Monday 27 February 2012

Lanolin Cream

Lanolin krema je također poznat kao vuna vosak ili mast vune kao što je žuta masna tvar od vunene životinja. To je zapravo tvar luče žlijezde lojnice životinja vune ležaja, a sastoji se u obrađuju krema za mnoge domaće svrhe. Ona se može koristiti kao koža masti, laštilo za cipele i drugih voda-dokaz razloga kao što je voštani u prirodi i ne upijaju vodu. Ova nekretnina je bila otkrivena od ovaca koje luče ovom materijalu, jer su njihovi kaputi zaštićena od vode ga. Postoje određene pasmine ovaca koje proizvode velike količine lanolina i često je izvađen iz ovčje vune bere. Ovaj sekret onda je komercijaliziran, a zatim prodaje u različitim tržištima kao što voda-dokaz krema je sastojak. Ona se može koristiti u medicinske kao i komercijalno korištenje i dobro je poznat u cijelom svijetu. S obzirom na nastavku su nekoliko detalja o ovom lanolin kremu, držati čitanje! Više o njegu kože lica s lica kreme i moisturizers.
Pure Lanolin Cream
Kao što je spomenuto gore, lanolin krema se proizvodi od sirovog ekstrakta od sekreta na vuna od vune ležaj životinje. To je mehanizam kako bi zaštitili svoje kapute iz vode, te se komercijalno koristi za nekoliko razloga od strane ljudi. Također djeluje kao preventivno rđe u raznim premazima, kozmetike i maziva u. Vode odbijajući imovinu u njoj daje prednost sprečavanje korozije, kada umire od nedostatka kisika. To se često koristi kao mazivo za nehrđajućeg čelika. Ona također ima mnoge medicinske koristi, kao što je to komponenta u kožu kreme za kožu umirujuće kao hypoallergenic materijal koji je bakteriostatski. U medicinskom smislu je poznat kao medicinska Ocjena Lanolin a također se koristi za liječenje ispucale usne, pelenski osip, manjih opeklina i ogrebotine.
Osim liječenje suhe kože i svrbež osip, lanolin krema je također glavna svrha na baseball igrača omekšati i razbiti njihove rukavice. Krema za brijanje se drugi tvar da su ga kao jedan od sastojaka je, ponekad se također mogu vam dati alergija. Lanolin krema s vitaminom E je vrlo važna jer daje kombinacija brzo ciljane vlaženje na kožu i pokazuje značajno smanjenje u koži hrapavosti. To je dio gotovo svih kozmetičkih proizvoda koji su vlaženje karakteristike i koriste se na vrlo velikih razmjera širom svijeta. Više na lice kreme.
Lanolin Cream Recept
Lanolin krema je prilično jednostavan za napraviti kod kuće previše, ako ste alergični na komercijalnim proizvodima. S obzirom na nastavku je kratak i jednostavan recept o tome kako napraviti lanolin kremu pomoću pčelinjeg voska.
Sastojci; 30 ml biljnog ulja, 4-5 g pčelinjeg voska, 15 g bezvodnog lanolina, 30 ml vode, 10 kapi ulja čajevca, uputa, kad ste sve sastojke prikuplja i čuva se u red, početi s postupkom. U posudu stavite ulje, lanolin i vosak zajedno. U drugoj posudi, dodajte vodu i ulje zajedno stablo. Uzmite posudu s vrućom vodom i stavite obje staklenke u vruću vodu. Pričekajte dok vosak i lanolin istopi, a zatim izvadite staklenke s toplom vodom. Ulijte vodu polako u posudu s masti i postepeno miješati dvije zajedno za dugo vremena. Pobrinite se da su pomiješan dobro dok ste pravi kremu i to je mlaka. Nakon ovog postupka, možete jednostavno dodati konzervativaca i eteričnih ulja kako bi krem ​​boje i aromatičnog. Zatvorite staklenku i naljepnica.
Lanolin Cream nuspojave
Uz razne pogodnosti postoji nekoliko nuspojave ovog lanolin kremu kao dobro. Budući da je ova krema je namijenjena samo za vanjsku upotrebu, oralno predoziranje može dovesti do proljeva, osip, povraćanje i drugi probavni problemi. Ponekad postoje alergije koje su pokrenute zbog tih proizvoda, koji ne može biti s obzirom na čistom obliku, ali komercijalne proizvode koji imaju i druge sastojke u njima. Ljudi s alergijama vuna također ne mogu koristiti lanolin. Stoga prije nego počnete koristiti ovaj proizvod bili sigurni da znate što ste alergični na. Više o najbolje lice kreme.
Uz ove informacije o lanolin kremu, da ne bi trebali imati problema s kožom osipa i suhe kože, ako niste alergični na vunu ili lanolin.

No comments:

Post a Comment