Wednesday 8 February 2012

Vjenčanja igara

Vjenčanje dan je možda jedan od najvažnijih poseban dan za par života. To je dan kada se dvoje ljudi se pridruže zajedno u život pun ljubavi i avanture. I što bolji način za početak ove nove putovanje od vjenčanja pun zabave i veseliti se. Odličan način da svadbene zabava je imati neke zaista zanimljive wedding igre i aktivnosti, u kojima ne samo mladenka i mladoženja, već svojim prijateljima i rodbini previše uživati ​​puno i istovremeno upoznaju jedni druge. Ispod su neki kreativan i zabavan vjenčanja igre, koje su sigurni da vaš dan nezaboravnim. Pročitajte više o stranačkim igrama.
Vjenčanje prijem ideje igre
Tko dobiva buket?; Vrijeme vjenčanja, mladenka baca buket joj na bridesmaids i jedan od njih ga uhvati. Ovaj uobičajeni aktivnosti može biti zabavno ako igra je igrao s njim. Što se može učiniti je da na transparentan zdjelu, neke ruže i pupoljci treba čuvati. Nakon toga, objava treba da od svih neudate ženske goste, onaj koji pogodi broj pupova u zdjelu ispravno, će dobiti buket od mladenke. U večernjim satima, nevjesta osobno trebao ići i predstaviti buket za pobjednika.
Riješiti puzzle!, Ako ste obličje za neki jedinstveni vjenčanja igara, onda je ovo jedna uklapa račun trojnik, iako morat ćete napraviti malo pripreme unaprijed za to. Vi i vaš partner možete započeti izradu popis svih riječi koje imaju neku vrstu odnosa s vjenčanja, kao što je svadbena haljina, mladenka, mladoženja, crkva, centerpieces, dekor, itd. Nakon što ste to učinili, miješati se pisma u svakoj od ovih riječi i čine drugi popis tih ispremiješan riječi. Izvaditi nekoliko primjeraka te nove liste i tijekom vjenčanja, predati svaki od gostiju. Gost tko je u stanju ispravno pogoditi sve riječima pobjednik. Za nagrade, ako pobjednik je čovjek, on dobiva plesati s mladom, a ako je žena, ona pleše s mladoženja. Pročitajte više na večeru party igre.
Tko je najbolji pjesnik?, Da bi svi gosti zainteresirani i dodati malo kreativnosti i romantike da vaše vjenčanje prijem, možete imati na natječaju licu mjesta poezije. Na dan vjenčanja, predati papir i olovku za svakog od gostiju pisati svoje pjesme. Pažljivo odaberite temu za natjecanje. Možete čak zamoliti vašeg goste za početak njihove pjesme s nešto poput, Michael i Sandra su jedno za drugo ili Michael i Sandra u braku i danas. Dajte gosti petnaest minuta pisati svoje poeme. Nakon toga, pozvati one koji žele podijeliti svoje pjesma s ostatkom. Kada je završila recitiranje poezije, prikupiti sve pjesme, da ih zalijepite na grafikon i neka ga objesiti o mjestu održavanja vjenčanja, kako bi svi mogli vidjeti. Pročitajte više na obiteljskom okupljanju igre.
Omogućava Play Glazbene stolice!, Iako, to je vrlo uobičajena igra, ali se može dodati na zabavan kvocijent kao nitko. Za igranje ove igre, uklonite jednu stolicu iz svake od tablica. Zatim zamolite band ili DJ igrati neke glazbe. Kada je glazba koja se igra, gosti kreću u krugovima oko tablici. Kada glazba stane, gosti moraju sjediti na stolicama. Gost tko je ostavio bez stolica je iz igre. Nakon toga, još jedan stolica je uklonjena, a slijede gosti kreću u krugovima i onda pokušavaju zauzeti jedan od stolice. Slijedeći isti uzorak, gost koji je na kraju ostavio, na svaki stol, je pobjednik. On dobiva stol središnji kao nagradu.
Pročitajte više na:; Obljetnica društvene igre; angažman društvene igre, Zabava vjenčanje prijem ideje, Ovo su neke ideje o tome vjenčanja igre. The što više uključiti gosti u igrama, to više će biti zabavna za njih, kao i za vas. Dakle, da li ste se odlučili za gore navedene igre na vaš poseban dan ili neke druge one, planiramo ih na takav način da se podigne raspoloženje vaših gostiju na zabavi, i oni sjećati vaše vjenčanje prijem za dane koji dolaze.

No comments:

Post a Comment