Wednesday 14 September 2011

Carport planovi

Carports su izvrsni niske cijene alternative imaju punu poletarac garaža. Oni mogu biti izgrađen pored garaže, parking za dodatne vozila. U ovom članku ću podijeliti neke savjete o tome kako izgraditi carport plan na svoju vlastitu. Zajedno s nekim idejama za carport planove, sam raspraviti gole bitne značajke koje je potrebno uključiti u svoje planove nadstrešnica.
When fondovi su niske i izgradnju garaža nije povoljno vježbe, uvijek imate mogućnost gradnje relativno niske cijene sklonište automobil koji je nadstrešnica. Iako to ne nudi vrste prostora i garaža čini, ona služi u svrhu učinkovite primary sklonište protiv elemenata.
Kako Dizajn carport planovi?
Projektiranje carport je sve planove o razumijevanju temeljnih strukturnih znanje nadstrešnica i sami upoznavanje sa svim aspektima dizajn. Dobro dizajnirana i izgrađena nadstrešnica stvarno može poboljšati cjelokupni izgled imovine. Evo nekoliko savjeta o projektiranju carport planova koji su po mjeri vašim zahtjevima.
Proračun razmatranja, prva stvar za razmatranje je koliko sredstava možete dodijeliti vašeg projekta izgradnje nadstrešnica. Odluka o izvršenju proračuna će vam pomoći suzili svoj mogućnosti za carport planove koje možete izabrati iz. To osigurava da troškove ne premašiti svoj proračun namijenjen. Na tako odluči maksimalni proračun granična for carport planove.
Mjerenja, sljedeća stvar za učiniti je, naravno, dobiti ideju o veličini carport strukture. To će odlučiti što ćete pohraniti unutar njega. Ukoliko planirate pohraniti kamion ili SUV, te je potrebno više prostora u odnosu na prosječna veličina automobila. Tako odluči o visini i dimenzije za carport planove. Držite par metara dodatni prostor, dok projektiranje.
Izbor materijala: drvo / metal; Jedan od osnovnih razmatranja koja u velikoj mjeri će utjecati na cijenu izgradnje nadstrešnica je izbor materijala koji se koristi za izgradnju. Postoje dva glavna izbora koji uključuju drvo nadstrešnica i metala. Izgradnja metalna konstrukcija je jeftinije nego izgradnja drvena. Metal carport setove su dostupne koji se mogu lako biti izgrađen. Međutim, drvene carports izgledaju elegantnije od onih metal, iako oni zahtijevaju više održavanja. Drvena nadstrešnica izgrađen s cigle i mort za podršku i elegantno dizajniran krov, može imati odličan vizualni žalbu. Drvena nadstrešnica plan uglavnom koristi kedar ili borove sol, želite li jeftiniji opciju. Tako odluči na kojoj materijal želite da se odluče za. Izbor će biti u velikoj mjeri diktira svoj proračun.
Studija Car planove luka i ideje, sljedeća stvar za učiniti je zavirite okolo i pogled na raznim carport dizajne koji su izgradili oko sebe. Browse kroz časopise i nadstrešnica planova predstavio online za nove ideje. Potražite carport planove s ostavom koja se može vrlo povoljno u slučaju da želite tužiti strukture kao više nego samo sklonište i parkirno mjesto. Suziti na nekoliko dizajna koji je uhvatiti vaše oči i utuviti značajke u svoj plan.
Odlučite se na jednom mjestu; Odlučite mjesto i položaj koji će biti najbolje za svoje nadstrešnica. Jednostavnost pristupa i prilaza u velikoj će mjeri diktirati vaš izbor. Pobrinite se da da gelovi s ukupnim izgled svoje kuće. The nadstrešnica ne treba držati van kao bolan palac u odnosu na cjelokupni dizajn.
Izgradnja nadstrešnica Foundationa; Konkretna temelja je potrebno za nadstrešnica kao što stoji test vremena. Snažan beton Zaklada će koštati puno, ali to će dodati na ukupnu prodajnu vrijednost vaše kuće. Taj temelj može izdržati kišovito vrijeme prilično lako, u odnosu na šljunak temelj koji će nagrizati i dobiti vlažan.
Projektiranje carport krova; A krova good dizajn u vašem carport planovi će se dodati na svoje estetske vrijednosti. Postoje mnoge krov stilova koje možete se odlučiti za u vašem carport planovima. Neke opcije su skillion krov, ravan krov ili klasični spušta krov na obje strane koje se mogu izvrsno zastrašuje protiv kiše. Također može se odlučiti za nizozemski zabatom krovu ili W-ploče krov. Odlučite stil na takav način da je usklađena s ukupni izgled svoje kuće.
Dakle, ovo su neke od osnovnih razmatranja u projektiranju carport planovima. Izgradnja jednog na svoju ruku nije mnogo gnjavaža ako imate iskustva u građevinske projekte. Stavljanje oprezni misli na projektiranje i izgradnju svaki sastavni dio vaše kuće ne ostavlja uzroci prigovora kasnije.

No comments:

Post a Comment