Monday 13 February 2012

Identifikacija zimzelena stabla

Općenito, stabla proliti svoje sve svoje lišće i postanu smeđi, kao oblik zaštite protiv teških uvjeta zime. Stabla koja ostaju zelene tijekom cijele godine tj. svi nikada ne ostavlja otpasti od njih, čak i tijekom zime, su pozvani zimzelenog drveća. Zimzelena stabla identifikacija je lako, kao stabala koje ne proliti svoje lišće tokom zime može biti pozvan evergreen. No, to je jedan od načina identifikacije zimzelena stabla a tu su i druge metode za identifikaciju njih, previše. Većina četinjača stabla su zimzelene, samo iznimke Tamarack kao što su proliti svoje lišće svake jeseni. Kao lišće ostarjeti, zimzelena stabla proliti svoje lišće povremeno tijekom cijele godine. Ovi stabala može napraviti hranu tijekom cijele godine, bilo ljeti ili zimi.
Identifikacija zimzelena stabla
Najvažnije pitanje koje dolazi u naš um, kada razmišljate o zimzelena stabla je zimzelena stabla identifikacija. Neke od najčešćih su zimzelena stabla Sjeverni bijeli kedar, Istočna Red Cedar Balsam i jele. Neka nam pogled na sve te detaljno.
Sjeverna White Cedar; sjeverne bijele cedrovine može lako identificirati s obzirom na mjerilo, kao što je lišće i grane malom stanu. Štoviše, lišće i grane su usko stisnute izradu lišća i grana izgleda kao debela grm. Ugodan miris aromatičnog se emitira ako ste slomili ostavlja između figure. Ovo stablo je odličan ukrasnog bilja, a ako ih zasaditi oko svoje kuće, to može djelovati kao prirodna ograda zbog guste lišće i grane. Vi svibanj također željeli znati više o zimzelena stabla hedging.
Voće ili konus je mala i ovalne, oko ½ inča u duljinu. Oni su žućkasto-smeđe boje i imaju 6-12 mjerila obično raste u grozdovima ili sami. Tih stabala imaju tanke laje koji su crvenkasto-smeđe ili sive boje i oni rastu u uskim, vertikalne i duge trake. Mekani, lagani i krhki drvo može koristiti za izgradnju šindre, trulež-otporan daska i ograda postove.
Istočna Crvena Cedar; Ovo stablo je okruglog oblika i ima dvije vrste listova. Neki listovi su tamno zeleni i izgledaju poput vage (obično stariji listovi), a drugi su novi listovi i izdanci koji su svijetlo zelene boje. Krajevi listova su oštro je istaknuo i bijele boje na ispod. Slično Sjeverni bijeli kedar, kora je crvenkasto-smeđe trake. Ovo stablo može narasti i na više od 30 metara u visinu i raste najbolje na suhom, šljunčanim tla i uglavnom su našli u napuštenoj kući polja.
Balsam jele, u balsam jele, pinete su ljubičasta-zelene boje i raste na oko 4 inča dugo. Nakon sjemena konus u zrele i sazrijevati oni otpasti ostavljajući iza olovka-like centar koji stoji na grani kao klasu. To su stabla srednja sa i promjera debla je oko 1-2 metara. Kora je sivo, glatka i tanka, te je ispunjen balsam pitch ili smole. Listovi su u obliku igle i stan, obilježje ovog stabla. Na vrhu su listovi tamno zeleni, a ispod je srebrno bijeli. Više vrsta zimzelenog drveća.
Evergreen njegu drveća
Ako ste zainteresirani u vrtu i želi da biljka zimzelena stabla, kao dio napora landscaping, trebali biste bili sigurni da je stablo može primiti adekvatnu suncu, tlo je plodno s dobrom drenažom. Osim toga, trebali biste također pobrinuti da bitno podzemne linije, poput struje i vode linije ako su prisutni, nisu oštećene, a kopanje rupa za to stablo. Tlo treba biti pripremljen uz dodatak organskih materijala kao što je kompost ili isjeckan lišće, stajski gnoj ili sphagnum tresetnica. Više o zimzelena stabla skrb.
Evergreena stabla ne zahtijevaju mnogo vlage i oni mogu prilagoditi i na obroncima. Oni ne rastu dobro u vodi začepljen područjima i zahtijevaju tla koja ne drži previše vlage. Dakle, trebali biste izbjegavati sadnju zimzelenog drveća u vlažan područjima. Kao što ti je potrebno manje vlage stabala, oni ne mogu rasti i na travnjacima kao količina vode potrebna za druge biljke na travnjak može biti mnogo više. Čak i ako, mogu izdržati vlage, to je bolje da se biljka tih stabala u takvom prostoru, koji je besplatan SOD, tako da korijenski sustav razvija dobro.
Pročitajte više na:; brzo raste zimzelena stabla; Identificiranje različitih tipova zimzeleno grmlje, tako, zimzelena stabla identifikacija je jednostavno, a vi samo trebate pogledati za neke ključne značajke tih biljaka da ih prepoznaju. Nadam se, da ste pronašli ovaj zimzelena stabla informacija je korisna i da će biti u mogućnosti identificirati zimzelena stabla sljedeći put kada ih vide.

No comments:

Post a Comment