Monday 26 September 2011

No Šivati Zavjese

Stvaranje vlastite zavjese ne samo kreativni, ali i jeftin. Možete prilagoditi zavjese i ukrasiti svoj dom po Vašem izboru. Trebate dizajn zavjese, uzmite točne mjere, a onda, samo ga objesiti na pravo mjesto. Nije je lako? Najvažnije od svega, morate iskoristiti svoju inovativnu sposobnosti i imati dobru zbirku od tkanine na lageru. Dakle, reći da bez šivati ​​zavjese, a ne na "konfekcijski zavjese '. Pročitajte više o uputama za izradu zavjesa.
How to Make Ne Zavjese Šivati?
Jednostavno no šivati ​​zavjese može biti dizajniran kod kuće jednostavne metode. Check out ove korake i dobili malo bez ideja šivati ​​zavjese. ; Uzmi mjerenja vašeg prozora ili vrata gdje je zastor bi trebao biti smješten s mjernom vrpcom. ; Izrežite tkaninu prema željenim dužinu i širinu. Ostavite dva do četiri inča za zavjese džepu ili nekoliko centimetara za dodatne završio porub, po Vašem izboru. ; Sada se rastopljiv trake i širiti ga diljem tkanina. Uvjerite se da je tkanina je dva do četiri cm od vrha za jednostavno visi posljednje zavjese. Get ideje o tome kako objesiti zavjese. ; Uzmite preostale tkanina od iznad trake, saviti ga dolje i priložiti uz kasetu. Sada možete objesiti zavjese na štap. ; Sada stavite zavjese na daska za glačanje i glačalo da se izglađuju nabor. , To je jednostavna tehnika za napraviti svoj vlastiti no šivati ​​zavjese. ; Neki više nema Ideje Šivati ​​zavjese
Osim topljiv trake željezo tehnika kao što je navedeno gore, možete probati različite nema prijedloga zavjese šivati. ; Možete napraviti zastor i to isječak na štap visi uz pomoć isječka prstena. Ovo je vrlo jednostavan način da napravite ne šivati ​​zavjese te je također lako zamijeniti. ; Pričvrstite gumb na vrhu i brava s visećim štap. Provucite fine žice ili vrpce i spojite ga na petlje zavjese. Gumb daje dobru potporu na zavjese; Kupi uvodnica setove od tkanine trgovinama i skliznuo over zidne kuke. Pričvrstite s zastor lops i objesiti ga. To izgleda vrlo jednostavno i sofisticirano. ; Bi dugo petlje sa perlama veze. Izrežite jednake duljine kabel, to kravatu s gumiranje i sakriti čvor od iza. ; Kupiti podudaranja zavojnice rajona i džaku dom kroz gornji dio zastora. Sada tie to sa zida kuke. : "Za sjajan saten svile zavjese, trebate neke dodatne tkanine. Stvorite kanal na vrh tkanine. Thread uski stup preko njega. The extra tkanina stvara slučaju rebara koje izgledaju predivno. ; Punch prozorčić i konac žice kroz nju i objesiti zavjese. Eyelets setove su dostupni na tržištu za jednostavno visi bez šivati ​​zavjese. ; Bondaweb zastor uz pakete naborima i ukrasima izgledati čudesno. Ako znate umjetnosti vez, samo se dizajn. ; Pročitajte više na:; zavjese Ideje za velike prozore, zavjese Ideje za spavaće sobe, Bay Window Zavjese, Kupaonica Tuš Zavjese, nema Šivati ​​zavjese tkanine
No tkanina šivati ​​zavjese dostupan je u različitim dizajna u tkaninu kuće. Kreće se od jednostavnih do raskošnih. Tkanine mogu biti jednostavni pamuka ili svile u redu. Možete izabrati draperija tkanina ili tkanina presvlake. Super saten svile izgleda izuzetno raskošnih, dok jednostavna pamuk s volanima izgledaju vrlo uredno. Možete čak i prilagoditi no prišiti zavjese sa vezom i buticima. Dizajna kao što su prugasti, cvjetni, strmim, pokrivač i provjerite tkanine s multicolors izgledaju cool tijekom ljeta. Baršun i svilu promašaj zavjese izgledaju zaslijepljujući. Suvremene zavjese tkanina on također izgledati dobro u kući. Odabir tkanine materijala ovisi o Vašem izboru i unutrašnjost svoje kuće. Pročitajte više o beaded zavjese.
Valjda vam je dovoljna s detaljima o 'bez šivati ​​zavjese'. Istražite svoj kreativni instinkt i provesti neko vrijeme da se dizajn savršen zavjese za svoju kuću. Nije li to velik ideja za ukrašavanje dcor od kuće po sebi?

No comments:

Post a Comment