Monday 20 February 2012

Polu Formalno Nosite

Ono što nositi i kako se nositi to čini određeni dojam na druge. Možda ćete biti fantastičan čovjek, ali ako shabbily su odjeveni, nitko ne bi došao razgovarati s tobom i znam kako ste dobri. Točka, dakle, da je važno da se oblačiti prikladno, u skladu s prigodom. Govoreći odjeće i odjeće, postoji formalni ili poslovni habanje, casual odjeća, a zatim tu je polu formalni trošenje. Tekst u nastavku će un 'fold' ono polu formalne odjeće je sve o!
Polu Formalni Haljine; Polu formalne odjeće kao što je spomenuto ranije grubo se može opisati kao križ između formalne i casual odijevanja. Polu formalni trošenje ovih dana, češće nego ne, koristi se u odnosu na večer nositi. Polu formalni haljina su one koje imaju formalni stil, ali su u kombinaciji s udobnim osjetiti casual haljine. Međutim, ovisno o zemlji i području koje su u, značenje i tumačenje »polu formalne 'može proći malu promjenu. Ona također ovisi o tome što osoba je ugodno i. Dakle, u osnovi to je zlatna sredina od dvije krajnosti. Zapravo, to je malo teško reći što točno spada u kategoriju polu formalne odjeće. To ovisi o puno prigodu. U prošlosti, polu formalni haljina su bili primjenjivi na oba dana i navečer nositi. No, u posljednjih nekoliko godina, velik je dio večeri nosi je obuhvaćeno polu formalne odjeće.
Polu Formalni odjeće za žene, za nježniji spol, postoji mnogo više mogućnosti u odnosu na muškarce. Žene mogu odabrati iz raznih haljina odijela, koktel haljine ili hlača odijela. Odjeća koja stane dobro su prioritet. Što se tiče dužina haljina je u pitanju, to može biti kratko, ali ne više od jednog inča iznad koljena. Ako ste preljev za jedan dan događaj ili raspored, odijelo ili haljinu koja nije puna dužina nije savršen. Ako je večer događaj, prilično koktel haljinu ili elegantna večernja haljina će biti prilagođen. Ali hej dame, zapamtite kako bi se izbjeglo poslovnih odijela od vune. Idealna tkanine su svila, baršun, rajona, kašmir, visoke kvalitete poliester brocades, ili čak i velur za polu formalni žensku odjeću. Za dodavanje fijuk na polu formalne nositi, to momčad s kvačilo torbu i funky i jazzy dragulja. Oni su sasvim u redu da biste dovršili polu formalni izgled. To je poželjno da ne nosi vuneni poslovno odijelo, ali kašmir pulover na teče bluza sa savršeno uklopiti A - linija suknja, je velik kao polu formalni trošenje. Pročitajte više na pravila oblačenja.
Polu Formalni odjeće za muškarce, a ja osjećam malo loše za dečki ovdje, jednostavno zato što se gotovo ni mogućnosti za njih u slučaju polu formalnog odijevanja. Osim odgovarajuće odijelo, tu je teško bilo razlike u muške odjeće. Naravno, da nose kravatu ili ne s njim, je upto pojedinca. Hrskav, dobro opeglati uobičajene button-down shirt upotpunjuje polu formalni izgled, zajedno s lijepim hlača. Posteljina je veliki ne ne, ako se govori o tkanina odjeće. Večera jakna nije obvezan. Tinejdžeri ne moraju nositi odijelo, pristojan polo majicu sa kragnom sa khaki hlače i cipele, daje prilično naočit izgled. Tuxedo je također jako, kad se govori o polu formalne odjeće za muškarce u večernjim satima. Ako je događaj je dan afera, kolica, koja se sastoji od jednog ili dva breasted kaput (sivi ili crni), siva prugasta ili provjerava formalne hlače, kravata (siva ili srebrna), a prsluk obično nosi.
Pa, na kraju to ovisi o tome što su udobni i sigurni u. Obuća ne smije se previše jeftin niti previše nisko ključ. To bi trebao biti prema suptilan strani. Žene bi trebale ići na niske ili ravne potpetice, a muškarci bi trebali ići za klasičnim Oxford cipele. U slučaju poziva, ako ste zbunjeni o tome što točno je polu formalni nositi, pitajte domaćina izravno. Pročitajte više o polu formalni frizura.
U redu je. Konačno, trebali biste biti dobrohotan i dovoljno samouvjeren da nose sve što su nosili!

No comments:

Post a Comment