Sunday 5 February 2012

Država Kuhinja Ideje

Kuhinje su uvijek bili žarište naše domove. Iako je cijeli naš život se vrti oko prehrane, to ne dolazi kao iznenađenje. Većina kuće su spremni ići da ekstra milja da svoje kuhinje vrlo poseban. Since kuhinja često su mjesto za obiteljska okupljanja rasprave i važne, topao i udoban ambijent je potrebno. Država kuhinje je savršen spoj starog svijeta šarm i suvremenog komfora. S obzirom na nastavku su neke moderne zemlja kuhinje ideje koje će vam omogućiti da transformirati vaše kuhinje u autentičnom zemlju kuhinja. Više o zemlji stilu ukrašavanja ideja.
Država Kuhinja ideje i savjete
U boji; Kada netko misli zemlje kuhinja ukrašavanja ideja, boja je prva stvar koja vam padne na pamet. Budući da je zemlja kuhinja dekoracija je sve oko topline, uprskati toplih boja u cijeloj kući je potrebno. Pastelnim tonovima poput butterscotch žute, bež, krem, svijetlo breskva dopunjuju podebljano namještajem i drugim ukrasima. Zemljani nijanse kao što su terakota, svjetlo smeđe odijelo i kuhinja zemlji, ali onda bi bili sigurni da imaju prostrane kuhinje. Ove boje imaju tendenciju jesti daleko svjetlo i čine prostor se pojaviti manji nego što jest. Više o kuhinji boji idejama.
Podovi, terakota pločice u heksagonalni oblik izgledati savršeno u zemlji kuhinji. Drveni podovi odiše klasične elegancije, što je karakteristika neobičan zemlje kuhinje. Međutim, to može biti skup opcija za neke kuće. Alternativno, možete se odlučiti za promašaj drvenih podova koji je dostupan u različitim veličinama zrna. Ako želite pružiti osjećaj autentične zemlje kuhinja, zatim kameni podovi mogao biti vaš najbolji izboru.
Strop, strop je glavna atrakcija bilo koje zemlje kuhinje. Lonce i tave koje su obješen njihove ručke se mora imati u svakoj zemlji kuhinji. Ne samo da ovaj dojam prave zemlje kuhinja, čime se također štedi puno svog kabineta prostora. Debeli drvenih greda koje čine prilično dojam visoki strop je posebna značajka zemlje kuhinje.
Namještaj, Zemlja kuhinja je nepotpun bez velike drvenim stolom i stolicama. Jer, ovaj tip kuhinje bitno je značilo da se zabavljaju obitelj i goste, vrlo velike veličine tablice je potrebno. Stolice ne treba utakmicu stola, koji je često u tamnije nijanse smeđe. Drvo, od kovanog željeza kao omiljeni materijal za namještaj. Metalna krušnoj para i ormar s metalnim vratima mreže, spremanju hrane su neki neophodnim komade namještaja u zemlji kuhinji. Odgovarajući namještaja stavki nije problem u country stilu ukras, kao namještaj često prenose s jedne generacije na druge, s novijim stavke se dodaju u postojeće zbirke. Više o zemlji stilu namještaja.
Naglasak komada, Veliki zemljani ili keramičke vaze u različitim veličinama može ili ostati prazna ili ispunjena sa svježim cvjetnih aranžmana. Od kovanog gvožđa svijećnjak i ploče nositelj je također mora imati pribor u svakoj zemlji kuhinji. Crveni i bijeli stolnjak provjeriti često se koristi za pokrivanje drvenih vrhu tablice. Mjesto staklo shakers za sol, papar i prohladno pahuljica na stolu. Ubacivanje tepih ispred sudopera također dodaje da je ljepota zemlje kuhinje. Drvene žlice, spatulas kompletan izgled stola. Porculanski teapots posuđe i često se prikazuje u otvorenom ormarića. Još jedna velika atrakcija u zemlji kuhinja je korištenje svježeg voća i povrća, kao naglasak komada. Oni su često smješteni su u atraktivnom košare na stolu.
Pročitaj više na:; Kuhinja uređenje, Kuhinja dizajni, Country kuhinja su u suštini prostrane i prozračne. Ali, ako ste u potrazi za zemlju kuhinje ideje za male kuhinje, onda možete napraviti određene promjene u namještaja i naglasak komada tako da stane ih u vašoj kuhinji. Dakle, ako želite donijeti starog svijeta šarm u vašu kuhinju, a zatim u country stilu uređenja je put to ići.

No comments:

Post a Comment