Saturday 25 February 2012

Riblja kost pletenica

Ako ste vidjeli film Gospodar prstenova, morate imati primijetio lik Legolas sportske riblja kost pletenicu. Riblja kost pletenice su također poznat kao riblji rep pletenica jer obožavatelji vanjska strana poput ribe kada se ne priča osiguran sa gumenom trakom. Međutim, mnogi ljudi osigurati njihovu riblja kost pletenica s gumenom trakom kao što može trajati danima bez postane neuredan frizuru. Ako ste u potrazi za nekim riblja kost pletenicu upute, sljedeći jednostavni savjeti pomoći će vam sportske riblja kost pletenicu. Možete pročitati više na frizure, stilova i ideja.
Kako napraviti riblja kost Pletenica, to je bolje početi s malo mokru kosu ili masnu kosu jer pomaže držati kosu u mjestu. Češalj kroz kosu kako biste uklonili sve čvorova i zamršene. , A sada povući dio kose koju želite početi sa blizu vrha glave i umetnuti lijevo kažiprst kroz cjedilu i odvojene u dva dijela. ; Držite odjeljaka na lijevoj koristeći svoje prste kako bi ih razdvojili i skupiti neke dlake iz desne strane glave. , A sada prijeći dio s desne i dodati ga u lijevo odjeljak. Ti je potrebno za prijenos svih kose koja je odvojena i prstima desne ruke i ostavite lijeve ruke slobodne da nastavi s lijeve strane. , Morate okupiti neki iznos od kose s lijeve strane i prijeći preko lijevo odjeljak i dodati ga u desni dio kose. , A sada prenijeti sve dlake na svoju desnu ruku i ponovite gore navedene riblja kost oblagati upute. ; Nastaviti raditi iste korake dok ne imati bilo koji više kose dodati i lijevo s dva odvojena dijela. , Morate držati svakog dijela u jednoj ruci i odvojeni mali dio s lijeve strane i dodati ga u desnoj ruci. Ponovite korak dodavanjem male količine iz uske strane i dodavanje Vaše lijeve strane. ; Možete nastaviti ovaj korak dok imate samo nekoliko centimetara kose lijevo na kraju. ; Morate osigurati riblja kost pletenica s gumenom trakom kako bi se spriječilo dobivanje razriješen. , Riblja kost pletenica frizura
Postoje mnoge riblja kost pletenica frizura koje možete isprobati osim gore riblja kost pletenicu. Možete pokušati francuskom stilu frizure koja počinje riblja kost na tanke pletenice. U ovom riblja kost pletenica frizura, trebate uzeti kosa dijelove koji su o širini svoje čelo te ih podijeliti na dva dijela. Zatim morate prijeći sitne dijelove kose s desne strane na lijevu, a zatim s lijeve strane na desno. Nastaviti pletenice niz leđa na glavi i dodati kosu od strane vaše glave na dva dijela kao u francuskom pletenica. Nakon što dođete na zatiljku, te da je potrebno nastaviti pletenice kao što bi normalno pletenice kose.
Možete pročitati više o različitim kose pletenice u člancima:; Francuski pletenica upute; Side francuski pletenica, stablo pletenice, Individualni pletenice, riblja kost pletenice su stvarno pametni i cool frizura. Riblja kost pletenice su super za kosu srednje dužine i žene s dugom kosom. Riblja kost pletenica dodaje twist na tradicionalne pletenice. Morate zapamtiti da je potrebno samo dva glavna vlasi kose i cross manje odjeljke da frizuru zamršen izgled. Riblja kost pletenica je blazi nego ostali pletenice stilova kao što ne isprepliću pramenove kose, samo ih je prijeći. Također, to može potrajati duže s deblji i duže kose. Nadam se da ti riblja kost pletenica upute vas potaknuti da isprobate ovaj sofisticiran i elegantan frizuru.

No comments:

Post a Comment