Friday 2 September 2011

Foot Tattoo Designs

Za neke, riječ je o izradi drzak izjavu i za neke njegove o ostavljajući iza suptilne tragove. Bilo kako bilo, noga tetovaža dizajne su savršen način izrade ove modne izvješća. These tetovaže su jednako upečatljiv izgled ako su oni učinili dobro i što je najvažnije, dobro postavljene. Foot tetovaže su prilično egzotično jer oni su obično izbjegava se za bolan bol su nanijeti. Tattoo dizajni za nogu je mnogo, ali morate znati što oni znače, prije nego što bi ih trajno natopljene na sebe. Evo nekoliko ideja za stopala tetovaža dizajne i tako što oni znače.
Gležanj i stopala Tattoo Designs
Cvjetni Foot Tattoo Designs, cvijeće su idealni foot tattoo dizajna za žene. Ove lijepe dizajne su grbovi prirode, ciklus rođenja, rađanja, smrti i ponovnog rađanja. Šarene otisaka na koži predstavljaju nevinost i čistoću. Posebni cvijeće imaju vjerski i duhovni značaj. Cvijeća, od davnina se koriste u potječe lijekovi, boje i mirisa. Tako cvijet tetovaže simboliziraju plemstvo, spokoj, iscjeljivanje, slatkoću i ljepotu. Oblik, boja i miris cvjetova su inspiracija za bezbroj imena u raznim jezicima. Pročitaj više pješice tetovaže za djevojke.
Star Foot Tattoo Designs, a značenje tetovaže zvijezda razlikuju, s razlikom u slikama zvijezda konstelacije. Ovi nebeski tijela oko gležnjeva, na vrh na stopala ili oko gležnja kost napraviti nevjerojatan pojavljivanja. Generaliziranom značenju započeti tetovaža je svjetlo svijetli u tami. Zvijezda tetovaža se zalaže za istinu, nadu i duh. Predstavlja božansku iskru i žarom the žarnom niti tražiti jasnoća vrijeme očaj i malodušnost. Davidova zvijezda, zvijezda i zvijezda prašine, nautičke zvijezda padalica i tetovaže tetovaže također napraviti za veliku nogu tetovaže.
Tribal Foot Tattoo Designs, plemena bili su pioniri body art. U svoje vrijeme, tetovaža je bio znak časti, ljubavi, socijalnog statusa, gubitak, sjećanje, kazne i što je najvažnije identifikacije. Leptiri, totem životinja, zagonetan dizajna, prstenovi, maske, kandže, zmajevi, škorpioni i čvorovi su neke od slavno nacrtana plemenskih tetovaža dizajne. Većina plemena tetovaže su mitovi povezanih s njima, što ih čini još zanimljivijim.
Celtic Tattoo Designs Foot, Celtic tetovaže prvo izgledaju nevjerojatno dekorativno. Korijeni ove dizajne vratiti daleko u povijest. Većina tattoo slike se koristi od strane umjetnika i umjetničkih entuzijasta su od irskog knjiga za Kells. The Celtic Cross, koja je nastala u 4. stoljeću, simboliziraju most između neba i zemlje. Popularni kompleks sketchings Celtic čvorova su povezane s prožimanjem dvije ljubavnice, vječnost i pet elemenata. The Celtic dizajni su veliki tetovaža dizajne za nogu. Pročitajte više na Celtic čvorova i značenja.
Zodiac Foot Tattoo Designs; nošenja znakova zodijaka je na vanjski gležanj su ne samo stopala tetovaža dizajnira za muškarce, ali za žene previše. Mi ne samo vladali suncem znakove, ali po lunarnom znakovi. Dakle, saznati što je mjesec potpisati i dobiti sebi tetovaža dva spajanja znakova. Također možete imati vaš zodijak znak nacrtan slovom vašeg imena. Najbolji dio o zodijak tetovaže je da oni zauzimaju malo mjesta, ali mnogo govori o vašoj osobnosti.
To su neki od stopala dizajna tetoviranje koje možete dobiti natopljene na kožu. Tetovaža je trajna, tako da mislim dvaput prije nego što odaberete dizajn, jer je produžetak svoje osobnosti previše.

No comments:

Post a Comment