Wednesday 21 September 2011

Brisač za vjetrobransko staklo Arm Zamjena

Automobil je vjetrobransko staklo je vaš glavni navigacijski portal u vožnji i mehanizam brisača vjetrobrana je dizajniran kako bi bili sigurni da je vaša vidljivost održavaju kroz bilo kakve vremena. Kada se to mehanizam ne uspije, vožnja može biti jako teško i opasno. U ovom članku, ja govoriti o vjetrobransko zamjena brisač ruke, što je jedini izlaz u slučaju da vam ih biti oštećen nepopravljiv.
Važnost imaju potpuno funkcionalne vjetrobransko brisači može biti ostvaren samo kada je izlijevanje poput pakla i mehanizam ne zbog slomljena ili svijena brisač ruke. Međutim, ako dobijete brisača ruku zamijeniti uskoro možete se spasiti od potencijalnih problema vožnje s niskim vidljivost. Brisač za vjetrobransko staklo ruka zamjena je jednostavna automobil popravak posao koji se može poduzeti bilo tko s osnovnim mehaničkim vještinama. To je ono što sam ja idući u pričati o tome u ovom članku.
Brisač za vjetrobransko staklo radni mehanizam
Znajući kako vjetrobransko brisači rade mogu biti korisne, dok ih popravak. Pa neka mi samo ukratko objasniti radni mehanizam vjetrobranskog stakla brisači. Radni mehanizam prilično domišljato osmišljen i temelji se na korištenju zupčanici i motor. Periodična titranje stakala lopatice je omogućeno momenta pruža motor koji je hranio preko prijenosnika mehanizam. Vjetrobransko staklo ruku i lopatice su dizajnirani na takav način da mogu pročišćavati off maksimalan iznos vjetrobransko prostor i garantovanje sustained preglednost vozača u svim uvjetima.
Razlog za vjetrobransko štetu brisač ruku može biti bilo kakve opstrukcije koji inhibira njegovo kretanje. Većina vremena, krivac se iza stakala ruka neuspjeh je taloženje viška snijega ili leda u zimskim mjesecima. Narušavanje i savijanje izazvane u brisača ruku čini cijeli mehanizam nonoperational. Jedini izlaz je brza zamjena ruke. Zamjenski vjetrobran ruka Postupak je vrlo jasan i jednostavan dovoljno da ga netko skinuti. Neka nam vidjeti kako to ide o tome u ostatku članka.
Brisač za vjetrobransko staklo Arm Zamjena postupku
Evo, ja daju opće upute za zamjenu vjetrobransko brisači. Detalji mogu se malo razlikovati ali uglavnom biti iste za svaki auto modela.
Potrebne alate, alate koje trebate kako bi riješili ovaj problem auto su najmanje koje su potrebne za bilo koji auto posao. Sve što trebate je odvijač i skup utičnice odgovarajuće veličine.
Kupovina Zamjena brisača Arm, morat ćete kupiti odgovarajuću zamjenu za automobil vjetrobransko koja odgovara dimenzijama starog. The stilova za vjetrobransko brisači mogu se promijeniti s različitim modelima. Pobrinite se da dobijete pravu veličine jednu za vaše vozilo. Kada su zamjene, to je dobra praksa da zamijenite obje ruke u slučaju da vaše vozilo ima par.
Kako to Maknuti vjetrobransko brisači?, Sada da ste opremljeni alatima i ruke zamjena stakala, vi svibanj početi uklanjanjem stare ruke prvi. Uvjerite se da je ruka brisač za vjetrobransko staklo sklopka se na 'off' položaj. Potražite poklopac na dnu okna ruke u kojoj se nalaze privitak vijak za svaku brisača. Ukloni troškovi osiguranja izložiti temeljne vijak. Koristeći odgovarajuće veličine utičnica, uklonite vijak i stavite ga negdje pažljivo. Nakon što je vijak je uklonjena, ruka brisača lako će ispasti skupštine.
Kako zamijeniti vjetrobransko brisači?, Sljedeći dio je zamjena stakala ruku s novim. Morate se novi krak brisača u točno istoj poziciji kao i stari i popraviti vijak nazad ponovo koristeći utičnice. Škripac brisača ruku ispravno, s pravim orijentacije. Ponovite ovaj postupak za druge ruke. Test rad obje ruke.
Pročitajte više na:, Zamjena guma brisača, brisač za vjetrobransko staklo zamjene; ​​Uz to, vaš brisač za vjetrobransko staklo ruka zamjenski posao je obavljen! U usporedbi s većim poslovima popravak automobila kao auto vjetrobransko zamjena i popravak, samo zamjena stakala ruke je znatno jednostavnije. Pravodobna zamjena će osigurati da ste zajamčena kontinuirana vidljivost tijekom vožnje po kiši ili predstojeće mećava.

No comments:

Post a Comment