Tuesday 21 February 2012

Hitni popravak krova

Ako ste vlasnik kuće, u nekom trenutku svog života ćete se suočiti s hitne krovište, a vi bi se u strašan potreba hitne popravak krova. Krov koji je pretrpio štetu od obilnih kiša, jaki vjetrovi kao situacijama, oluje tuče, itd. automatski imaju pravo na hitne popravke krova. Oštećen krov izravno će utjecati na ljude koji žive u kući i stabilnost cijele strukture kuće. Ekstremnim vremenskim uvjetima je često glavni osumnjičeni kada je u pitanju popravak krova hitne. To je uvijek uputan to čekati dok lošim vremenskim uvjetima prošlo. Uvijek se pobrinuti da imate dovoljno vremena u tvojim rukama i vremenski uvjeti su povoljni. Pokušajte da se savjetovati ili pomoći od profesionalnog roofer prilikom obavljanja nužde popravak krova. Imati pogledati krovne šindre popravak.
Hitni popravak krova
Međutim, ako je popravak krova hitne situacije i ne možete naći stručne roofer u vremenu, također možete preuzeti zadaću popraviti hitne krov. To su sljedeće smjernice koje treba slijediti. , Najvažniji dio programa krova popravak je za kontrolu protoka vode curi rezervirati vode će oštetiti unutarnju strukturu i mogu biti razlog za daljnje štete na krov. Dakle, riješili problem vode prvi. ; Uklonite sve malim bazenima vode ili stajaće vode s krova. Akumulirane vode može biti glavni uzrok za vodu štetu. , Pokušajte shvatiti točan uzrok curenja u vašem krovu. Ponekad, curenja nalazi se na drugom mjestu, osim na mjestu gdje je zapravo naznačeno. ; Odgovarajućih materijala koristi se za hitne popravke krova uključuje zakrpe, ljepljive trake, gumene plahte, brtvila i cerada. Oni djeluju kao privremeno rješenje, tako da stalno popravak mogu biti poduzete u kasnijoj fazi od strane iskusnih profesionalnih roofer. ; Ako vaš krov zahtijeva hitne čekićem ili noktiju raditi, provjerite alati se čuvaju na sigurnom mjestu, tako da oni ne uzrokuju daljnju štetu. , Ako postoji pukotina na krovu, čisto zahvaćena područja, a zatim primijeniti zakrpu. Stajaće vode i prljavštine se na zahvaćena područja će smanjiti ljepljivost od krpa i to će nestati. , Pazite da nema neoženjen dio krova poput asfalta, ili trake od željeza i drva leži oko labavo. Oni mogu biti otpuhan po jakim vjetrovima i možda povrijediti nekoga. Također pročitajte nekoliko savjeta za popravak krova. ; Hitna Krov zakrpa
Imate popraviti situaciju krov krpa u ruke i vrijeme vani nije ugodno. To može uzrokovati štetu na vašem krovu, a posredno opasnost sigurnost svog doma i obitelji. Evo što vam je činiti u hitnim slučajevima kao što je ovaj. , Trebat će vam neki krovni materijali, kao što su bilješke šperploča, lima, krova treperi, mjerne trake, plastične folije, caulks, čavlići, čekić, noktiju i sortirano pištolj, čekići, kositra škare i brtvljenje oružje. Imati pogledati krovnog materijala vrsta. ; Izrezati dio lima ili krov treperi, odjeljak treba 6 inča veći od rupe ili curi području. ; Shift ruba lima ispod šindre, a iznad tog curenja plina. Također pročitajte o krovne šindre. ; Pričvrstite privremeni patch sa čekićem na mjestu komad starog drveta održanoj protiv rubova. , Ako mislite da će zahtijevati velika krpa, fold list plastike na pola i koristiti sortirano pištolj na stick na plastične krova nad curenja. Stick perla od silikona katranizirati oko rubova. ; Uvijek nosite alat pojas, dok popravak krova krpa, to ga čini lakšim za vas da biste dobili svoje alate. Budite oprezni kada su penjanje na krov, pogotovo ako je grubo vrijeme. Vi bi također željeli znati krovove troškova i procjene. ; Pročitajte više na:; Kako instalirati Metal Krovovi; krova popravak curenja; Krov: Vrste Krovopokrivački, slijedite gore navedene točke, ako lice popraviti stanje nužde krov. Zapamtite da je ovo privremeno rješenje, uvijek traže pomoć od stručne pomoći popravak vašeg krova.

No comments:

Post a Comment