Sunday 18 September 2011

Krovovi crvenilo Instalacija

Krovovi shingles dolaze u širokom raspon sorti i morate odabrati najprikladnija za vašu kuću. Osim povećanja izgleda na krovu, šindra krovni mora biti trajan i pogodan za gradnju. Možete koristiti krovne šindre na novosagrađenoj zgradi ili zamijeniti stare krovove. U oba slučaja, možete zaposliti profesionalnog ili obaviti zadatak za sebe. Ako idete za drugu mogućnost, a zatim, ovaj članak vam mogu pomoći s nekoliko savjeta o krovne šindre instalacije.
Krovovi crvenilo Upute za instaliranje
Kako instalirati šindre? Ima različitih faktora, koji se moraju uzeti u obzir, prije nego što počnete s krovne šindre instalacije. Prije svega, proučavanje različitih aspekata različitih vrsta krovnih šindri dostupni na tržištu. To će vam pomoći da odlučite koje je pogodna za svoju kuću. Nakon što se odlučite o vrsti, uzeti mjerenje krova i izračunati vaš zahtjev. Vi svibanj također tražiti pomoć od proizvođača za tu svrhu. Osim šindre, možda ćete također morati nokte, krovni karton i neke druge materijale. Nakon što ste dobili sve materijale, očistiti krov. Morate zakovati labav, stare šindre ili ukloniti labavi nokte. Morate alati, kao što su, crvenilo noktiju, čekić, krovni karton, vinil rezač, mjerna traka, krede linija, itd. Nakon što su spremni sa svim potrebnim materijalom, možete planirati jedan dan za ovaj zadatak. Bolje je da to učinite zadatak na tople dane, a ne hladne. Nosite cipele s dobro dodatni gaznoga sloja i poduzeti sve moguće mjere opreza. Sljedeće informacije o krovne šindre instalacije. Pročitajte više o tome kako kupiti krovne šindre.
Instaliranje šindre
Metoda krovnih šindri instalacije može neznatno varirati s vrstu šindre i tip instalacije. To će biti bolje da prikupi dovoljno informacija o instaliranju odabranih šindra od proizvođača. Sljedeći je osnovne informacije o ugradnju asfalta šindre, što je vrlo široko koristi za krovove.
Polaganje Felt: Prije početka s instalacijom od šindre, morate pokriti krov krovni karton. Morate započeti s dnu krova, polaganjem osjetio vodoravno. Drugim riječima, svaki sloj ležao osjetio preko krova, a gornji rub svakog donjeg sloja preklapali (najmanje dva inča), uz donji rub gornjeg sloja. Osigurajte osjetio slojeva na krovu s pocinčane vijke. Pročitajte više na krovni karton instalacije.
Početno Strip: Nakon što su učinili s pokrivaju krov osjećala, možete početi krovne šindre instalacije. Koristite starter trake, koje je instalirano ispod prvog reda od šindre. Ako vam s starter trake, možete koristiti to. Inače, rezati kartice redovitih šindre i koristiti ga kao predjelo strip. Stavljanje starter traka se može pokrenuti iz lijevom kutu, s rez stranom prema van. Cover donjeg ruba krova s ​​njim i to popraviti s noktima, ali budite sigurni da se preklapaju krova rub barem pola inča.
Polaganje Šindra: Prvi red od šindre mora biti instaliran na red starter strip. Prvi red od šindre mora također preklapaju krov rubu barem pola inča. Nakon što instalirate prvi šindra prvog retka na lijevoj ruci kutu, napraviti kredom liniju na vrhu tog šindre, a paralelno s ruba krova. Ova linija će biti korisne za vođenje ostatak šindre tog retka. Sljedeći korak je instaliranje prva šindra u drugom retku. Cut off šest inča duljine od šindre, prije instaliranja tijekom prva šindra u prvom redu. Pobrinite se da donji rub ovog šindra je usklađen s vrha karticama u prvom šindra prvog reda. Sada, da kredu linija na krov uzduž gornje strane ovog šindra, tako da se može voditi vas u usklađivanju drugom redu. Nastaviti s naknadnim slojeva. Morate imati na umu da su šindre u svakom alternativni redovima mora biti smanjena za šest inča ili sukladno uputama proizvođača. Dakle, šindre u čak brojem redaka moraju se rezati.
Nastavite s punjenjem retke i koristiti četiri nokte u svakom šindra. Morate voziti nokti ravno u šindre, a ne pod kutom, tako da štete do šindre mogu izbjeći. Kao što ste završili prvi šindra u svakom retku, to trim, tako da se preklapa za najmanje pola inča iz krovnog ruba. Kada dođete na krovu jedne strane, trim šindre, kako bi se stane hrptom linije. Ponovite cijeli postupak na drugoj strani krova. Kao što ste doći do vrha, preklapanja gornji sloj od šindre na drugoj strani (tj., preko grebena linija) i pokrivaju linije grebena. Osigurajte šindre sa noktima.
Pročitajte više na:; šindre Popravak, Kako za Uvesti Asfalt crvenilo, Krovopokrivački Šindra: Savjeti za Instaliranje arhitektonske šindre; Navedeni savjeti mogu Vam pružiti osnovnu ideju o krovne šindre instalacije. Način instalacije može varirati o vrsti i šindra tip instalacije. Dakle, dobili potpuni ideju prije venturing na ovaj zadatak, kako bi izbjegli daljnje probleme.

No comments:

Post a Comment