Sunday 26 February 2012

Škriljevac pločica podnice

Većina kuće uzeti u obzir podove pločica škriljevca kao odličan izbor za unutarnju područjima kao što su podovi kuhinja, kupatilo podnice, podrum podnice, kao i za vani kao trijemovima. Ona je svojstvena sitnozrno tekstura kao što je napravio od raznih prirodnih stijena kamenje kao što su kvarc, liskun, kalcit, i tako dalje. Te pločice se nalaze u širokoj paleti boja, oblika i uzoraka koji su stvarno ugodan za oči. Dakle, oni se mogu koristiti kako bi poboljšali ukupnu izgled bilo kojeg dijela kuće.
Škriljevac pločica podnice pro i kontra
Škriljevac pločice dobro su poznati za nekoliko prednosti povezane s njima. Kamenog materijala od škriljevca pločice su vrlo tvrd koje čine podnice škriljevca pločice vrlo dugotrajan. Površina ovog podni materijal je ne porozne i ne upijaju vlagu na bilo koju drugu tekućinu koja prelijeva na podu. Iz tog razloga, može se koristiti u područjima visoke vlage kao što su kupaonice, kuhinje ili podrumu. To ne zahtijeva mnogo njege i održavanja kao mrlje i oznake nisu lako uočljivo na škriljevca podnice, zbog njegove tamne boje. Možete se odnose na kako čist škriljevac kata.
Glavni razlog zašto su neki ljudi izbjegavati ovu vrstu podnih obloga je da to nije dobar zvuk ima sposobnost upijanja. Još jedan problem s škriljevca pločice je da je njegova injektiranje često dobiti bojen vrlo lako, a time i cijeli podnice izgleda prljavo. Ako imate malu djecu u vašem domu, onda to ne može biti pravi izbor za vas kao visoko polirana površina te pločice imaju tendenciju da se skliske. Štoviše, on daje vrlo teško i hladno osjetiti pod nogama.
Škriljevac pločica podnice instalacije
Bilo da instalirate škriljevca pločice na otvoreni ili zatvoreni površini, samo bi bili sigurni da baza poda je dovoljno jaka da se držite teških pločice. Glavni koraci škriljevca pločica instalacije su kako slijedi:
Korak # 1: kat gdje su pločice biti instalirani trebali biti temeljito očišćeni biste dobili osloboditi od svih vrsta prljavštine i prljavština iz nje. Provjerite podu ako postoje bilo kakve pukotine, rupe ili bilo koje druge štete na njega. Popravak sve od njih popunjavanja praznine uz pomoć izravnavanje. Tako možete dobiti izravnati površinu gdje se može položiti pločice.
Korak # 2: Kako bi se osigurala snažan, pa čak i bazu za pločice škriljevca podnice, podloge jastučići su instalirani na podu. Uglavnom, oni su napravljeni od cementa i su prilično krut u prirodi. Prije, vi ih instalirati, pročitajte upute koje je propisao proizvođač pažljivo. Sada instalirati podloge na betonskom podu u skladu s tim. Ako je površina poda je više ili manje uniformna, možete izbjeći instalaciju bilo kojeg podloge. To također nije potreban za vanjsku podnice.
Korak # 3: Napravite raspored uzorak s škriljevca pločice unaprijed dogovoriti i pločice u skladu s tim na pripremljene podloge. Početak polaganja pločica od centra podu i pomaknite se prema zidovima s obje strane. Koristite pola inča pločice razmaka između pločica. Konačno, kada dođete do zida područje, naći ćete praznine u kojoj jednu cjelinu crijep ne može biti opremljen u. Mjera tu prazninu prostora i rezati pločice kao i po mokrom da koristite vidio i smjestite ih u nju.
Korak # 4: Pripremite smjesu thinset nakon čitanja upute dane na svojoj etiketi. Tada započeti proces primjene maltera iz jednog kutu sobe. Uzmite neke mort na žlice i širiti ga preko betonske podloge ili nakon vađenja pločica i pločica stavite natrag na svoje mjesto i pritisnite ga lagano. Dodirnite ga s gumeni bat zadržati nivo pločica uniformi. Ako bilo koji višak žbuke je pritisnut van, onda obrišite s vlažnom krpom ili spužvom.
Korak # 5: Neka primjenjuje thinset dobiti izliječiti temeljito koji obično traje oko 24 sata ili tako i onda početi primjenjivati ​​za injektiranje na zglobovima škriljevca pločica. Nakon što ste grouted sve pločice u sobi, pričekajte 24 sata, tako da talog može isušiti u potpunosti. Nakon toga, ako nađete bilo studenata na nedavno primijenjena žbuku površinski zatim se primjenjuju na injektiranje svih onih mjesta još jednom. Za sljedećih nekoliko tjedana zadržati radno područje netaknute i neka talog lijek ispravno. Na kraju, nanesite sloj dobro brtvljenje kvalitete pločica na pločice kako bi se spriječilo bilo kakve mrlje na podnice. Pročitajte više o fugiranje pločica škriljevca.
Podnice škriljevca pločica trošak je relativno visoka. Ovisno o veličini, završiti i debljina pločice, pločica trošak može varirati od $ 3 i $ 9 po kvadratnom metru. Ako vas zaposliti stručnjake za instalaciju, tada cijene će biti mnogo veći. U stvari, cijena instalacije će biti više od cijene materijala. Grubo, profesionalci naplatiti oko $ 5 - 10 po kvadratnom metru za instalaciju posao. Stoga, ako se baza poda je u dobrom stanju, onda biste trebali postaviti pločice na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment