Friday 17 February 2012

Random Quotes o životu

Život je tako pun pitanja za sve nas u mnoge jedinstvene načine. Moglo bi se novac, karijera, obitelj, odnose, obrazovanje, ili ponekad jednostavno neopterećen mobitel! To testovi nas svake minute i frustracija samo dobiva nepodnošljiva. Kada si dolje s tim teškim problemima u životu, sve što trebate su neke slučajne citati o životu. Tako se pogled na neke takve života citati u sljedećim paragrafima, držati čitanje.
Random Quotes Life, Jeste li znali da otpad desetine ikad minute u vašem životu biti negativno? Život je toliko puno više vrijedi nego jednostavno vjerovati da se nešto loše će se dogoditi, nego dobro da će se dogoditi. Ukoliko postoje ozbiljni problemi u vašem životu, da ih ostavite na Boga ili sudbinu ako vjerujete u bilo, a ako ne, ostavite ga na vrijeme kao nitko ne zna što se može izaći iz tog zatvorenoj kutiji se zove život. Više o poznati citati. , Prvi korak do uzimajući ono što želite od života je ovo: Odlučite što želite. ~ Ben Stein, jedan od simptoma približava živčani slom je uvjerenje da se rad je strašno važno. ~ Bertrand Russell; Da bi se od onoga što je na ono što će biti, morate proći kroz ono što je. ~ Anonimni; praznih džepova nikada nikome održan natrag. Samo prazne glave i prazne srca mogu učiniti. ~ Norman Vincent Peale, najvažnija stvar koju roditelji mogu učiti svoju djecu kako da budu zajedno bez njih. ~ Frank A. Clark, Pravo akcije za budućnost su najbolje isprike za krivo one u prošlosti. ~ Tyron Edwards; Kada vaš strah dotakne nečiju bol, postaje šteta. Kada tvoja ljubav dotakne nečiju bol, postaje suosjećanje. ~ Stephen Levine; Obavijest da stiffest stablo je vrlo lako puknut, a bambus ili vrba preživljava savijanjem s vjetrom. ~ Bruce Lee; Uživajte u malim stvarima u životu, za jedan dan možete pogledati natrag i shvatiti da su velike stvari. ~ Antonio Smith, čudo je da ne lete u zrak, ili da hodaju na vodi, ali da hodaju na zemlji. ~ Kineska poslovica; U knjizi života, odgovori nisu u leđa. ~ Charlie Brown, Život je jednostavan, to jednostavno nije lako. ~ Anonymous, Život je poput lijepe melodije, samo tekstovi su zabrljati gore. ~ Anonimni; Više o slučajnim citati i izreke.
Kada postoji toliko mnogo stvari da se brinu o tome u našoj sadašnjosti, zašto mi često kraj gore gubljenje naš um u budućnosti? Postoji toliko mnogo lijepih stvari u životu je danas da nam još trebaju istražiti i saznati. Pročitajte neke više slučajnih citati o životu u sljedećim paragrafima, ali ovaj put oni su smiješne!
Funny Random Quotes o životu, Smijeh je najbolji lijek za bilo koji problem u životu, a ponekad možete pronaći svoj put kroz to. Život je prekratak da se proveo plačem nad neizvjesna stvari, pa možda i smijati se na njih i da ostanu zdravi umjesto depresivno. Bacite pogled na neke slučajne citati o životu koji će sigurno donijeti maleni osmijeh na lice, ako ste čitajući ovo s namrštiti! Više o smiješne citate i izreke. , Život nije tako loše, ako imate dovoljno sreće, dobar stas i ne previše mašte. ~ Christopher Isherwood, ima mora biti više u životu nego što je sve. ~ Maurice Sendak, čovjek treba kontrolirati svoj život. Mine me kontrolira. Rudolph Valentino ~; sam stavio sve moje genijalnosti u moj život, ja stavio samo moj talent u mojim radovima. ~ Oscar Wilde; Ništa uspije kao što je višak. ~ Oscar Wilde; Živimo tako da kad smo došli umrijeti čak i poduzetnik će biti žao. ~ Mark Twain, mislim da sam otkrio tajnu života - samo džabalebariti dok ne dobijete koristi za to. Charles M. Schulz ~, a ja ustati u jutro rastrgan između želje da poboljšati svijet i želje da uživaju u svijetu. To ga čini teško planirati dan. ~ EB White; Bog piše puno komedije ... Problem je, on je u škripcu s toliko loši glumci, koji ne znaju kako igrati smiješno. ~ Garrison Keillor, život je nešto učiniti kada ne možete doći do spavanja. ~ Fran Lebowitz; Više o smiješne slučajnim citati.
S tim slučajnim citati o životu, nadam se da ste shvatili da je život pun izbora koju čine, i tih izbora čine lijepim trenucima u njoj. Na taj način uživati ​​svaki dan, baš onako kako je u pitanju i učiniti najbolje kako to neće vratiti!

No comments:

Post a Comment