Sunday 11 September 2011

Ljeto vjenčani buketi

Ljeto je najomiljeniji wedding sezone, a ne samo zbog topla i ugodna klima, ali i zbog dostupnosti resursa. Postoji dovoljno povrća i cvijeća u ljetnim mjesecima, što naći svoje upotrebe u raznim wedding ukrasima. Vjenčanja može se održati u prekrasnom dvorištima ili na plažama, s nevjeste nosio bez bretela ili kratke haljine. Nije ni čudo, većina nevjeste pokupiti ljeto za vjenčanja. Wedding ukrasi, koji su nepotpuni, bez vjenčanja cvijeće također izgledaju posebno dobar ljeti zbog dostupnosti cvijeća u svim nijansama. Međutim, nevjeste može naći posebno teško pokupiti cvijeće za svoje vjenčanje buketi, jer su svi cvjetovi izgledaju jednako zapanjujući. S obzirom na nastavku su nekoliko ideja za ljeto vjenčani buketi.
Ljeto Vjenčanje buket Ideje
Od ljeta je zauzet vrijeme za cvjećare, morat ćete izabrati cvijeće i razgovarati sa svojim cvjećar i unaprijed. Jedna velika stvar o ljeto vjenčanja je da ne morate razmišljati nad boju cvijeće za vjenčani buketi. Možete ići na tradicionalne bijele buket ili ste svibanj odlučite igrati s bojama odlaskom za egzotičnim Buket cvijeća. Ljeto wedding, buketi cvijeća mogu biti izrađene u jednom od kombinacije dane ispod. Više o Vjenčanje buket ideje.
Tradicionalna Bijela buketi, Bijela označava čistoću, nevinost i često poželjna za vjenčanje buketi jer nadopunjuje netaknute bijele calla ljiljan buketi vjenčanje.
Romantični Pink buketi, Vjenčanje je krajnji simbol ljubavi i romantike i ne postoji bolji način nego da ga svečanost s hrpa od ružičaste ruže. Jer, ruze su na raspolaganju cijele godine, nalaz ružičaste ruže ne smije biti problem. Pink ruže se može kombinirati s bijelim ljiljanima stvoriti soft, pokorio učinak.
Klasična Crveni buketi, ruže Crvene su najviše tražili nakon što je cvijeće u vjenčanje. Crvena ruža stoji za ljubav i strast, dvije temeljne čimbenike na kojima se temelji brak. Ako želite ići na Valentine's temu, ići na kombinaciju crvene i bijele ruže. Umjesto toga, vi svibanj također kombinirati crvene ruže sa svijetlim cvjetovima poput gerbera, gladiola, itd. Više o porastao svadbeni buketi.
Egzotični vjenčani buketi, Tijekom ljeta, možete lako dobiti egzotičnog cvijeća poput orhideja, gerbere koje se nalaze u jarke boje poput pruple, crvena, narančasta, žuta. Gerber je savršeno okrugli cvijet koji se često koristi za svadbeni buketi. Orhideje izgledaju prilično stunningly sa svojim laticama upletena i lijepe nijanse. Krizantema, hibiskus i druge vedro obojena egzotičnog cvijeća to bdjeti vanjska strana za vrijeme ljeta. Daisy, suncokreta su neke jarke cvijeća koje možete dodati boju na svoj ljetni vjenčanje. Više o gerber buket tratinčica vjenčanje.
Jedinstvena kombinacija za vjenčani buketi, Vi svibanj ići za cvijeće od jedne sorte ili možete izabrati da ide za kombinaciju nekoliko domaćih i egzotičnih vrsta. Ruže i ljiljani calla izgledati odlično u međusobnim prisutnost. Isto vrijedi i za ruže i orhideje. Ako želite uključiti malo sve u buketima ljeto vjenčanje, idu za kombinaciju ružičaste i bijele ruže, orhideje, žuta karanfile, gerbere u nijansama bijele, crvene i narančaste s nekim salal lišća. Još jedna jedinstvena kombinacija uključuje hrpa dahlias, hortenzija s pregršt voća. Više o jedinstvenim svadbeni buket dizajna.
Ljetna vjenčanja su šarene, jarke i lijepo iskustvo. Ljeto vjenčani buketi dekoracija i ostalih dodati puno na ovu šarene ekstravaganca.

No comments:

Post a Comment