Thursday 22 September 2011

Auto zvučnici Ugradnja

Većina automobila ovih dana dolaze s audio sustav instaliran. Međutim, mnogi vlasnici automobila nisu zadovoljni u tvornici zvučnika koje dolaze zajedno s automobilom. Tvornica zvučnici nude stan zvuka i puno distorzije. Osim toga, tvornica zvučnici su najslabije komponente iz auta i ne mogu živjeti do mnogo godina. To ostavlja vlasnicima automobila s izborom nadogradnju govornika svog sustava stereo uređaju za automobil.
Instaliranje visoke kvalitete zvučnika u automobilu ne samo da poboljšava kvalitetu zvuka, ali i povećava vijek trajanja vašeg automobila audio sustava. Auto zvučnici instalacija nije sve što je teško i zahtijeva nekoliko osnovnih alata koji ste vjerojatno imati oko kuće. U ovom članku ćemo vidjeti jednostavnih koraka koji su uključeni u instalaciju auto zvučnika. Znati više o auto audio opremu.
Kako instalirati auto zvučnici
Auto zvučnici instalacije je prilično jednostavan posao i može se ostvariti u oko sat vremena ili tako. To zahtijeva samo nekoliko jednostavnih alata i osnovna znanja o električnim kablovima ili automobilski popravak. Možete dobiti posao učinio profesionalni, ali ugradnja auto zvučnici cijena je visoka i može biti teška na vašem džepu. Najbolja stvar bi bila da "to učiniti sami"! Slijedite ove jednostavne upute i dobiti svoju dosadno auto zvučnike zamijeniti! Pročitajte o custom audio sustava u automobilu.
Obavezno Things:; odvijač postavlja; Višenamjenski vijci; Drill, kosu, Wire crimper, lemilo, Wire striptizeta, iščašenje Socket set; Electric vrpca, oštar nožić, Super ljepila; Smjerovi:
Korak 1: Najvažnija stvar za napraviti prije nego što započnete Zvučnici instalacije je da pročitate upute za svoj specifičan auto zvučnika.
Korak 2: Uklonite vrata panel i roštilj pokriva stare zvučnike. Zbog toga morate najprije ukloniti vrata panel Popper.
Korak 3: Korištenje odgovarajuće vijak vozača, odvrnuti stari zvučnici i odspojite sve prilogu ožičenje. Kada su stari zvučnici povezani, pažljivo ih izvući iz njihovih postolja.
Korak 4: Vaša nova zvučnika u automobilu mora biti instaliran sada na mjestu stare. Planirate li koristiti iste stare tvornice ožičenje za zvučnike svoj novi, zadatak je krajnje jednostavan.
Korak 5: Uporaba fenom ili toplinske pištolj, toplo Dynamat za ugradnju na vrata. Nanesite ljepilo i na vrata površinu na mjesto gdje želite instalirati zvučnika. Peel off stražnjem dijelu Dynamat i instalirati ga na površini vrata. Koristite valjak pritisnuti materijala na površinu kako bi se osigurala široka obveznica.
Korak 6: Spojite oklop zvučnik za vaš novi zvučnici, pažljivo pričvršćuju pravo terminala. Lemljenje ili crimp veze žica kao uvođenje u službu zahtijeva. Postavite zvučnika u otvaranju i instalirati na montažu. Testirajte svoj novi zvučnici za igranje glazba sustavu.
Korak 7: Ukoliko se radi u redu, vrijeme je da se stavi sve natrag! Zamijenite grill ugradnjom vijaka pažljivo i vrata. Vaši novi auto zvučnici sada su instalirani i spremni da igraju glasno!
Pročitajte više na:; Car Audio Vodič za instalaciju; Car problema; Car Stereo problema, a to je sve o Zvučnici instalacije. Nije li to jednostavno? No, svako vozilo ima svoj tip Zvučnici instalacije pitanja i stoga je preporučeno da ste pročitali upute u priručniku pažljivo.

No comments:

Post a Comment