Monday 12 September 2011

Pirate Party Hrana Ideje

Pirat stranka je divno temu slave rođendane, kako za odrasle i djecu. Ako su ga hosting, plan aktivnosti i kostime ispred poseban dan. Možete misliti koristeći gusar razgovora u pozivnicu i spomenuti dress code. Osim stranaka igre i aktivnosti, te isto tako morati odlučivati ​​pirat meni partije hranu unaprijed zadovoljiti nepce svog pesky gusara. To će se razlikovati ovisno o tome da li ste bacanje pirat party za djecu ili odrasle. Ovdje ćemo pogledati neke gusar Ides party hrane, koja će pomoći potaknuti gusar raspoloženje.
Ekskluzivni Pirate Party Hrana Ideje
Dakle, želite djelovati kao pirata na jedan dan, ili barem do strana dobiva više. Za uređenje dijela, pokušati napraviti izgled party prostor kao brod. Možete objesiti crne boje tkanine krpe dati sablastan djelovanje. Prilikom odabira gusar party recepti jela, uzeti u obzir favorita koje ste pozvali. Kao gusari ne slijedite odgovarajuće tablice manira, odaberite samo one koje su najbolje serviran s rukama. Također, gusarski party hrana za djecu treba biti manje spicy u odnosu na gusarski party hranu za odrasle. Imajući to u vidu, pogledajte sljedeće informacije o gusarskom ideje party hrane koje možete ugraditi, da bi većinu svog stranke:
Pića i napitaka; Za odrasle, rashlađeno pivo poslužuje u bocama je izvrsna ideja da bi gusar party izgleda stvarno. Inače, možete ga uliti u staklene šalice. U slučaju djece, hladnog piva i korijen začinjena jabučni ocat su savršeni izbor. Možete napraviti ukusan medvjed root dodajući kugle sladoleda od vanilije u bocu i toči pivo na vrhu nje. Nemojte zaboraviti da odmarati pića prije serviranja. Znati više o gusar party ideje za djecu.
Hot psi, hot-dog su svestrani gusar party hrane, pogodna i za djecu i odrasle. Za njih napraviti na jedinstven način, trebat će vam 1 hrenovka, 1 pecivo, 1 žlica svinjetine i grah, i kečap. Držite hrenovke u ubrus i toplo u pećnicu na nekoliko sekundi. Mjesto grijao hot dog na vrhu kolač i prelijte sa svinjetine i grah i kečap. Make 4 komada rezanjem hot dog dužini prvi, a zatim preko dijelova.
Prst hrane; Pirati su gladni u većini puta. Dakle, da bi ih rado, imajte puno prst hrane u dohvatljiva mjesto. Bilo koji tip finger food ćemo učiniti ili ih možete podsjećaju na oblik mača. Također možete poslužiti meso loptice, mali sendviči, povrća i voća. Vaš gost može pokupiti bilo što po njihovu ukusu.
Tortilja Rolls; Lay tortillas i širenje sloja sira. S tim, dodajte komade mesa ručak. Onda svitak gore tortillas i držati u frižideru oko sat vremena. Make kriške 1 inča veličine iz role. Za drugačiji okus, zamijenite krem ​​sir sa senfom, majoneze ili drugi začini. Možete osigurati role s čačkalicom radi lakšeg u rashladnim i rezanje.
Krumpira klinove, očistite krumpir i pripremati kao što obično učiniti za pečenje. Pat posušite i izrežite na klinove. Staviti ovih klinova u zdjelu i dodajte 2 žlice maslinova ulja. Bacanje dobro i organizirati ulja obložena klinove krumpir u non-priljepljivanje pečenje jelo. Postavite pećnicu na visoku temperaturu postavljanje i kuhati oko 40 minuta. Začinite solju i paprom prije posluživanja.
Celer Posebna; Uzmite svježeg celer i temeljito isperite pod tekućom vodom. Ako imate vremena, omogućiti im da suho oko 15 minuta. Zatim rezati celer u 6 inča veličine. Ispuni svaki komad s maslacem od kikirikija i pokriti s grožđicama. Također možete dodati čokoladu čips. Kada vaš gostima uzeti zalogaj od tih kikiriki iznenađenje, onda samo što će doći da znaju skrivena okus.
Pročitajte više na:; Party Ideje, Pirat stranka igre; Pirate Party Pozivnica tekst; Dok razmjenu pića i posluživanja hrane, potaknuti svojim gostima razgovarati o životu u brodovima. Ne zaboravite staviti gusar oznake za jela, dok posluživanje i svoj prijateljima će biti impresioniran s svoju kreativnost. Takva jednostavna gusar party ideje hrane će definitivno transformirati svoje redovne recepte hrane u nešto posebno. Provjerite jeste li pripremiti dodatne porcije kako bi izbjegli neugodne trenutke nestašica hrane. Uostalom, Vaši gosti će ova stranka uživati ​​u najvećoj samo kad imaju želudac pun, zar ne!

No comments:

Post a Comment