Thursday 2 February 2012

Lubanja Kape za muškarce

Bilo da su za zaštitu, ili jednostavno izgleda cool, lubanja kape za muškarce uvijek su bili predmet znatiželje. Lubanja kape su različite vrste i boje i često su nosili za različite svrhe. Oni su čak i izrađene od različitih materijala u rasponu od prediva to koža. S vremena na vrijeme, oni su čak i simbolički određenih vjerskih uvjerenja. S obzirom na nastavku su pojedinosti u vezi različitih vrsta lubanje kape i njihov značaj.
Lubanja Cap Beanie, Beanie je brimless kapu koji je bio popularan među školskog dječaka iz 19. stoljeća do ranih 1940-ih. Oni su sada resurfacing kao modni trend. Struktura Grah varira od trokutasti dijelovi keper, kože ili filca. At times, to može biti kao yarmulke, gdje kapa je jednostavno stan krug tkaninu odjeljak izrezati do centra i onda ušivenim na takav način da pokriva glavu u potpunosti. Ove lubanje kape za muškarce često su izrađene od pređa, pletenje ili kukičanje koristeći tehnike. Beanies su popularne zbog 'grunge' odjeću trend, kao i popularizaciji snowboardinga i druge hladno sportove. Ova vrsta moderne Grah obično je izrađen od vune ili neke posebne sintetički materijal koji pomaže da fitilj vlage udaljen. Woven verzija također su popularne sportske opreme za zimske sportove. Pročitajte više o različitim vrstama kape.
Motocikl Lubanja Caps; Moto lubanje kape za muškarce su također prilično bijes i obično su dostupne u crnoj boji. Ove lubanja kape mogu biti izrađene pomoću mnogi materijali i jedan od najviše pogoduje svih materijala kože. To pruža dodatnu zaštitu od vjetra, kiše i niske temperature. Međutim, glavni downside da koža lubanje kape za muškarce je da oni mogu biti malo teža od one izrađene od drugih materijala. Također, koža ima tendenciju da drže toplinu bolje od drugih materijala i tako vas toplije zimi nego ljeti, oni bi mogli dovesti do viška topline. Popularni opcije lubanje kape su bikeri križevi u različitim bojama kao što su bijela, crvena, plava, roza, itd. Ponekad, SAD zastava, simbola ili POW MIA simboli također mogu biti prisutni. Pročitajte više na muške mode.
Vjerski Lubanja Kape za muškarce; Mnogi ljudi nose lubanje kape za vjerske svrhe, kao i, to jest, postoji mnogo lubanje kape koje su povezane s određenim religijama ili vjerske sekte. Općenito, židovi nose okrugla kapica poznat kao kippah. To mogu biti zelene, bijele, crne ili crvene kape lubanje. Crna lubanja kape i šeširi su često nosili vrlo ortodoksni Židovi, ili one koje slijede Haredi. Bijela lubanja kape su češće nosili muslimana i poznati su kao taqiyah. Oni su nosili sa keffiyah šal i općenito su kukičane.
U ljeto, najbolji materijal je pamuk, pa pokušajte držati oko vanjska strana za pamuk lubanje kape za muškarce. Također, možda želite da biste bili sigurni da kada isprobavaju okrugla kapica, imate samo ograničen pre-designed skup lubanje kape za izabrati iz. Dakle, kada ih je isprobati, pobrinite se da isprobate šešir okrugla kapica za muškarce i ugodno osjeća u njoj. Postoji niz načina da znaju pravu veličinu za vas, ali je najbolji način za mjerenje promjera glave na mjestu gdje se može nositi glavu. Ako je Vaš glavu veličina paše između mjerenja koje su prisutne na promjenu veličine grafikona, onda će biti bolje pokupiti veće veličine od dva, kao i manje od dva svibanj biti preuzak za vas. Što god on svibanj biti, kada je riječ o lubanji kape za muškarce, da ih vole ili ih mrze, ne možete ignorirati ih!

No comments:

Post a Comment