Thursday 2 February 2012

Prirodna pasta za zube Recept

Svi znamo da brushing zubi, u jutro, nakon svakog obroka, a prije odlaska u krevet, je važan dio stomatološke skrbi. To je ono što naši roditelji i stomatolog su nam govori, ako želimo zadržati sjaj i zubi u ustima, kada smo dobili stari. Plus, pasta za zube može biti tako skupo s vremena na vrijeme, čak i kada smo kupone za uštedjeti novac. Želite li da se zaustavi kupnju skupe pastu za zube iz dućana i naučiti kako napraviti različite prirodne zubne paste? Sljedeći članak će vam pokazati kako je lako prirodne zube recept može se i može se s nekim sastojaka naći u kuhinji.
Domaći pastu za zube Recept
Želite li da na učinkovit domaći pastu za zube iz udobnosti svog doma? Sve što je potrebno su nekoliko jednostavnih koraka kako bi naučili kako napraviti pastu za zube kod kuće. Eksperimentirajte sa sastojcima i dolazi do svoje vlastite okusa za prirodne zube recept.
Prirodna pasta za zube Recept # 1
Sastojci; 1 / 3 žličice soli, 4 žličice glicerin; 6 žličice sode bikarbone, 15 kapi paprene metvice ili wintergreen; postupku
U malom zdjelu pomiješati sve sastojke temeljito. Provjerite je li dosljednost je kao redoviti pastu za zube i provjeriti okus, kao dobro. Ako je malo gorak, dodajte nekoliko kapi paprene metvice ili wintergreen u njemu. Čuvati u hermetičan kontejner i otvoren samo kad trebate ga koristiti.
Prirodna pasta za zube Recept # 2
Sastojci: 1 žlica prirodnog Kastilje tekući sapun, 1 žlica maslinovog ulja, 5 žlica kokosovog ulja, 20 kapi naranče i eterično ulje paprene metvice, Stevia, kao zaslađivač, postupku
Razlog za korištenje maslinovo ulje jer daje pastu za zube svoje glatko dosljednost i čini ga jednostavnim za korištenje. U zdjelu, kombinirati sve sastojke i pomiješati sa žlicom. Također možete koristiti različite eterična ulja da se miješaju u receptu. Store završio pasta za zube u hermetičan kontejner i otvoren samo kad trebate ga koristiti. Ako imate djecu kod kuće, pobrinite se da ne gutati pastu za zube, jer sadrži eterična ulja.
Prirodna pasta za zube Recept # 3
Sastojci: 1 mala žlica zemlju kadulja, ¼ žličice ulja paprene metvice, ¼ žličice ulja zelena metvica, ¼ šalice arrowroot, ¼ šalice prahu perunika korijena, ¼ šalice vode; postupku
U zdjelu pomiješati sve suhe sastojke i promiješati sa žlicom. Sada dodajte vodu dok ne dobijete gustu pastu dosljednost. Mjesto u hermetičan kontejner i pohraniti na sobnoj temperaturi. Također možete koristiti ½ žličice cimeta i ulja ½ žličice klinčića ulje umjesto paprene metvice i zelena metvica, respektivno.
Prirodna pasta za zube Recept # 4
Sastojci: 1 žličica sode bikarbone, ¼ žličice vodikov peroksid, 1 kap ulja od paprene metvice ulja; postupku
U zdjelu pomiješati sve sastojke da bi tijesto. Ovisno o dosljednosti koliko debela ili tanka želite pasta za zube da se, dodati ulje paprene metvice. Čuvati u hermetičan kontejner. Da biste koristili, umočiti četkicu za zube u smjesu i kist kao i obično.
Prirodna pasta za zube Recept # 5
Sastojci; ½ oz prahu krede, 3 oz prahu perunika korijena, 4 žličice tinkture od vanilije, 15 kapi ulja ruže geranijuma, med; postupku
U zdjelu pomiješati sve sastojke zajedno. Dodajte med na kraju, dok ne dobiješ ispravnu dosljednost za tijesto. Čuvati u hermetičan kontejner i iskop sa čistim sladoled na štapiću stick, svaki put kada želite primijeniti pastu za zube. Ostavite sladoled na štapiću stick u kontejner za sljedeći put.
Pročitajte više na:; pastu za zube za osjetljive zube, pastu za zube Sastojci u, napraviti uzorak od domaće prirodne paste za zube recepte pronaći jedan vi i vaša obitelj voli. Najbolja pasta za zube prirodni recept nije teško pripremiti, a možete to učiniti previše, sve što trebate su pravo sastojci.

No comments:

Post a Comment