Saturday 10 September 2011

Namještaj slikarske tehnike

Slikarstvo namještaj je jednostavna i laka metoda koje mogu poboljšati izgled stari komad namještaja. Istovremeno, oslikanog namještaja može poboljšati cjelokupno opremanje interijera u kući. Namještaja u našim domovima uglavnom su sastavljene od različitih materijala. Davanje jedinstven izgled za svaku od njih je prilično izazovan zadatak. Možete se to postigne pomoću neke tehnike slikanja namještaja
Namještaj Slikarstvo Ideje
Tehnike slikanja dane ovdje su samo neke zanimljive ideje za ukrašavanje namještaja i učiniti ih atraktivnim. Neki od najpopularnijih namještaj slikarskim tehnikama koje daje jedinstven izgled za namještaj su kako slijedi:
Starinski Potražite: U ovoj metodi, napori su izrađene kako bi se postigla stilskog namještaja izgled. Broj slojeva boja se koristi za ovu vrstu efekta. To može biti stvoren primjenom nekoliko slojeva boje. Možete koristiti tri različite boje od boje za tu namjenu. Nanesite prvi sloj boje i pustiti da se osuši do kraja. Zatim se primjenjuju drugi kaput s različitim boje boje. Kada se drugi sloj je suh, a zatim pijesak neki od površine namještaja otkriti temeljne boje. Na primjer, na stolici rukama gubi najviše boje. Dakle, možete pijesak ruke od stolica. Koristite treći boja boja samo u nekim malim područjima poput rubova kao znakove starenja. Odabir pravo vrste kombinacija boja je vrlo važno za tu svrhu. Umjesto bilo svijetle boje, koristiti neke prigušen boja.
Shabby Potražite: Kao što ime sugerira, izlizan, tužan pogled daje se namještaj. Primjena glazura će vam pomoći to ostvariti ovaj izgled. Prije svega, morate se prijaviti na bazi ulja boje oblika temeljnog sloja. Za to možete izabrati bilo koji svijetle boje kao što su off bijele, blijedo žuta ili ružičasta. Nakon što se ova boja je presušila ispravno, glazura boja se primjenjuje. Obično smeđe nijanse pf su izabrani. A glazura je izradila razrjeđivanje boja na bazi vode uz miješanje neke vode u nju. Nanesite prvi sloj glazura diljem novo oslikani namještaj i pustiti da se osuši neko vrijeme. Zatim uzeti soft komad tkanine to vlaga lagano i izbrisati ga preko glazuru. Tragovi glazura koji se prikupljaju u krivulje i pukotine će pokazati starenja efekt. Nakon prvog sloja ako ustanovite da se glazura se ne opaža, tada možete dodati još nekoliko slojeva.
Bold Potražite: Kada ste spremni eksperimentirati s izgled namještaja, onda imate nekoliko opcija na raspolaganju s vama. Možete koristiti tri različita nijansi iste boje i koristiti ih u različitim dijelovima namještaja. Držite svjetlo sjena na vidljivom dijelovi i tamnije tonove kutu područja namještaja. Možete koristiti svijetle neon bojama različitih tonova za bold izgled. Boja nogu namještaja s boje koja kontrast boja sjedište i natrag u stolac. Dajte jedinstven pogled na prednjem dijelu oblači po slici različite boje na svakom od ladica. Druga ideja je držati jake baze u boji na kojima multi boji slike raznih oblika i veličina su obojani. Koristite lateks boja olovke ili šablone za izradu takvih dizajna. Saznajte više na slici namještaj ideje.
Nadam se da ti namještaj slikarske tehnike će vam pomoći da dobijete ideju o tome što kratki očekivati ​​od boje posao. Trebali biste uvijek koristiti svoj kreativni um da se s više zanimljivih namještaja slikarstvo ideje koje odgovara Vašem ukusu. Na kraju, želio bih vam dati nekoliko savjeta namještaj slikarstva. Slikajući namještaj, početi raditi s vrha i kretati prema dolje. Preporučljivo je koristiti upaljač prije nanošenja boje, jer pomaže boje pridržavati i na površinu. Držite radno područje dobro prozračenom inače vam svibanj osjećati se ugušilo. Cover poda radnog područja sa starim novinama, ili kap krpe bi se zaštitili od kaplje boje.

No comments:

Post a Comment