Thursday 8 September 2011

Honeymoons na proračun

Medeni mjesec je najbolje vrijeme da intimna novo bračni par mogu provesti jedno s drugim. Svaki par se raduje veliki medeni mjesec s hrpe lijepe uspomene koje bi ih mogle pratiti do kraja njihovog života. Kako bi te uspomene još nezaboravnim, ljudi knjiga najbolji medeni odmor spotova na raspolaganju. Nekoliko parova čak dobiti medeni ulaznice nekih pliš mjesta, kao vjenčani dar! No, što je radnička klasa parove koji troše polovicu svoje štednje za pripremu i shopping na vjenčanju sama? Što je s parovima koji ne mogu priuštiti one raskošne medeni odredišta? Zar ne postoje bilo kakve ideje za planiranje honeymoons na proračun za njih? Pa, ima sigurno!
Ideje za honeymoons na proračun
Za početak, ja bih vam predlažemo spasiti nešto novca od početne wedding proračuna. Na taj način možete spremiti nekoliko dolara ili eura za planiranje nije toliko luksuzan, ali barem »polu-luksuznih" medeni mjesec, sigurno! Ako to nije moguće za vas, onda trebate najprije prioritete izdataka ciljeve za medeni mjesec. Jednom te činiti taj, uvijek možete uzeti u obzir te nakon ideje da planiraju velike honeymoons na proračun. Više na medeni mjesec planiranje ideje.
Ljubav Tvoja Zemlja, morate loviti some romantične odmora mjesta unutar svoje zemlje, jer je nemoguće putovanje u inozemstvo bez trošenja izdašnost iznos novca iz svog džep. Airline rezervacija se može raditi kao bomba za sve vaše planove za honeymoons na proračun, neka stranu ideju posjete bujno putovanje destinacije poput Venecije, Jamajka i Maui. Dakle, ići i istražiti neke lokalne prirodni krajolik i čovjek napravio spomenika. Nakon što se ovaj naizgled 'okrutan' odluku, a zatim vaš medeni proračun će dobiti znatno smanjen. Pročitajte više na proračun travel.
Isprobajte krstarenje odmor, najbolji način da se plišani medeni je plana za udoban krstarenje odmor. Kružnih putovanja izjednačava na all inclusive resort, a neki od njih ponuditi neke uzbudljive medeni paketa. Možete pronaći razne jeftini krstarenja s puno Štednja shema, za smještaj ti luksuzni još prilično pristupačnim odijelo s najboljim sadržajima i manje cijene. Ako se možete nositi s obiteljskom atmosferom, a zatim ide za krstarenje brodovima obitelj je također pristupačan način smanjiti svoj proračun i uživati ​​jedan u drugome je udoban tvrtka u isto vrijeme.
Timeshare resorts; Ako jedna od vaših prijatelja i članova obitelji ima luksuzni timesharea na prekrasnoj lokaciji, koje su bankarstva na, (i ako su emotivno blizu vas), onda možete slobodno razgovarati o svoj novac problema s njima . Ako je pogodan za njih, oni mogu ponuditi svoje timesharea kao svadbeni poklon za vas da provedete medeni mjesec u. Druga mogućnost je da potražite bavi popusta mjesto (oni nemaju jeftini medeni paketa). Oni su odličan izbor ako možete mijenjati medeni mjesec mjesto za spremanje novac.
Medeni registra, medeni mjesec registra je novi i popularni koncept za planiranje honeymoons na proračun. U takvim scenarijima, vjenčanje par stvara sopstveni registra od vezanje gore ugovor s travel agent. Po tom znači, svojim gostima vjenčanja može Vam pomoći s Vašim medeni mjesec troškova, na neki način ili drugi. Oni mogu odabrati darove koji može biti koristan za stvaranje glatke medeni plan za vas. To je lijepa gesta i praktičan, a ne odabirom skupo ali beskoristan dar za mladence. Više o jeftinim medeni ideje.
Romantični honeymoons na proračun
Po mom mišljenju, ne treba proračuna imati romantični medeni mjesec. Ali kao mladenci par, to je vaše pravo istražiti nekoliko romantičnih medeni odredišta, bez spaljivanje rupu u džepu. Ovim ide, postoji nekoliko turističkih odredišta koja mogu biti pristupačne za svoj medeni mjesec. Tropske plaže i odmori su puni uzbuđenja ronjenje, snorkeling, kanu, surfanje i kajakom. Više o romantičnim idejama medeni odmor.
Tropske Medeni Odredišta na proračun; Govoreći o tropskim honeymoons na proračun, istočno azijskim zemljama poput Tajlanda, posebno Phuket i Bangkok, Indonezija, posebno Bali, Malezija, posebno Kuala Lumpuru i Langkawi, Indije, posebice Kerala, Goa, Andaman i Nicobar , Šri Lanka, Maldivi, Kenija, Meksiko, Fidži, Dominikanska Republika, Bahami, itd., koje su najbolje tropske medeni odredišta.
SAD Medeni Odredišta o proračunu, ako ste u potrazi za honeymoons na proračun unutar SAD-u, onda sigurno možete se odlučiti za mjesta kao što su Havaji, posebno Big Island, Arizona, Florida, Orlando, Grand Canyon, Colorado, vina županije i Kaliforniji , New York City, SAD-dio Niagara Falls, Las Vegasu, a mnogi od tih jeftinijih opcija s dosta razgledavanja i puno opuštanja. Istočna obalna strane SAD su jeftinije ako ste odlučili planirati svoj medeni mjesec u SAD-u. Više o pristupačne medeni odredišta.
Pa, to je sve što sam mogao reći o 'honeymoons na proračun'. Napredna rezervacije za medeni odmor putovanja, posebno tijekom izvan sezone godine je lijepa ideja za uštedjeti novac. Možete rezervirati bilo kada između listopada i siječnja do prosinca do ožujka da biste dobili popust packages čak do 55%! Plan dobro i izvršiti ga dobro također! Ako ste još uvijek pada na kratko proračuna, zatim knjige lijep i ugodan boravak u krevet i doručak (B & B) za dan i imaju zakašnjelo medeni mjesec na prvu godišnjicu braka! Što reći!

No comments:

Post a Comment