Sunday 5 February 2012

Pranks povući na Vaš brat

Da li bi se dogoditi da vam da si spava i odjednom imaš gore čuli? Pokušali ste ruku na sleuthing, ali bez uspjeha. Možete ići natrag spavati samo da čuju da je buka ponovno. Na kraju, vi shvatiti da je vaš stariji brat ili čak mlađi brat igrali obest na vas. Dobro je, govoreći iz mog iskustva imaju stariji brat, ja mogu reći da je starija braća nikad ne pustiti ići off šansu da maltretiraju svoje sestre! Dakle, mislio sam zašto ne dijele neke neslane šale da će se povući na svoj brata sijaset iz mog bratstvo! Naravno, dečki također mogu koristiti ove obest ideje o svojoj braći!
Good Pranks povući na Vaš brat
Dobra hrana, pitati što podvala pada u kategoriju jednostavno Pranks povući na brata svoga? Pa, ovo je jedan! Prije jela, samo napraviti jednostavan prebaciti. Stavite sol u zdjelu šećer ili obratno. Promatrajte reakcije svog brata. To će biti zaista jedan ti ne bi želite propustiti! Dodaj vrući umak u posudu gdje se umak apsolutno nije potrebno diskretno, i provjerite prestravljen pogled na lice u lice.
U slivnik, ovo je prava zabava podvala i da je potpuno bezopasan. Ali osoba treba biti sportski dovoljno da uživate u podvala! Ipak! Evo što vam je činiti. Pobrinite se da imate kuhinjski sudoper sa prskalica. Grab električni trake ili čak gumicu koja će održati niz dršku prskalice. Kada je istakao prema prednjem dijelu sudopera, sljedeća osoba koja će okrenuti vodu na bi dobiti neočekivani tuš! Nije li to jedna od najupečatljivijih amazing Pranks povući na svoju braću? Više o, Pranks povući na Vaše sestre, dobro Pranks igrati, to lice, brat, zimzelena podvala, ja kladiti se ne želite propustiti to kada je Pranks povući na svoga brata i njegove prijatelje. Jednostavno uzmite vaš make up kit (za djevojčice!) i napraviti klauna lice na vaš brat. Pogledajte kako je užasnut dobiva na buđenje! Ako nisu dobra na događaj klaun efekt, samo ne čine strašno!
Collateral Damage, dobiti sijaset rekvizita kao što je lak za nokte ili izlijevanja staklo pukotine na šalu trgovinama. Primjerice, mjesto poljski nokat na bijelom tepihu ili plahtu ili zalijepite puknut staklo na automobilu na pravo mjesto. Make it se kao da tvoj brat je to učinio! Gotovo! Pričekajte za bashing tvoj brat dobiva!
Ustani i dobiti šok; uzeti u obzir ovaj kao jedan od klasičnih Pranks povući na svoga brata dok je spavao. Nakon što Vaš brat spava, samo resetirati alarm tako da on probudi par sati ranije. Pogled na njegovo lice, ako on ustaje u 5 sati ujutro, umjesto 8:00 će se isplati čekati! Vjerujte mi ovo je jedan od najučinkovitijih spavanje podvale!
In Juha s sapuna; Pa, vi sigurno mora imati ideju kako da kada se vaš brat ide za kupanje. Prije nego je ide okupati. Pokrijte sapun s jasnim laka za nokte. Jedno od najviše praktične i zbunjenost-inducing podvale povući na tvoj brat je to. Vaš brat, kad on ide uzeti kadu, će se zadržati na trljanje sapunom kao lud, ali bez uspjeha jer je obložena nokte! On će biti potpuno zapped. No, vicevi, osim, zadržati rezervne sapun bar bi se izbjegla zakašnjenja u dan rasporedu! Pročitajte više na smiješan podvale.
Dobro, postoji mnogo više takve podvale povući na svoga brata, pogotovo dok spava, kao i vlaženje ruke ili kratke hlače i tako dalje! Ali, sve ovo se može zabavno ako osoba koja je tvoj tzv žrtvu je potrebno u pravom duhu i vi također osigurati da podvala is bezopasan! Pročitajte više o; Pranks povući na Vaše prijatelje, Pranks igrati na prijatelje, konačnici, to će vam dati sve puno potrebne i srdačna dozu smijeha, najbolji lijek!

No comments:

Post a Comment