Friday 9 September 2011

Neujednačena kože

Neujednačena koža ton je problem mnogi ljudi pate od. Popularno poznat kao hyperpigmentation, ovaj poremećaj kože je uzrokovano zbog niza razloga. Najčešći je uzrok neujednačen ton kože je višak izlaganje suncu dovodi do promjene boje kože i formiranje takve mrlje. Osim toga, hyperpigmentation može biti uzrokovano zbog hormonska neravnoteža, osobito tijekom trudnoće ili zbog uzimanja kontracepcijskih veći količini. Neujednačena ton kože također može biti rezultat post-upalne hyperpigmentation, koja bi mogla biti zbog ožiljaka, ozljede ili acne lezije. Prerano starenje je još jedan razlog takve krpice neujednačen ton kože. Dobro, ako ste pate od tog problema koje mogu upropastiti vaš izgled, ovdje su neke osnovne neujednačen ton kože lijekova koje možete isprobati.
Lijekovi za Nejednakomjerno ton kože tijela
Držite daleko kozmetika, prva stvar koju trebate učiniti je zadržati sve one kozmetike, losione i kreme tijelu daleko. To mogu sadržavati štetne kemikalije koje mogu dovesti do promjene boje vaše kože. Redovito koristite neke od ovih proizvoda može imati nepovoljan učinak na vašu kožu što dovodi do tamne mrlje na tijelu. So najbolje držati podalje ove i odlučiti za prirodne sastojke koji su sigurni za kožu.
Dnevni ljuštiti, prvi i najznačajniji korak popraviti neujednačen ton kože je koža pilinga. Da, koristite dobar kvalitete pročišćavati odnosno domaće ribati redovno je najbolji način za uklanjanje mrtvih stanica i imati svježe izgleda kože. Dobro, to će potrajati neko vrijeme, no ako to triput tjedno, dobit ćete rezultate u 3 - 4 tjedna. Možete koristiti zalijepiti soda za pečenje i vode, što je jedan od najboljih domaćih piling pročišćavati. Učinite to svakodnevno dok se okupati i slijedite s jednom od dolje navedenih moisturizers izbjeći suhu kožu problem. Pročitajte više na suhu kožu slučajan.
Koriste prirodni Moisturizers, umjesto skupe i nesigurne kože kreme i losione, možete jednostavno odabrati jedan od prekrasnih ulja na raspolaganju u vašem domu i primijeniti ga na kožu. Maslinovo ulje, kokosovo ulje ili bademovo ulje su izuzetno koristan u poboljšanju tekstura vaše kože. To će čuvati vašu kožu mekom i njegovana i pomoći riješiti problem neravnomjernog kože.
Pokušajte Ove maske; Ovdje su neke domaće maske koje možete primijeniti na vašoj koži da biste dobili osloboditi od neujednačen ton kože. Nanesite sok od limuna na vašoj koži svakodnevice. Poznato je da je prirodno izbjeljivanje agent koji je vrlo učinkovit u poboljšanju Vašeg teksturu kože. Sirovi krumpir i krastavac tijesto je također učinkovit za liječenje ovog problema. Primjena tomato paste je također koristan za liječenje ovog problema i dajući vam čak i koža ton.
Zaštititi vašu kožu; Dok slijedite navedenih lijekova, pobrinite se da zadržite vašu kožu zaštititi od ekstremnih vremenskih uvjeta i zagađenja. Ovo će osigurati da dobijete brže rezultate, a ne daljnja oštećenja na koži. Korištenje zaštitu od sunca kišobrani, šeširi i kaputi su velike načina da se izbjegne problem neravnomjeran ton kože na nogama, rukama i licu. Držite kožu čistom ga štiti od zagađenja, kao masnu kožu privlači više prašine. Pročitajte više o hyperpigmentation tretman.
Ako ne primjećujete napredak u neujednačen ton kože pa nakon što navedene lijekove za nekoliko tjedana, najbolje je konzultirati se s dermatologom. On može vam propisati potrebne neujednačen ton kože tretman. Slijedite savjete dati vaš liječnik da biste dobili najbolje rezultate.

No comments:

Post a Comment