Monday 19 September 2011

Spider Flower

Pojava visok jak, lisnatog stabljika, noseći dugi maše prašnik s cvijećem nalik na pauka, je ono što karakterizira cleome (pauk cvijet ili biljka pauk). Kada je sezona favorizira, biljke pauk može doći do rasta od oko šest nogu i kada posađeno u više brojeva, čini se da izgledaju kao cvjetanje grmlje s 8-inčni lopte cvjetova. Biljka može prinos ružičaste, bijele ili ljubičaste cvjetove sa četiri latice pauka i šest dugo prašnicima. Spider biljke su popularne kao ukrasne biljke i rade najbolje kada je posađeno iza cvjetnjaka.
Spider Cvjetni činjenice
Let's početi s nekim osnovnim podacima o pauk cvijet. Biljka je godišnja i cvijeće imaju prilagodljivost samouprave sjeme vrlo uspješno. Ova značajka može učiniti ih invazivnih i stoga zahtijevaju čvrst nadzor.
Rasvjeta zahtjev za pauk cvijet da raste uključuje punu sunce svjetlo hlad. Što se tiče zalijevanja biljke, to se sjeti da je među žedan vrsta flore. Redovito zalijevanje između sušnih razdoblja je potrebno kako bi se osigurao rast poduzeća i zdrav cvjetnica. Tla zahtjevi nisu tako posebne, kao biljka se dobro u većini tipova koji imaju dobru odvodnju i neutralni pH ravnotežu.
Za uzgoj cvijeća pauk, to je poželjno početi s sjetvenih unutra 4 tjedna prije početka posljednjeg mraza. Sjemenke također može biti posijali na otvorenom, ali nakon mraz sezone. 10 dana, obično je razdoblje koje je potrebno za sjeme klijati, a da ne spominjemo, sjeme zahtijevaju svjetlo za to. Dakle, da ih sijati sa svjetlom gurnuti u tlo. Sjeti se osigurati prostor od 1 stopala između biljke. Kako je spomenuto, pauk cvijeće imaju sposobnost da se reseed lako. Ako patiti sjeme kao oni rasti, to će rezultirati u proizvodnji bushier biljaka.
Toplina i suho vrijeme oba su tolerirati tih biljaka i oni izgledaju dobro čak iu ljetnim mjesecima. Spider biljke su najbolje, ako ne čuva u blizini vrata ili prozore, jer oni imaju mošusni miris koji može biti neugodan za mnoge. Oni mogu biti uvjetovano dobivanje natopljenom u toplu vodu tako da oni mogu biti izrađene za izvrsnu rezano cvijeće. Vrlo malo slučajeva se javljaju kada pauk cvijeća dobiti smeta štetočina i bolesti. Međutim, oni svibanj biti, jakim vjetrovima i hummingbirds.
Jači stabljike cvijeća raste tanka na dnu, tako da oni svibanj zahtijevaju iskolčenja. Dok su neki proizlazi ne može zahtijevati iskolčenje, ali preporučljivo je biljka niskog uzgoja biljaka u njihovoj blizini kao i oni također imaju tendenciju da se postignu dug i tanak rast. Nosite rukavice ili drugih obloga prilikom rukovanja te cvijeće, kao i njihovi Stabljike su vrlo trnovit. Te cvijeće izgledaju najbolje kad rastu u malim razredi. Dakle, ako primijetite pojedinačne biljke početi formiranje grane od glavne stabljike i uzimanje na grmovit izgled, onda je bolje da ih orezati povratak na glavnu stabljike.
Ono što nisam spomenuo gore je o tome što je poznat kao crveni ljiljan pauk cvijeće. Cvjetovi cvatu u vrhu svake od svojih matičnih, tijekom mjeseca rujna. Biljka proizvodi 6 do 8 crvenih cvjetova, koje su van rastu i cvatu u isto vrijeme. Najbolja osobina ove biljka koja mami većina ljudi, kada svi ti pojedinačni cvjetovi tvore cluster i pojavljuje kao jedan veliki cvijet. Tvornica nosi crvene prašnicima koji raste kao uredan i fino crvene trepavice.
Pročitajte više na:; otrovni ukrasno bilje, biljke, Za one koji žele saznati o značenju pauk cvijet, možda znaju da je cvijet znači "pobjeći sa mnom! ' Neki svibanj također imati misao o popisu pauk cvijeće. Pa, popis nije jako dugo i to samo uključuje bijeli pauk cvijet (Grevillea albiflora), siva pauk cvijet (Grevillea buxifolia), crveni pauk cvijet (Grevillea oleoides), zeleni pauk cvijet (Grevillea mucronulata) i roza pauk cvijet (Grevillea sericea). Sve ove vrste pripadaju australski rod Grevillea.
Kako bi vam ostaviti sa završnom napomenom, morate uzeti u obzir prije nego što raste pauk cvijet u vašem domu, ako imate djecu i kućne ljubimce. To je zbog činjenice da je biljka je jedna od otrovnih kuće biljke koje mogu rastužiti neugodne simptome kad ingested. Inače, cvijet jedan prekrasan prirodni ukras koji se može dodati više ambijent vašeg zatvorenom prostoru ili na otvorenom.

No comments:

Post a Comment