Thursday 23 February 2012

Neatsfoot nafte

Neatsfoot ulje je žuto ulje dobiveno iz kostiju i tele noge goveda. Ulje Dobiveni se koristi za očuvanje, kondicioniranje i omekšavanje materijala poput kože, drva, itd. U stvari, u 18. stoljeću, ovo ulje je korištena za liječenje suhe, ljuskave kože. Budući da neatsfoot ulje su sastojci životinjskih proteina, umjesto nafte, to će omekšati kožu bez nanoseći ga pogoršati.
Neatsfoot ulje za razliku od drugih ulja ne učvrsti na sobnoj temperaturi, jednostavno zato što je izvađen iz mladih nogu goveda, gdje su temperature niže. Najbolji oblik neatsfoot ulje je jedan dobivene od cjevanica kosti teladi i bez dodatnog ulje se dodaje na nju.
Neatsfoot ulje i koža
100% Neatsfoot ulja su tradicionalno koristi za liječenje kože i čine je mekom i mek. Prirodna ulja u kožu početi da biste dobili potrošen kao proces suncanja e je u tijeku. Prirodnih ulja omotača uzrokuje kože da otvrdne i postane lomljiv. Neatsfoot ulje kada utrljava na tvrda koža, dospije u kožu, zgušnjava i omekšava, time obnove sjaj kože. Osim toga, saddlers također koristiti ovo ulje za rehidrataciju krhki kože, jer to je brzo i efikasno u omekšavanje kože sedlo. To ne uzrokuje štetu za šivanje platna kao i drugi naftni proizvodi temeljeni učiniti. Ovo ulje je glavni sastojak u kožni poliranje i također se koristi u proizvodnji maziva i ulja tekstila.
Kako koristiti Neatsfoot nafte
One mogu koristiti sirovi neatsfoot ulje ili sulfonatno ili dvo-sulfonovane obliku ulja. Non-sušenja priroda samo će omekšati stavke dolazi u dodir.
Neatsfoot ulje za kožu, Neatsfoot ulje je super očuvati sjaj i gipkost kože robe. Samo zakucavanje mali dio čiste krpe u ulja i utrljati ulje nježno na kožu proizvoda. Roba koža će postati meka u tjedan ili dva. Uz povećanje sjaja, ovo ulje također djeluje kao zaštitna barijera i sprečava vlagu iz ruining vaše kože. Iskoristiti taj korist, samo utrljati neke od ove nafte na vaše cipele, jaknu, kapu ili torbu (pričekati ulje dries) prije tarifni van na kišni dan. Ulje će zaštititi kožu od kiše. Pročitajte više o tome kako brinuti za kožu.
Neatsfoot ulje za drvo; Je li vaš drveni namještaj izgubio svoj sjaj? Da li to izgledati dosadno i dosadno? Pa, ako da, onda neatsfoot ulje je samo stvar uljepšati vaš dom. Dovoljno je uzeti čiste krpe i zamoči ga u neke neatsfoot ulje. Sada lagano utrljati ulje na drvu namještaj, drveni countertops, drvena vrata, itd. Primjena ovog ulja na drveni proizvodi doprinosi na užaren efekt koji potječe iz drva. Pročitajte više o drvo namještaja skrbi.
Neatsfoot ulje za kožu, ovo ulje se također može koristiti kao krema za kožu. primjenjuju se kao što će učiniti s bilo koje druge vrste krema, iako je malo više viskozna u odnosu na druge moisturizers. Primijenite ga, ostavite da se osuši, a zatim staviti na svoju odjeću.
Neatsfoot ulja je miris će trajati tjedan dana nakon prijave, dakle, ako želite da se vaše torbu bez ulja miris vas sljedeći, treba držati da jedan tjedan jaz. Štoviše, pri primjeni neatsfoot ulja na sedlo biti oprezni da ne koristite previše ulja, kao i višak može nad-omekšati sedlo, time što ga čini uleknuća i rastezanje. Također, nikada ne koristiti ulje na neatsfoot antilop robu, jer uzrokuje bojenje. Ali gdje kupiti neatsfoot ulje? Neatsfoot ulje se može naći u bilo kojem hardveru dućan ili ljubimac opskrbe trgovine.

No comments:

Post a Comment