Thursday 9 February 2012

Yard krtica uklanjanje

Svi napori u održavanju vašeg dvorišta u dobrom stanju će propasti zbog aktivnosti madeža. Oni koji su suočeni s problemima krtica u dvorištu, osjećam jako uznemireni kada vide gomile prljavštine ili mrežu tunela na dvorište. Moles su mali krzneni sisavci koji žive pod zemljom. Ove pripadaju Talpidae obitelji. Dok su oni zauzeti burrowing podzemne u svom dvorištu i jedu crvi, oni stvaraju nejednake mrlje na površini. To svakako može učiniti vaš izgled neredu dvorište.
Ako ste jako posebice o načinu na koji vaše dvorište ili travnjak izgleda, morate poduzeti sve moguće korake za dvorište krtica kontrolu. Morate se ograničiti njihove aktivnosti drukčije ovih malih stvorenja ostavit će cijelo područje u potrazi vrlo nečisto i neuredan. Kao što su riti zemljom u potrazi za grub i gliste, ostavljaju tragovi trave ili prljavštine koja je gurnula u humci. Ako primijetite da nekoliko takvih staza u svom dvorištu, to ukazuje na prisutnost madeža. Da biste ih spriječili oštećivanje vašeg travnjak dalje, morate razmišljati o snazi ​​dvorište krtica metode upravljanja. Pročitajte više o zvijezdu nosa madeža.
Kako da biste dobili osloboditi od Moles
Eliminirati njihov izvor hrane, činjenica da postoji kontinuirani krtica aktivnost pokazuje da su krtice uzimajući dovoljno hrane iz svog dvorišta. Pa, mogli biste usvojiti strategiju za uklanjanje njihovih izvora hrane. Možete koristiti travnjak pesticid da biste dobili osloboditi od kukaca i gujavica. Nakon madeži ne pronalaze hranu, siguran sam da će se premjestiti na druga mjesta.
Mole Zamke, jedan od najefikasnijih metoda dvorišta krtica uklanjanje bi bilo da koristite krtica zamka. Pobrinite se da koristite rukavice dok postavljanje zamka. Moles lako može prepoznati ljudski miris. Ako dodir zamka golim rukama, oni će znati da je barata ljudskim i oni će ostati daleko od njega. Stoga je bitno da nosiš rukavice. Također je važno da se mjesto u zamku u blizini mjesta gdje je kontinuirana aktivnost krtica. Ako ne znate koji krtica brda su aktivni, mogli biste stomp nad svim humci. Na sljedeći dan, provjerite dvorište za mola brežuljcima koji se guraju gore opet. Ovo će biti aktivni krtica brda i morate postaviti zamku krtica u tim područjima. Ako se ne ljut na korištenje miša zamku, a zatim možete ih iskopati pomoću lopata.
Ostali lijekovi, ako niste jako željela koristiti krtica zamke, te mogao probati drugom dvorištu krtica metoda uklanjanja. Možete koristiti Ricinusovo ulje da biste dobili osloboditi od moles. Započnite zalijevanje dvorište, a zatim uliti Ricinusovo ulje na bočici. Poprskajte ga velikodušno preko cijelog područja i vode na području ponovno. Moles će doživjeti osjećaj svrbeža zbog Ricinusovo ulje i da će ih otjerati.
Također se može staviti moljac loptice u tunelima da biste dobili osloboditi od moles. Druga metoda za dvorište krtica uklanjanje je korištenje dijatomejska zemlja u prahu. Ti bi mogao dodati 2-3 žlice dijatomejska prah u aktivnu krtica brda. Madeži će biti prisiljeni napustiti vaše dvorište, jer to prah će iritirati njihove kandže i nos.
Ljudska kosa se također može koristiti da biste dobili osloboditi od moles. Smatra se da madeži ne vole miris ljudske kose, a time, ljudska kosa će djelovati kao učinkovit odbojan. Drugi dvorište krtica uklanjanje metoda je da se biljka tvor ljiljane ili češnjak na svakoj strani vašeg dvorišta. Jak miris ove biljke također će prisiliti madeži napustiti vaše dvorište. Ako imate mačka kod kuće, možete također mogli staviti na nosila mačka krtica brdima. Kada madeži osjetiti prisutnost svojih neprijatelja, oni će sigurno napustiti vaše dvorište.
Pročitajte više na:; Deratizacija, glodavci kontrole; Nadamo se da ćete naći informacije o dvorištu krtica uklanjanje koristan. Ako vidite krtica brda u svom dvorištu, samo slijedite ove dvorište krtica uklanjanje metode da biste dobili osloboditi od tih sisavaca. Nemojte dopustiti madeža pokvariti vaše dvorište. Recite bye do mola!

No comments:

Post a Comment