očiju. Na kraju, ne nosite odjeću koja zapanjujući može nadopuniti vaše atraktivan i bold lijeska oči. Uživajte!

No comments:

Post a Comment