Monday 27 February 2012

Vijenca prozor tretmani

Dok je pregradnja vaš dom, odlučujući o prozor tretmani je važan zadatak. Postoji nekoliko načina za dekoriranje prozora. Svi vi bi se slažu da s pravom uređeni prozor odmah će uljepšati prostoriju. Bilo da radi na okvir prozora i vrata ili dodavanja zavjese ili prozor sjenila, cijele vježbe dijelu ekrana ukras čini veliku razliku u tome kako će izgledati sobi. To se može pametno može koristiti za pretvaranje vaše sobe u željenom stilu. Jedan takav prozor liječenje koje možete uzeti u obzir da je vijencu prozora tretmana. Vijenca prozor tretmani nudi puno izbora i daje prilično izgled prozora području. Evo više o ovim zanimljivim prozor tretman ideje.
Što je vijenac prozor tretman?; Za one koji nisu svjesni što točno 'vijencu' je, ovdje je odgovor. Okvir blok tip ili oblikovanje koji se nalazi iznad prozora okvir je poznat kao vijenca. Osim što koristi na oba strana od prozora, te se također koristi za druga područja kao što su zidovi, lukovi ili vrhu zgrade kako bi se poboljšala ljepotu. Materijal koji se koristi za vijenci u unutrašnjosti projektiranje imaju mnogo opcija u odnosu na koje u slučaju eksterijera. To je blok koji preklapa gornju stranu prozorskog okvira. To je zatvoren sa svih strana očekuje za dno.
Dimenzije prozora vijenca, što su idealne dimenzije vijenca? Pa, dopustite mi da vam kažem da dimenzije nisu fiksne, te će se razlikovati ovisno o veličini vašeg ekrana, tip prozora i stil prozor tretman želite imati. To je potpuno na vama da kako visok i širok vijenca mora biti. Obično se proteže pet do deset centimetara van iz okvira prozora. Možete ići na širem vijenac ovisno o zastora ćete imati pod vijencem odbora. Kao i za zavjese možete imati 4-5 inča vijenca, ali za zavjese i valencija oba trebate širi vijencem odbora. Dubina ili visina vijenca odbora može biti u rasponu od oko dvanaest do dvadeset inča. Opet, to ovisi o istom spomenutih čimbenika. Dati jači izgled vaše prozore, možete imati više visinu. Vijenac će se prostire nekoliko centimetara iznad horizontalna duljina prozora. Ovdje također možete učiniti izmjene imaju veće izgleda prozora. Let's premjestiti na znati o nekim vijenca prozor tretman ideje.
Vijenca prozor tretman Ideje; Stan drvo vijenca prozor tretmani su među najpopularnije vrste. To su jednostavne i najbolje za seljački prozor tretmani. Drugi popularan stil je tkanine pokrivene vijenca, ove su klasične gleda i guste tkanine, pokrivanje osnovnog materijala čvrsto dok to spreman. Osnovnog materijala se ne vidi, samo tkanina će se vidjeti na cijelom vijencu. Dok neki odluče da imaju vijenca podudaranje s nekim ići zavjese za kontrast izgled. Podebljano tiskan vijencu u tamnim bojama, u paru s običan bijeli zastor je siguran da izgledaju iznenađujuće. Još jedna ideja za vijencu prozora tretmana je da su u obliku dna. Običan, ravno dno nisu passe, ali možete se odlučiti za trendy izgleda zakrivljena i dizajner dna. Možete imati zakrivljen, cik-cak i ostalih simetričnih dizajna u rasponu dno području vijenca odbora. Također možete ukrasiti vijenca s vezice i mašne u bojama complimenting s onima valencije, zavjese i zastori.
Pročitajte više na:; veliki prozor Liječenje Ideje, prozor tretman Ideje za male prozore; zaljeva prozor tretmani: "Ovo su neke iznenađujuće ideja o vijencu prozora tretmana. Možete provjeriti dom dekor i uređenje trgovina znati više o raznim sortama u tim. Pobrinite se da se koncentriraju na što cijeli paket koji će imati complimenting boje stvoriti ukupnu konačan učinak.

No comments:

Post a Comment