Friday 24 February 2012

Car Interijer Dizajn

Mi potrošiti znatnu količinu vremena u automobilima. Uz sve širi gradovima, udaljenost između naših domova i radnom mjestu također je u porastu bitno. Očito, mnogi od nas završiti trošenje više vremena u našim automobilima nego u našim domovima. Kao rezultat toga, vlasnici automobila uzeti koliko bolove ukrasiti svoje automobile, ako ne i više. Dok estetiku i korisnost su čimbenici koji igraju veliku ulogu u uređenje doma, auto dizajn interijera često vrti oko sigurnosti i udobnosti putnika. S obzirom na nastavku su neke ideje za prilagođeni dizajn unutrašnjosti vozila.
Car Interijer Dizajn Ideje
Sjedala i sjedište pokriva, tip auto sjedala odrediti razinu udobnosti doživjeli tijekom vožnje. Dok je mekana, klonuo sjedala zaista izgleda lijepo sjediti na, oni mogu postati vrlo neugodan na dugo putovanje. Ovaj tip sjedala se zna vratiti probleme stanara. Dakle, sjedala treba biti dovoljno teško da daju potrebnu količinu podrške na leđa. Kupnja sjedalo pokriva je također važna kao što su prvenstveno odgovorne za izgled interijera. Presvlake za sjedala su dostupna u bezbroj materijalima kao što su koža, vinil ili krpom. Koža i vinil izgledati elegantno i lakše se čiste. Međutim, oni mogu biti problem u toplom i vlažnom vremenu, koji mogu prouzročiti prekomjerno znojenje. Također, oni ne mogu izdržati ekstremne toplom i hladnom temperaturama. Kožna sjedala su također osjetljivi na plijesan, plijesan u kišne sezone, ako se pravilno njegu ne uzima. S druge strane, tkanina ili tkanina sjedala pružaju maksimalnu udobnost i može izdržati sve vrste vremena. Njihov jedini problem je da su malo teže očistiti.
Kat Mats, ovo je još jedan važan aspekt automobila interijera. Vi svibanj ići za jednostavne gumeni tepisi ili vrlo skupo ukrasnim tepisima. Međutim, jedan mora staviti sigurnost putnika prije svega. Tepisi ne bi trebalo biti tako gusta da se akcelerator i kočnice pedale zaglavi u njega. To može dovesti do ekstremne nelagoda za vozača i nesreća u slučaju gore. Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir da je tepisi imaju tendenciju da privuku puno prljavština, dakle, materijal tepisi treba biti takva da se može lako čistiti. Jednostavna gumeni tepisi su ne samo lako čisti, ali su također vrlo jednostavan za instalaciju. Više o automobilu čišćenje tepiha.
Zabava, osim CD / DVD player, također možete instalirati TV ekrana u vašem automobilu za dodatnu zabavu. TV zaslon može biti instaliran bilo gdje, ovisno o izboru korisnika. To može biti instaliran na naslon za glavu na prednjim sjedalima za putnike na stražnjem sjedalu za gledanje ili ona također može biti instaliran u strop kao padajućeg ekrana. Na ovaj način, svi putnici u automobilu će biti u mogućnosti to bdjeti.
Nadzorna ploča dekoracija, ako ste ovlašteni odlučiti plasman kontrole na instrumentnoj ploči, a zatim možete dizajnirati izgled po Vašem izboru. Opet, sigurnost je od najveće važnosti u ovom slučaju. Dok je uređenje ploču, pobrinite se da vaš ukras ne ometaju vozača sposobnost za rad kontrola. Postavljanje Beanie bebe ili Bobble glavu lutke vam može pomoći da ukrasiti ploču s instrumentima, bez zauzimaju previše prostora.
Volan, upravljač može biti pokrivena u šik kožne pokriti, mekom tkaninom ili čak jeftin gume jedan. Njega treba poduzeti da materijal upravljača omogućava pravilan hvat. Fabric volan pokriva dolaze u niz boja, dizajna i uzoraka. Koža obuhvaća mogu se uskladiti s bojom presvlake dok gumeni pokriva pružiti izvrsno prianjanje.
Možete slijediti jedinstvenu shemu boja u cijeloj dizajn unutrašnjosti vozila za sofisticirani izgled. Umjesto toga, vi svibanj također igrati s bojama za prikaz osobni stil i ukus.

No comments:

Post a Comment