Wednesday 7 September 2011

Rješavanje curi pipa

Znaš li kako popraviti curi pipa? Siguran sam da nitko ne voli pred curi faucets. Svaki puta kada spot curi slavina, možda morati pozvati vodoinstalatera i školjki iz novac za pričvršćivanje curi slavina. Jeste li ikad pomislili popravka slavina sebe? Dopustite mi da vam dati sve potrebne informacije koje će vam pomoći popraviti curi pipa na vlastite. To je vrijeme za reći NE šum taj dosadni voda kaplje iz faucets. Vi samo trebate da se držite nekoliko alata kako bi se popraviti curi pipa bilo gdje u vašem domu. Bilo da je to curi pipa u kuhinju ili kupaonicu, vrijeme je da ih zaustaviti iz spoiling izgled vašeg doma. Pročitaj više o tome popraviti kaplje slavina.
Kako to škripac curi pipa
Stvari koje će trebati; odvijač, Podesivi ključ, čišćenje rješenje, suhu odjeću, novu brtvu, upute, morate isključiti dovod vode do slavina. U slučaju da trebate popraviti propušta kuhinjske slavine, morate isključiti dovod vode do sudopera. O gašenju-off ventila može se naći u neposrednoj blizini ventil ispod sudopera ili bazena unutar poda kabineta. Ako ste zbunjeni, jednostavno mogli isključiti glavni vodovod. Provjera okretanjem na slavina vidjeti ako bilo voda izlazi. ; Sada trebate otvoriti slavinu pomoću iščašenje. If vodu dolaze iz cijevi koristite krpu da se osuše područje. Koristite odvijač da otvori vijaka koji drže ventil na mjestu. ; Ponekad možete pronaći ukrasni pokrivaju na slavina ručka, dakle, nositi s skrb kako bi se izbjegla oštećenja. Nakon što su otkrili zadržavanje matice postaviti ispod držač poklopca koristiti francuski ključ da ga odvesti van. ; Sada nastavite dalje uklanjanjem vrhu skupštine slavine ispod pričvrsni vijak. Cijela ventil jedinice treba uzeti vanjska strana. , Izgled za tijesto-matica u obliku gumene brtve ispod korijen špine. Morate uzeti stari van i zamijeniti s novom brtva iste veličine. ; Koristite otopinu za čišćenje i četkicu za čišćenje interijera i osušite mekom krpom. , Tvoja Sljedeći zadatak je da zamijeni staru brtvu s novim. Dok kupuju novu brtvu, pobrinite se da dobijete točnu veličinu. Smjestite novu brtvu na takav način da se nalazi stan od ručka. , Biti vrlo oprezni dok reassembling špine. Pričvrsni vijak za popravak slavina slavina stabljike na ručku. Pričvrstite naslovnici špine nositi preko pričvrsni vijak. ; Sada svoj posao gotovo je učinio, samo skrenite na opskrbu vodom, ako nema znak vode kaplje iz slavine, koju su završili svoj zadatak uspješno. Isti skup uputa treba pridržavati ako trebate popraviti curi pipa na otvorenom. Pročitajte više o tome kako popraviti propušta kuhinjske slavine. ; Kako popraviti curi pipa Tuš
Stvari koje će trebati, odvijač, ključ sa podešavanjem, Podloške, O-prstenovi, brtvljenje, upute
Prvi korak će biti isključiti glavni vodoopskrbe i bojler. ; Sada trebate prepoznati vrstu tuš pipa. U slučaju da imaju odvojene ručke za toplu i hladnu vodu, to je kompresija slavina. If špine je jednom ručkom za kontrolu temperature, to bi mogao biti diska, loptu ili uložak slavina. ; Korištenje ključ sa podešavanjem, izvadite slavina ručka, očistiti slavina ručka i utvrditi vjerojatni izvor curenja. Istrošene navoja, gumene podloške i O-prstenovi mogao biti odgovoran za istjecanje. Ponekad curenje može biti uzrokovano zbog korozije na ventil ili pečatom. , Nakon što ste identificirali uzrok curenja, potrebno je oštećeni dio i zamijeniti ga s novim komadom. Morate pobrinite kupite točan replika, čak najmanja promjena u veličini dijela možda stvoriti probleme u montaže špine. ; Prije vijak natrag slavina ručka, možete se također može primijeniti kaput od brtvilo na niti ventila. ; Dopusti brtvilo da se osuši, a zatim skrenite na opskrbu vodom da provjerite da li pokušava popraviti propušta tuš pipa bili uspješni ili ne. Možete koristiti istu metodu za popravak slavina curi kadu. , U slučaju, voda i dalje nastavlja kapanje, to bi bilo bolje nazvati vodoinstalatera da se ventil popraviti. ; Pročitajte više na:; curi pipa Popravak, kako to škripac curi tuš pipa; pipa Popravak upute; kaplje pipa popravak, Nada ste pronašli informacije na načine kako popraviti curi slavina koristan. Ovaj način možete popravak leaky pipa i drugim vodovod problema i spasiti puno vode koji dobiva profućkan zbog leaky pipa. Dakle, sada ne treba da se ugledaju ako mjesto voda kaplje iz slavina u vaš dom. Isprobajte ove upute i lažirati curi pipa na svoju vlastitu.

No comments:

Post a Comment