Tuesday 28 February 2012

Uklonite pljusak Paint iz automobila

Jedan od najboljih načina kako bi vaš automobil izgleda cool je da se to sprej oslikana! Smiley ili moto prikazan u svijetle boje svakako čini automobil izgleda 'mladih', međutim, to izgledaju poželjna je samo tinejdžerima i mladima u 20-im godinama. Za druge, sprej oslikana automobil je okrutno trik igrao na njih djecu! Ti ljudi mogu očito ne lutaju okolo sa sprej oslikana automobil koji ih čini čudo, 'kako to maknuti spreju iz automobila'? Sljedeće su neke jednostavne načine kako ukloniti grafita ili bilo koje vrste boja u spreju od automobila koji će vam pomoći da biste dobili osloboditi od pitanje kako maknuti spreju iz automobila zauvijek.
Načina uklanjanja Spray Paint iz automobila
Osnovna - vodom i sapunom: Iako je ovaj svibanj činiti se kao vrlo očite metoda uklanjanja boja u spreju, to ne rade. Sve što vam treba za ovaj uklanjanja boja u spreju metoda je kanta tople vode i blagog deterdženta. Jednostavno pročišćavati boja uz pomoć krpe. Ovo rješenje će definitivno pomoći ukloniti boja u spreju, osim ako dopustiti boja u spreju da se osuši i zatim pokušati da ga ukloniti! Baš kao i bilo koje druge mrlje, mrlje boja u spreju također treba biti nazočni odmah. Pročitajte više o tome kako ukloniti boju s automobila.
Nail Polish Remover: Možda zvuči čudno da je korištenje laka za nokte može pomoći da uklonite spreju iz automobila. Ali, to je istina, većina lak za nokte sadrži aceton u njemu, to je aceton koji pomaže ukloniti tvrdoglavi boje. Jednostavno umočiti meku krpu u odstranjivač laka za nokte i lagano utrljati na spreju. Iako je to jednostavan postupak, učinite to polako kao što ste mogli ukloniti originalnu auto boje previše! Nakon što je boja u spreju je uklonjena, kapljice vode na tom mjestu i protrljati off sa suhom krpom. Jedna od najvažnijih stvari koje treba imati na umu je da bi noktiju poljski remover daleko od gume kraja automobila. Aceton može raspustiti gume u minuti, pa budite oprezni dok ga koristite. Pročitajte više o autopraonica.
Petrol: Benzin ili benzin se također može koristiti za uklanjanje boja u spreju od automobila. Postupak je jednostavan, dip mekom krpom u benzinskim kontejner i nježno utrljati na sprej oslikana području. Budite oprezni jer benzin može ukloniti originalnu boje u automobilu također, pa utrljati samo određenom području s benzinskim. Operite auto s mlakom vodom kada je učinio. Možda ćete morati dodati deterdžent na mlakom vodom da biste dobili osloboditi od miris benzina. Također vosak automobil jer će biti lakše ukloniti boje, ako ga dobije sprej oslikana opet. Pročitajte više na auto depilacije.
Trljanje Spoj: Trljanje spoj se također može koristiti za uklanjanje boja u spreju iz automobila. Ako se pitate da, gdje možete dobiti trljanje spoj, ne morate brinuti, jer je dostupna u bilo kojoj trgovini auto dijelova. Baš kao i sve prethodne metode, koristite krpu trljati trljanje na spoj boja u spreju. Nanesite ravnomjerno, a zatim snažno trljati off, prskanje boje će ispasti. Microfiber krpom je korisno za uklanjanje boja u spreju, microfiber krpom je također dostupan u auto dio trgovinama.
To su neke od metoda za uklanjanje laka u spreju iz automobila. Sve ove metode su sigurni za korištenje, međutim, to je bolje pokušati jedni rješenje na malom patch, i ako je izvorna boja dolazi off, nemojte ga koristiti. Tako da sada znate jednostavna načina da biste dobili osloboditi od boja u spreju, ne morate brinuti o neželjene dizajna na vašem automobilu!

No comments:

Post a Comment