Thursday 15 September 2011

Najbolji Lip Plumper

Siguran sam da čak i ti si ljubomoran na senzualnim usnama Angeline Jolie i voli. Pa, nisu samo jedan, ali postoji dug popis žena (i muškaraca) koji su fancy joj punije usne. Većina žena su spremni staviti apsolutno sve na kocku kako bi dobili takve seksi usne odjednom. Zbog toga, oni ne suzdržati od pokušavate razne bolne načine kao što su plastične operacije i usna Botox injekcija. Po njima, punije usne, ne samo označiti seks žalba, ali oni su također pravi poticaj za samopouzdanje osobe sa tankim usnama. Dakle, što ako možete dobiti takve senzualne usne bez lica bilo koji od gore navedenih oglede? Da, dobro ste me čuli u pravu! Jednostavno možete dobiti oni pouty usne jednostavnom primjenom najboljih usana plumper.
Što je Lip Plumper?; Usna plumper je jedan od najpopularnijih kozmetičkih među ženama danas. To je ljepota proizvod koji definira usne i poboljšava im dati veći oblik. Većina usne plumpers su prisutne u obliku sjajilo koji uzrokuje plumping učinak na tkiva usne. Lip plumpers se primjenjuju na usnama, ali su način previše razlikuje od usana balms, ruža za usne, sjajilo za usne i druge proizvode za njegu usana. Usna plumper sadrži određene sastojke koji evociraju iritacije u osjetljive kože usana. To podrazumijeva pčela žalac teorija (naravno, bez stvarne žalac!) i stoga nakon primjene usana plumper, usne naduti kao što bi napraviti ako pčela ih stung.
Lip Plumper Sastojci, većina usne plumpers se sastoji od sastojaka koji ubrzavaju stvaranje kolagena i elastičnih vlakana proizvodnje unutar usne tkiva. Tjeraju dilation usne krvne žile i čine usne izgledaju punije i puf za sada. Neke od glavnih sastojaka koji su prisutni u nekim od najbolje usne plumpers uključuju - palmitoyl oligopeptida, dehidriran morski kolagen mikrosfere (suši ribu), capsacin (začinjen kemijski od chili paprike), niacin, cimet, wintergreen i nekoliko hidratantnim agensima . Navedeni tvari nisu standardni lip plumper sastojke, već se mogu koristiti u kombinaciji kako bi dobili željeni učinak.
Lip Plumper Primjena, primjena i korištenje najboljih usne plumper je općenito čest među onima koji imaju tanke usne. Lip plumpers dolaze u oba boji i bezbojna oblika. Bezbojan usna plumper može se primijeniti u okviru redovne one ruž ili sjajilo, a boji usana plumper ne zahtijeva takve premazivanja. Primjena način usana plumper ovisi o formulaciji i kontejner ambalaže. Najbolji usna plumper na tržištu često se nalaze u različitim spremnicima kao cijev, olovka, lončići ili štapić aplikator i stoga, oni su potrebni da se primjenjuje samo način na koji se primjenjuju ruža za usne.
Najbolji Lip Plumper osvrti; Sa tako mnogo marke kozmetički proizvodi promicanja usne plumpers, to nije teško odabrati najbolje usne plumper za sebe. Iako traže najbolje usana plumper, pobrinite se da pronaći usne plumper sposobnu zadržavanje vlage razine tvojih usana. Postoje brojni kozmetički giganti sa svojim posebnim rasponu od najbolje usana plumper. Ovdje je popis iz koje možete pronaći 'svoju' najbolje ocijenjene usana plumper - Fusion Beauty LipFusion XL, lak Usne, usne Plumper Serumski, 'zamrzavanje' Lip Plumper, DuWop Lip Venom, Lipfusion Color Shine, Lip Injection Extreme, Maybelline Volume XL zavođenje Lip Plumper, punačka Usne by Goli Escentuals, vrlo pohotan Lip Plumper Victoria's Secret, itd.
Htjela predlažemo da isprobate nekoliko brandova, prije kruna jedan proizvod kao najbolji lip plumper. Važno je zapamtiti da usne plumpers imaju privremeni učinak i stoga oni moraju ponovo se svaki sada i onda, da biste dobili taj željeni izgled za duži vremenski period. Neke žene često žale iritiraju ili žeže senzacija nakon primjene usana plumper. Po mom mišljenju, one su vrijedan koristite jednom u neko vrijeme da se se da zvijezda poput pohotan pogled.

No comments:

Post a Comment