Sunday 12 February 2012

Scallions vs zeleni luk

Scallions, zeleni luk, luk, mladi luk, luk vlasac, poriluk, češnjak i sve te povrće, itd., pripadaju rodu Allium od jestivih višegodišnje biljke. Postoji puno konfuzije kada je u pitanju raspravu o scallion vs zeleni luk, jer u nekim zemljama oba ova uvjeta su odnosi na istu stvar. Kao Zapravo, postoji samo malo razlike između scallions i zeleni luk, koji je često zanemaren ili nije poznat po mnogim ljudima diljem svijeta. Više o luk - magija žarulja.
Što su scallions?, Scallions su različite mladim lukom s bijelim korijenima i tamno zelena i šuplje stabljike. Bijeli korijen dio scallions još nije razvio u luk žarulja. Oni također imaju blaži okus od zrele lukovice luk i zeleni luk, koji je malo više jača od vlasac. Budući da scallions su jači u okusu nego vlasac, oni su često se koristi kao zamjena za vlasac u pripremi raznih recepata. To je glavna točka za zapamtiti za ljude koji su radoznao o scallions vs vlasac i scallions vs luk kao dobro. To je istina, da scallions može biti kuhani, ali oni se uglavnom koriste sirove, za razne salate od povrća. Oni se također koriste za dekoriranje raznih pikantnih receptima. Više o luk zdravstvene beneficije.
Što su mladi luk?, Pa, možemo nazvati zeleni luk kao 'malo' zreli scallions. Oni imaju duge i delikatan zelene boje stabljike i vrlo tanak i male bijele lukovice, koje su definirane malo od scallions, koji je glavni točke koje treba zapamtiti kada je u pitanju scallions vs zeleni luk. Zelena luk imaju blag okus, ali oni ne ostaju dulje u 'zeleni luk' države da snosi redovite jetkost u potpunosti narasla luk lukovice. Slično scallions, zeleni luk se također koristi za dekoriranje razne salate, jela od tijesta i pečenim krumpirom. Zelena luk se često naziva kao grupiranje luk. Oni su pozvani kao mladi luk ili scallions u SAD-u, dok je u Australiji i Engleskoj oni su pozvani kao mladi luk! Više o luk nutritivnu vrijednost.
Scallions Vs zeleni luk, mislim da gore dva boda su dovoljno jasne za nas kako bi raspravljali o velikim sličnostima i razlikama kada je riječ o raspravi o scallions vs zeleni luk. Prvo, možemo reći da su potpuno nezrele scallions mladi luk, sa stvarno nejasna okruglog oblika i jači okus od vlasac. Dok, zeleni luk su maturating mladog luka koji imaju različita okusa i okus u potpunosti narasla luk. Oni također malo zaobljeniji oblik medvjeda nego scallions. Iako vlasac može se zamijeniti scallions, možete zamijeniti scallions zelenim lukom.
Proljeće luk s druge strane, imaju više oblina od definitivan i scallions i mladi luk. Proljeće lukom se uglavnom koriste kao steamed ili pirjane. To je najvažnija stvar za zapamtiti o scallions vs mladim lukom. Oba scallions i zeleni luk se koristi sirovo i sjeckani obrazac za dekoriranje. Dok se zeleni luk koristi na vrhu salate, scallions se također koristi za dekoriranje raznim umacima i povrća salate. Pa onda, po mom mišljenju nema smisla raspravljati o točki - scallions vs zeleni luk receptima. Više o tome kako rastu luk.
Pročitajte više na:; scallions - Koje su, Uzgoj luk, pa su mi jasni u vezi zbunjujuće rasprave o scallions vs zeleni luk? Nadam se da ćemo se! Kao što sam rekao, većina ljudi nisu ni svjesni činjenice da postoji razlika između scallions, zeleni luk, luk, proljetni luk i grupiranje luk! Većina ljudi smatraju da svi oni biti isti!

No comments:

Post a Comment