Friday 30 September 2011

Osjetljiva koža: ovlaživač za osjetljivu kožu

Postoji mnogo komercijalnih osjetljive njegu kože moisturizers dostupan. Iako, mnogi od osjetljive kože ovlaživač proizvodi mogu odgovara vašoj koži, i ne uzrokuje nuspojave, no još uvijek one sadrže neki postotak kemikalija u njemu. Ako imate izuzetno osjetljive kože, zatim tu je uvijek postoji mogućnost da komercijalne ovlaživač možda neće raditi za vašu kožu, ili još gore može izazvati nadražaj kože. Dakle, navedene u nastavku su tri najbolje prirodne i organske moisturizers za osjetljivu kožu koji su vrlo lako dostupne, a poznato je da nema nuspojava.
Najbolji Osjetljiva koža ovlaživač; Osjetljiva koža je sklona aknama, štavljenje, sunburning, iritacija zbog alergen, ili alergija simptomi. S obzirom na nastavku su tri prirodna njega kože osjetljive kože moisturizers, koji su pokušali i testirani po meni. Imam mješovitu kožu, koja je sklona aknama i sunca alergije, a ispod moisturizers uvelike pomoglo u održavanju velike moisturized teksturu kože. Nema nuspojava Aloe Vera gel poznato, međutim ako imate alergije orah a zatim se primjenjuju jojoba i maslinovog ulja na malo krpa na vašoj koži, i provjeriti da li su vam najbolje odgovara.
Jojoba ulje: Ovo je moja omiljena među nosilac ulja, i djela uvelike for vlaži. Mnogi ljudi smatraju da ulja daju masnu osjećati i izgledati, i na taj način koristiti više kreme ili gelovi for vlaži. No, jojoba ulje je vrlo jedinstven jer nema mastan osjećaj poput drugih ulja. Ona dobiva apsorbira u kožu vrlo brzo, a nakon nekoliko minuta, ako dodir vaše kože, od vas će imaju dobro hidratizirana, ne masnu kožu! Još jedna korist jojobe jest da to pomaže da biste dobili osloboditi od acne, jer je sličan ljudskom sebum i pomaže da se razgrade pimples. Dakle, tamo idete, imate svoj osobni anti-bakterijska akni rješenje!
Maslinovo ulja: Ovo je još jedan veliki ulje, koje je lako dostupan i može se kupiti veliki boce maslinovog ulja za jeftinim cijenama. Da biste koristili maslinovo ulje kao moisturizer, koristite boce kažu da je 100% čisto maslinovo ulje. Maslinovo ulje je odlično suhu osjetljivu kožu hidratantnom kremom. Možete koristiti maslinovo ulje vašem tijelu regijama koje imate suhu kožu, i koristiti jojoba ulja za lice i druge acne sklone kože područjima. Također možete razmotriti miješanje ulja lavande sa jojoba ili maslinovim uljem, dodati miris na svoj krema.
Aloe gel: U slučaju da ne želite koristiti ulja za vlaži kožu, koristite Aloe Vera gel. Možete kupiti organski staklenke ili bočice od 100% aloe gel ili koristiti aloe-krastavca, aloe-vitamina E ili druge kombinacije od Aloe gel prema tvoj potreba. Također možete miješati malo eteričnih uljima za miris u aloe gel, ako želite. Aloe ne samo da će vam pomoći da moisturize vaše kože, ali također djeluje kao veliki biljnih krema za sunčanje, a također se mogu koristiti za liječenje i smiruje kožu izgorio od sunca;. Savjet: Ja miješati aloe gel s nekoliko kapi eteričnog ulja limunskom travom, te djeluje kao prirodni komarac odbijajući sperma krema!
To je svi o osjetljivu kožu moisturizers, koji su vrlo sigurna za upotrebu, lako dostupne, i gotovo da i nema nuspojava. U obliku kože skrb hidratantna rutinu za vašu osjetljivu kožu, ribati blago vašeg tijela, dok tuširanja. Koristite glicerin temelji sapun, kao, glicerin sapun naknade u zaključavanje hidratizirati u vašoj koži. Zatim pljeskati suhu kožu s ručnikom, te primijeniti neki od gore navedenih ovlaživač svih krajeva vaše kože. Učinite to svakodnevno. Roku od nekoliko tjedana imat ćete veliki soft mek koža hidratizirana, a ako koristite ulje kao jojoba ulje redovito, to također može pomoći uravnotežiti svoju razinu vlage u koži!

No comments:

Post a Comment