Wednesday 15 February 2012

Zglob Piercing

Rukavac piercing je tip body piercing koje je učinjeno kroz površinu zglob. Ona pripada kategoriji površine piercing. Nakit je smještena u dijelu tijela koji se stalno seli, dobiva uhvaćen na odjeću i dobiva razdražen lako. To povećava stopu odbacivanja i migracije prodornim površini zglob.
Morate koristiti poseban tip nakita minimizirati opasnost piercing odbacivanja i migracija. Površina barovi and barbells može koristiti i kao ručni nakita za piercing. Oni uglavnom su izrađene fleksibilnih materijala poput teflona, ​​a time, može koristiti za prilično dugo vremena. Rukavac piercing nakit koji su napravljeni titana i lišen nikla preporučuje za početno korištenje jer ne nadražuje kožu okružuje piercing.
Zglob Piercing Postupak
Uzmi piercing stol i mjesto vašeg ruka dolje na njega. Izvadite dlaka iz kože gdje želite imati piercing. Koristite odgovarajuće alate za brijanje uklanjanje dlaka. Očistite područje s antibakterijskim sapunom ili dezinficijensa. Dobre higijenske je vrlo važno u slučaju ručnog zgloba piercinga onoliko vena i arterija prolaze kroz zglob. Uzmi koža spona i iskoristite ručni s njom. Pinch kože i iskoristite viška zatišje. To će napraviti piercing malo manje bolno i više lako.
Mark mjesto na svakoj strani pričvršćen kože. Pobrinite se da su označene točke jednako na svakoj strani kože. Uz kožu spajati na, bušiti kožu s iglom steriliziran. Umetnite nakit u proboli kožu. Možete napraviti zadatak nakit čak i lakše jednostavno pridaje nakit na stražnji dio igle umetanja. Mnogi ljudi vole koristiti dvoručni uteg za ubacivanje u zglob piercing. Cap dvoručni uteg na jednoj strani sa vijkom na kugli. Opet dezinficirati područje i pokriti zavojem kako bi ga zaštitili od bakterija i vode.
Zglob Piercing aftercare
Nakon nekoliko tjedana, rubove zavoj početi curling up. Ovo je vrijeme kada trebate uzeti povez van. Piercing rana je još uvijek u fazi ozdravljenja. Prisutnost odgovarajuće uvjete će ubrzati proces ozdravljenja. Morate držati proboli kožu suhom i čistom. To je već spomenuto da je higijena je od najveće važnosti u slučaju ručnog zgloba piercing. Te bi trebao očistiti područje piercing s visoke kvalitete antiseptički sapun barem dva puta dnevno. Potopiti proboli regije u mlakoj sol rješenje za oko 3 minuta svakodnevne. Topline iz rješenja će poboljšati protok krvi u tom području. To će, zauzvrat, omogućilo cijeljenje područje s mnogo potrebne prehrane. Drugim riječima, topla voda sol će ubrzati proces ozdravljenja. Suvišno je spomenuti, trebali biste jesti zdravo liječiti rane brzo.
Pročitajte više na:; Efekti tijela Piercings; Različite vrste tijela Piercings; možete pronaći zglob piercing kutovima u trgovačkim centrima i tetovaža trgovine. Microdermal zglob piercing je također moguće. Uvijek je sigurno da se zglob piercing učinio profesionalni. Zglob piercing trošak razlikuje od mjesta do mjesta. Ona također ovisi o iskustvu profesionalnih u velikoj mjeri. Stoga, prikupiti sve moguće podatke o zglob piercing u Vašem mjestu. Idi na profesionalce koji dobro je iskusan i pristojbe razmjerno manje. Slijedite sve upute i sugestije na zapešću piercing briga da se oporavio brzo iz rane. Ovaj tip body piercing je najnoviji bijes, a sigurno je da ćete zgrabiti eyeballs i uživajte u svim pažnju showered na vas.

No comments:

Post a Comment