Saturday 25 February 2012

Djeveruša Buketi

Kada se mlada šetnje niz prolaz, djevojka hoda nakon što joj i stoji pokraj nje u blizini oltara. Zatim slijedi još jedna djevojka joj stajati pored djeveruša, da joj je je djeveruša. Iako je nevjesta dan izgleda najbolje, joj djeveruše slijediti vrlo usko kao drugi najljepši žene u sobi. Njihov bogat boji elegantan saten haljine, lijepo učinio kose i vibrantly svježe cvijeće u svoje ruke često uhvatiti pozornost gostiju. Cvijeće i buketi su nužnost na svim vjenčanjima. Nakon svadbeni buket, djeveruša i djeveruša buketi moraju biti najbolji. Ako želite znati što su različite stilove djeveruša buketi koje su dostupne, pogledajte na sljedećim paragrafima i saznajte koji je vaš izbor. Više o Vjenčanje Cvijeće.
Djeveruša buket Ideje
Postoje mnoge ideje za izradu ovih lijepim djeveruša buketi. Možete imati jednostavne dizajne koji mogu biti sami. Najbolji dio o izradi ovih djeveruša buketi je da oni mogu biti napravljeni s jedinstvenim cvijeća s bojama koje odgovaraju bridesmaids haljine. Pronađite neke takve kreativne djeveruša buket ideje dane u nastavku samo za vas. Više o jedinstvenom svadbeni buket dizajna.
Handtied Posies: "Ovo buket dizajni su ništa drugo nego hrpa cvijeća staviti zajedno i kolektivno zavezana tako da se mogu održati u rukama. Oni su najlakše napraviti i izgledaju vrlo elegantno i lijepo. Ovaj dizajn izrade djeveruša buketi je vrlo dobro poznata i mnoge žene preferiraju posies. Oni su također vrlo prikladan za držanje i ne dobijete previše messy kao što su oni handtied. Let's pogledajte kako to napraviti djeveruša buketi u nekoliko jednostavnih načina. Više o handtied vjenčani buketi.
Stvari koje trebate, 5 stabljika Casablanca ljiljana, 5 stabljika Bjelokosti ruža, bijela prozirna vrpca, žica, škare, Zelena vrpca, uputa, prvo ćete morati smanjiti stabljike cvijeća u željenom duljine. Provjerite jeste li polovina pokupiti procvjetao i potpuno procvjetao cvijeća kao što su prekrasan izgled. , A zatim sa žice, držati sve cvijeće zajedno stabljika napraviti buket. Također budite sigurni da ste stavili dovoljno lišća, tako da buket ne izgleda prazan. ; Nakon žica je održan cvijeće u mjestu, uz pomoć zelene trake, pokriti stabljike tako da su kompaktni i uredno održava. ; Ako cvijeće nije se održavaju prema gore, stavite još malo lišće oko cvijet držati cvijeće u centru. , Nakon toga, vezati vrpcom oko stabljike i napraviti lijep veliki luk s njom. Možete koristiti bilo cvijeće s jakim peteljkama kako bi ove posies. ; Overarm buketi, buketi Ove dizajne izgledaju vrlo viktorijanskog i elegantan. Oni su značili da će se održati preko ruke, tako da pada kao trag i izgledaju vrlo atraktivno. Ovi buketi su općenito željene za svadbeni buketi, ali manje se može koristiti kao djeveruša buketi. Postoji mnogo cvijeća koje imaju duge i fleksibilne stabljike koje se lako daju buket overarm izgled. Iako calla ljiljan buketi izgledaju sjajno, možete koristiti cvijeće kao što su orhideje, gladiolas, karanfile, itd. Također kao što su šarene i elegantan. Boje koji se može koristiti za overarm djeveruša buketi su crvene, lavande, boja slonovače, žuta, roza, i naranče. Morate slijediti isti postupak kao što je spomenuto kako bi ove overarm buketi. Osim provjerite da li zadržati dužine stabljike neujednačena s kraćim cvijeće u početku, a zatim više stabljika. Više o tome kako napraviti kaskadni buket.
Pomanders; pomander je također odlična ideja za buket djeveruša buketi. Oni su jedinstveni i izgledaju vrlo naočit s haljine. Oni su loptice od cvijeća i vrpce provlači kroz buket koji će se održati u rukama. Ove pomanders su s uglavnom ružama jer imaju čvrste stabljike i lako se održavaju zajedno. Uz slobodu ruže i karanfile, možete imati ove pomanders u neobičan bojama poput crvene, boja slonovače, žuta, ružičasta, narančasta, crna, ljubičasta i još mnogo toga. Gerberas, suncokreta i Casablanca ljiljanima može se koristiti kako bi ove atraktivan i šarene pomanders kao dobro. Više o vjenčanju ljubljenja lopte.
Tako je s toliko ideja za djeveruša buketi, morate imati pronašli svoj izbor stila. Možete doći do nekih vlastitih ideja, kao i napraviti ove lijepe djeveruša buketi sve po sebi.

No comments:

Post a Comment