Sunday 19 February 2012

Messy Bun: Kako napraviti neredu Bun

Messy kolač je jedan od savršenog updo frizura koja odgovara samo o svakoj prilici. Bilo da ste u srednjoj školi, ili ide na prom, ili su se za večeru, ili na čelu off na veliki događaj, njegov jedan stop rješenje za bilo koji događaj. To je lako napraviti (jer to je u neredu, a vi ne morate biti savršeni s njom). U stvari, ne samo da je to odgovor na vaše woes frizuru za različite prigode, to je najbolji način rješavanja loš hair dan. Trendy i šik, ali elegantan i sofisticiran, ti jednostavno ne možete pogriješiti s neuredan kolač. Predstavljen ovdje je vodič o tome kako napraviti neredu kolač, za dugu i kovrčavu kosu.
Messy Bun: Kako napraviti neredu Bun za dugu kosu
Messy kolač frizura najbolje radi za one koji imaju kosu koja je ramena ili više. Oni koji imaju kraće kose svibanj biti u mogućnosti to stvoriti neredu kolač koristeći sušilo za rat. Bacite pogled na ovaj korak po korak vodič o tome kako napraviti kolač neredu. , Početi s redovitim šampon i uređaj rutinu. Ručnik suhu kosu. ; Uzmite malu količinu ravnanje kosu gel i primijeniti ga sve više, od korijena do vrha kose. Trčanje prstima kroz kosu, tako da gel ravnomjerno raspodijeljena. ; Sada isfenirati kosu srednje topline, uzimajući četiri-inčni predjelima kose, i držite sušilo za kosu oko 3-4 inča udaljen od vaše kose. Izravnajte kosu s ovim procesom. Za neke pomoći s ovim korak pročitati kako puhati suho kosa ravno. , Ako imate šiške, ona odvojena od ostatka kose. Češalj sve vaše kose unatrag. Zagladimo kosu s rukama, i primijeniti non-aerosol sprej za kosu na tjemenu. Opet, operite kosu i zagladimo. , Savijati prema dolje, tako da sve vaša kosa je zrcaljeno naprijed. Koristite kist veslo i prikupiti sve svoje kose, vezanje u rep visok ako želite visoku neredu kolač, ili na potiljak vrata, ako želite niži kolač neredu. Za niže neredu kolač ne morate flip kosu prema naprijed i skupiti u rep. Dovoljno je to učiniti u regularnom način. Koristite elastični koji odgovara vašoj boju kose. Glatko sve neravnine koje mogu nastati na krunu rukom, ili pomoću četke. Međutim, ne čine konjski rep zbijeno. Ostavite malo 'fuj' oko na kruni i oko da kosu više volumena i postići savršeno messy kolač. , Ostati na istom položaju, a ventilator iz kosu u svim smjerovima, tako da je kao fontana. ; Držite centar fontana, i početi kovitlaju kosu završava oko centra, u smjeru kazaljke na satu. ; Ponavljajte taj postupak dok se sve vaša kosa je tucked u i oko kolač. Sjeti se, da kolač treba biti vezan labavo. ; Secure kolač u mjestu, koristeći igle. Zadirkivati ​​roll malo, tako da se pojavljuje više voluminozan. ; Sada pokrenite svoje prste kroz kosu na svoju krunu, tako da je malo raskliman od elastične. To također dodaje teksturu na ukupni izgled. ; Nosite tanki, crni glavu tri inča udaljen od vaše kose linije. Nosite druga dva inča udaljen od prve. Koristite tamnije hair band za svijetlu kosu, a lakši hair bend za tamnu kosu. , Na kraju, ako ste oduvijek željeli držati kosu u kolač s kose stick, sada je vrijeme da jednom probušiti kroz kolač za konačni učinak. ; Vaš šiške mogu biti styled ili u valovitom način, ili ravno, ovisno o Vašem izboru. ; Neredu Bun: Kako napraviti neredu Bun za kovrčavu kosu
Za one koji imaju dugu, kovrčavu kosu, ona se bavi može ponekad biti teško. Dobar način da se stilu onda je messy kolač frizuru. To je brz i štedi vam nevolje to ravnanje, tako da je lako upravljati. Plus, to stavlja svoj kovrčavu kosu do prednosti, kao što su ovi u neredu updos look 'Messier' kada styled s kovrčavom kosom. Samo zapamtite, vaša kosa treba biti potpuno suha kada pokušate ovu frizuru na kovrčavu kosu. ; Lagano četka kosu. Nemojte to učiniti snažno kao prirodne kovrče tada će postati neposlušnu i izgleda loše. ; Ga vezati se u konjski rep pomoću elastičnih, više ili niže, ovisno o Vašem izboru. , Opet, savijati prema dolje, i stvoriti kosu fontana. Twist je labavo oko elastična. , To sigurno s igle, i koristiti sprej kosu kako bi držale na mjestu. ; Otpustite neke kovrče s krunom na uokviriti vaše lice. ; Konačno, accessorize s neke zanimljive kosu. Pokušajte neke slatka isječke leptir, ili bilo koje druge zanimljivije u obliku šarene isječke oko opsega vaše kolač. ; Sport neredu kolač, gdje god želite, kad god želite. Kao što sam rekao prije, samo ne možete pogriješiti, a ne kada vi sada znate kako napraviti kolač neredu.

No comments:

Post a Comment