Thursday 15 September 2011

Home održavanje bazena

A cool plivati ​​u bazenu je upravo ono što vam je potrebno na vrućim ljetnim poslijepodne. Kristalno čista voda u bazenu je divan prizor kao nitko ne bi želio ući u bazen s algama i mutna voda. Ako imate bazen u kući, to je uvijek savjetovao da i dalje ostane čista i svježa. Ne samo da se primjenjuje kada je čist, ali to također čuva širenja bolesti daleko od svoje obitelji. Nehigijenski bazenom je jednostavno poziv na bolest proizvodnju vektora. Stoga kako bi bili sigurni vaš dom i susjedstvo je sigurno, morate očistiti bazen na redovnoj osnovi. Home održavanje bazena je tako najlakše kad kemijske obrade program i sustav filtracije rade zajedno. To nije jako težak zadatak, a posebno s korake navedene nastavku sigurno će ga pronaći dobar posao.
Održavanje svoj dom s bazenom
Postoji nekoliko osnovnih koraka na domaćem bazenu za održavanje koje morate držati na umu. Kako je održavanje je bitan zadatak za svaki bazen vlasnika, to treba biti učinjeno tijekom cijele godine da li ili ne bazen se koristi. Bacite pogled na kako to treba obaviti u vrlo kratak i jednostavan način spominje ispod just radi vaše udobnosti. Više o održavanje bazena.
Bazen za čišćenje, a to je prvi i najvažniji zadatak za dom održavanje bazena. Bazen treba biti slobodan od nečistoća kao što je lišće, papir, plastika i drugi ne razgradiv objekata. Ovo čišćenje se može obaviti pomoću
Pritisak čišćenje: Oni koriste posebnu pumpu i gurati neke visokog tlaka vode oko bazena, gdje se skuplja krhotine ili u torbi ili unutar čistač sama. ; Za usisavanje prašine: poznatiji kao pretraživači, te su smješteni u dnu bazena u kojima rade po sisanče krhotine kroz cijev u bazenu s gliser okvir. ; In-kat za čišćenje: Ove previše rade kroz uske mlaznice koje su ugrađene u bazenu s poda i oni pop-up i usmjerava vodu po podu. To usmjerava krhotine prema filer otvore. ; Electric čišćenje: One su samohodni indeksiranje jedinice koje prikuplja krhotine u svom tijelu i očistiti bazen. Više o bazenu pražnjenje savjete. , Filteri, bazen filteri previše su vrlo bitan dio doma održavanje bazena, koji bi trebao biti trčanje za najmanje osam sati svaki dan. Uglavnom, da bi trebao raditi stalno ali kako štedjeti energiju, držati ih na vrijeme dana. To je također savjetovala da se filtar se čuva na sat tako da ne trebate zapamtiti kada staviti ga na i off. Ovi filteri također treba očistiti na redovnoj osnovi, neki uobičajeno filteri
Dijatomejska zemlja filteri (DE): DE je fini prah je napravio od okamenjene alge i to je stavljen na plastičnu filter opasivati ​​odvojiti male krhotine kada voda teče kroz nju. ; Uloška filtera: Ove krpom use poliestera, s filter se savija u centru tako da dopustiti koliko krhotine da se filtrirane. ; Sand Filteri: oni koristiti pijesak filtrirati odlomci iz vode i treba biti zamijenjena svaka osam sati. No oni su najjeftinije za kupiti. Više o pijesku bazen filter probleme i algi u bazenu vode. , Voda kvalitete, vrlo je važno za održavanje kvalitete vode bazena i ravnotežu. Trebali biste test za to je pH svaki puta kada očistiti bazen, koji bi trebao biti 7,2 do 7,6. ovo je mjesto gdje klora u vodi je u to najučinkovitije na razini, a također je siguran za našu kožu. Ako je pH nije ispravna, oštećuje našim tijelima, kao i bazen opreme. Tako bi bili sigurni da imate odgovarajuće ravnoteže između lužnatost i kiselost vode bazena. Kalcija razinama u vodi također treba poduzeti njegu uzimanjem kalcija anorganskih test. Zadržati bazen vodu čistom i sanitized, koristiti klor jer čuva vode daleko od bakterija i algi. Kaže se da ne biste trebali super klorirati svoj bazen, ali možete noću i boravak van bazena cijelu noć. Svježa voda je uvijek savjetovao za jasan bazen, tako da bi čišćenje i punjenje. Više o slanoj bazen chlorinators za bazen održavanja.
Omoti, Bazen pokriva su također potrebni da bi isparavanje vode iz konvekcijom i gubitak topline. Vaš bazen će biti na čak temperaturi i te će također uštedjeti punjenje vode. Oni također drže vodu čistom i spriječiti najmanje 90% od krhotine od ulaska. Naslovnica bazen održavanja trošak također sprema kao oprema upotrebljava na manjoj mjeri. Zimi, ne morate ulagati više u dobivanju bazen grijača, kao što su ovi pokriva povećati bazen temperatura od 6 do 8 stupnjeva ako se bazen sunčano cijeli dan. Više o bazena vodič.
Dakle, uz ove savjete na domaćem održavanje bazena, siguran sam da ćete naći za čišćenje i održavanje vašeg bazena lako. Dakle, ići naprijed i imati čist i siguran plivati!

No comments:

Post a Comment