Saturday 3 September 2011

Lažni Piercings

Dok su pirsing postaje popularan trend vrste tijela piercinga su također u porastu. Čuli za varanje piercinga? Dobro, ti u osnovi uključuje korištenje lažne piercing nakit koji samo daje iluziju piercing, kad nema rupe je napravio u vašu kožu i nema nakit je umetnuta. One su postali popularan izbor mnogih koji ne žele imati stalno piercinga ili koji se boje za alternativni. To su jednostavan način da izgledaju pomodan bez bolova. Štoviše, ne morate da slobodni rupa, što bi moglo izgledati neprivlačno kada uklonite proboli nakit.
Kako napraviti Lažni Piercings?
Lažni piercings su lako napraviti. Sve što trebate učiniti je da se nekoliko materijala kao što su plovila žice, zanatskih ljepilo, mali magneti i krenite. Da, naravno to možete učiniti sami. Uzmi srebrne žice plovila. Pobrinite se da je njen debljina je ista kao i da se od tankih brnjica. Sada cut da imaju jednog inča dugo komad žice i pijeska temeljito. Pijesak, osobito oštar završava. Ljepilo jedan magnet na oba kraja. Bend je žica u kružnom obliku. Your lažni piercing prsten je spreman da se koristi. Blago proširiti prsten, povlačenjem pored završava i nosite ga. Jedan magnet će ostati na vanjskoj strani, a drugi na unutarnjoj strani. Možete imati trendi pirsing koristeći ovaj komad. Da bi to još više trendy, možete uviti žice ili dodati malo kuglica u nju. Isprobajte!
Lažni Piercings Nakit Mogućnosti
S povećanjem popularnosti lažnog piercinga, nakit, bitno lažnih piercinga ima veliku potražnju. Postoji širok raspon u dizajnu i vrste dostupne u ovom tijelu nakit. Od prstenje dugmad, imate puno izbora. Studs dolaze u raznim kamenje i broj boja. Iako je bijela kamena su najpopularnije, možete otići na boji funky komad, kao dobro. To su u osnovi magnetski lažni piercinga koji imaju jedan magnet iza stud i jedan odvojeni komad magneta. Lažni usne prstenje, nos prstenje i naušnice obično su odlučili komada. Nošenje prstena jezik piercing je vrlo popularan modni trenda. Dok neki odlučiti da se jednostavno prstenje, neki se odlučiti za više jeftin komada. Ovi dolaze s perlicama ili kamenjem između. Upletena prstenje ili široko prstenovi također su kupili od strane mnogih za varanje nos ili piercing uho.
Ako pogledate na raznolikost dostupan u lažni barbells, vi ste sigurni da se iznenadio. Ne samo boja, ali postoji veliki broj oblika u tim koji izgleda jednostavno odlično pri nošenju. Neki imaju zaobljeni kraj, a neke imaju stožastog oblika šiljka. Tisak je prstenje bez magneti se koriste za varanje piercinga. Morate samo nositi, a zatim pritisnite tih, to je to! To će izgledati kao probušeni nakit koji ne može biti identificiran iz daljine. Oni također dolaze s različitih dizajna sa ili bez studs. Također možete se odlučiti za 'U' oblika lažni nakit komada koji se obično koriste za nos ili uho piercing, te ostati rumenilo na vašoj koži, ali će se pojaviti kao pravi piercinga. Također možete imati lažne funky naušnica srednje veličine, koji dolaze u različitim bojama i jedinstvene oblike.
Ako se pitate, gdje da biste dobili lažne piercing nakit, onda samo check out razne web stranice, gdje možete naručiti tih. Također možete provjeriti gdje trgovinama prodaje modni dodaci koji će definitivno imati broj komada i mogućnosti u lažne piercing nakit. Dopustite mi da vam kažem da je krajnji izbor za varanje piercinga koji izgledaju pravi su one komade s magnetima. Get your omiljeni komad i don that vrlo seksi izgled i podebljano!

No comments:

Post a Comment