Sunday 26 February 2012

Jednostavno šminka izgleda

Postoji nekoliko razloga zašto žene iza nositi šminku. Prvo, oni koriste šminku kako bi unaprijedili svoje prirodne ljepote i da se pojavi više privlačan ljudima. Drugo, šminka jača njihovo samopouzdanje, jer oni izgledaju njihove najbolje kada ga nosi. I na kraju, možda najvažnije od svega, prava šminka može napraviti svaka žena izgledati mlađe po godinama. Dakle, što god može biti vaš razlog za nošenje šminka, Ispričat ću vam jednu stvar, da primjenom šminka je umjetnost, koja se mora učiti kroz praksu. Naravno, ako dobijete neki zgodan savjete na jednostavan šminke izgleda, a zatim vaš posao može postati vrlo lako. Ovdje su neke korisne i kreativne ideje na postizanje tog nevinog prirodni izgled, što je idealno za taj dan, kao i na dobivanje klasični izgled, koji možete nositi na svaku stranku u večernjim satima. Pročitajte više o šminke oko očiju.
Jednostavno šminka izgleda
Prirodni izgled
Korak 1; očistite lice temeljito i nanesite kvalitetan krema s za zaštitu od sunca. Sada nanesite korektor na koži područja koja su nešto tamnije od drugih, kao što su ispod očiju ili na dijelove kože sa unakaziti, tamne mrlje, itd. Možete primijeniti korektor prstima ili možete koristiti šminka spužva, ovisno o dvije možete pronaći povoljno. Zatim, nanesite prah na koži. Na kraju, uzeti ili bronzer ili rumenilo i primijeniti ga na obrazima. Najbolji način da ih primijeniti je osmijeh, a zatim primijeniti te od centra obraz, bočno se prema vanjskom rubu oka. Da biste dobili takav prirodno, lako šminka stilova, ne zaboravite da rumenilo ili bronzer svjetlo.
Korak 2; Sada kože šminka je učinio, omogućuje prelazak na učiniti šminke oko očiju s ove jednostavne savjete šminke oko očiju. Počnite s primjenom svjetla sjena sjene oko na tvoj gornji očni kapak. Sada, se primjenjuju tamnije sjenilo na očnu jabučicu područje i područje malo iznad njega. Zatim, nanesite tanki eyeliner na gornje trepavice. Curl trepavice s trepavica vikler i na kraju se primjenjuju maskara. Pročitajte više o eyeliner tehnika.
Korak 3; posljednji korak u ostvarivanju ovog prirodnog, a najviše jednostavan šminka izgleda je, primijeniti svjetlo hlad ruž za usne i stavite sjajilo na njemu.
Pročitajte više na:; Prirodne šminka izgled, Prirodni Šminka Savjeti; klasični izgled
Korak 1; Da biste dobili ovaj klasik, lako šminka izgleda, početi s čišćenje lica i primjenom krema. Sada, se primjenjuju jatak, ispod očiju i na drugim područjima problem lica. Zatim, primjenjuju temelj, po mogućnosti sa spužvom. Uvjerite se da je temelj primjenjuje ravnomjerno na lice. Na kraju, nanesite rumenilo koristeći isti postupak kao što je spomenuto gore. Pročitajte više na najbolji temelj šminku.
Korak 2; Primjena oka šminka ispravno je vrlo potrebno da biste dobili taj klasik, sofisticirani izgled. Za to trebate imati sjenila od lakih, srednjih i tamnih tonova iste boje. Počnite s primjenom svjetliji ton na cijelom području gornjeg kapka. Primijenite ton medij na području očne jabučice i tamniji ton, tik ispod obrva. Pomiješajte sve tri sjene oka lijepo sa četkom. Zatim, nanesite tanki eyeliner u odnosu na gornje trepavice, sa linija proteže malo izvan vanjskog ruba oka. Također, primjenjuju liner na donju trepavice kao dobro. Držite eyeliner tanka da bi dobili savršen klasični izgled. Slijedite ovaj gore s curling trepavice i primjene maskara kao i obično. Pročitajte više o primjeni sjenilo.
Korak 3; Prije nego što ste na neke jednostavne ideje za šminku usana, ovdje je jedan vrlo važan savjet o dobivanju savršene usne, a to je da uvijek držati ih navlažene i glatka redovitim pilingom i primjenu usne balzama. Ako je Vaš usne su glatke, usna make up će izgledati još više dobra. Započnite usne šminka s primjenom usna liner ili usana olovkom na vanjske rubove usana, s posebnim osvrtom na uglovima. Zatim, nanesite ruž za usne. Da biste dobili čak i ruž, stavite tkivo između usana i lagano pritisnite. Nakon toga, nanesite ruž za usne opet i slijedite ga s usana gloss.
Pročitajte više na:; Večernji Šminka Izgleda; Make Up Beauty Tips; lako šminka izgleda spominje ovdje se može postići unutar nema vremena. Međutim, savršena šminka nije jedina stvar koja će naglasiti Vašu ljepotu. Osmijeh, koketiranje očima i pozitivan stav jednako su važni postati super diva!

No comments:

Post a Comment