Tuesday 28 February 2012

Omotnica Etiquette

Kada se organizira vjenčanje ili svečanu večeru party, trebate slijediti odgovarajuće omotnice etiketa tijekom slanja iz vašeg poziva. Ako to ne tako da možete završiti otuđujuće vaš gost koji ne može prihvatiti vaš poziv. Ako ste hosting tvrtku stranka a zatim biste trebali bi bili sigurni da vam se obratim svim gostima u službenu pozvati na ispravan način kako bi se izbjegle bilo kakve neugodnosti kasnije. Ovdje su neke važne smjernice koje treba slijediti za koverti etiketa.
Vjenčanje Etiquette omotnica
Vjenčanje je vrlo radostan i život mijenja događaj u svakoj osobi u životu, a to je vrlo oporezivanja organizirati vjenčanje. Ako koristite usluge stručnog vjenčanja to je najbolje da joj daju popis gostiju koji će biti pozvani na vjenčanje prijem. Razgovarajte s vjenčanja način na koji želite gosti koje bi trebalo riješiti u pozivnice, ako želite izbjeći bilo nezgoda. Ako s druge strane ste rukovanje pozivima dio sebe onda biste trebali držati neke stvari na umu. Više o vjenčanje etiketa.
Vjenčanje pozivnice općenito se sastoji od unutarnje omotnice i vanjskoj omotnici. Na vanjskoj omotnici treba biti napisane i rukom. Možete ih napisati sami ako imate fino krasopis, ili možete dobiti to zapisano u kaligrafije. Adresa treba biti centriran lijepo s puno ime i prezime gosta, uz adresu. Izbjegavajte korištenje kratice i inicijale i napisati puno ime gosta. Povratna adresa ne bi trebao biti tiskan na ovoj strani omotnice, ali bi trebao biti tiskan na klapni strani omotnice. Uvijek adresa vaš gost sa svojim formalnim imena i izbjegavajte korištenje nadimaka. Na primjer ne koristite Alex za Aleksandriju i Bob za Roberta. Za naslov koriste odgovarajuće nešto kao što je gospođa, gospodin, gospođa, i dr. U slučaju da šaljete pozivaju na suca, svećenici, politička figura ili vojne koristiti puni i odgovarajući naslovi poput Poštovani, velečasni, senator, Poručnik itd.
Omotnica Etiquette za rješavanje parove
CouplesEnvelope Adresa; Oženjen CouplesMr. i gospođa John Baker, nevjenčane parove, koji ne žive togetherMiss Alexandra Jones, neudana par, koji žive togetherMiss Alexandra Baker, gospodin Gerald Wilson, bračni par, ona čuva Maiden nameMrs. Amanda Baker i g. Gerald Wilson, bračni par, oboje su doctorsDoctor Amanda Baker i Doktor Gerald Wilson, bračni par, ona ima stručni naziv, on notDoctor Amanda Wilson i g. Gerald Wilson; istospolne parove, navedite ih po abecednom redu , do zadnjeg nameMr George Davis, g. Robert Madison
Omotnica Etiquette za rješavanje Single Gosti
Single GuestEnvelope Adresa, neudana FemaleMs. Alexandra Baker, razvedena žena; zadržao u braku nameMs. Alexandra Wilson; Ostavši udovica FemaleMrs. Alexandra Wilson
Poslovni omotnica Etiquette
Trebate adresa poslovnog omotnicu na ispravan način ako želite napraviti povoljan dojam. Ime gost treba biti napisane i rukom u uredan rukopis i adresa mogu se tiskati u profesionalni font. Provjerite jeste li obratio gost s odgovarajućim naslovom i provjeriti primatelja naziv za pravopis. Vi bi također trebali uključiti povratnu adresu na gornjoj lijevoj strani omotnice. Pročitajte više o; Bonton za adresiranje pozivnice za vjenčanje, kako Adresa pozivnice za vjenčanje; Dinner Party Pozivnica tekst; službeni poziv tekst: "Ovo su neke koverti etiketa za vjenčanje i poslovni događaj. Uz pravilnu adresiranje omotnica etiketa ste sigurni da biste dobili prihvaćanja za svoj događaj.

No comments:

Post a Comment