Thursday 8 September 2011

Koristi puder

Talk jasno je definirana kao WC prah od pročišćena talk (a fino zrnatih minerala imaju meku laskav osjećaj se sastoji od hidratiziranog magnezija silikata, koristi u različite proizvode, uključujući talk puder) i obično mirisna, upija višak vlage. Dakle, iz ovog opisa možemo pogoditi što bi moglo biti puder koristi. Evo što opisuje koristi ove kozmetičkih proizvoda.
Koristi od puder
Kada se koristi općenito govorimo o puder, mislimo za njegu beba. To je jedan od uobičajenih proizvoda koje koriste roditelji za smanjenje osipa i iritacije uzrokovane pelene. Kao što je ovaj proizvod je vlaga apsorber, to pomaže zadržati kožu suhom. To je osobito važno u slučaju bebe koji ostaju na rizik od razvoja osipa iz urina. Dakle, pomoću puder ne samo smanjuje rizik osip, ali također povećava udobnost u toplom vremenu.
Bebe svibanj pate od osipa zbog vlaženje pelene, i odraslih zbog znojenja i druge tjelesne izlučevine. Dakle, jedna od najučinkovitijih načina u borbi protiv ovog problema je pomoću puder. Većina sportaši iskoristiti praha before prilagođenje gore. To im pomaže da biste dobili osloboditi od znoja i smanjiti nelagodu. Žene se također može koristiti u prahu kako bi se izbjeglo chaffing između svojih bedara, a nosi suknje. Puder također koristi kako bi se spriječilo iritaciju kože nakon brijanja. Znati više o savjeta za njegu dječje kože. Ljetni mjeseci mogu biti vrlo neugodno, osobito kad je bedsheets osjećaju vruća i ljepljiva. Upravljaj ovom problem uzimajući neki puder između listova kako bi ga apsorbiraju znoj i neka vas spavati u udobnosti.
Talk koristi u prahu ne zaustavljaju se samo na kozmetičke potrebe. To je također koristiti za razne druge svrhe. Jedna od najčešćih primjer koristi prašak za odriješiti tvrdi čvor od shoelace i riješiti nakita lanci previše. Ako gnjaviti s škripav floorboards, onda ne treba više. Just pospite prah na području glasan i neka to raditi svoj posao, da smanje trenje i konačno spasti.
Imate fino izgleda poliestera košulju ili bluzu, a ne možete ga nositi zbog toga loš, ružan mast mrlje! Prije nego što mislite radiš daleko sa krpom za dobro, dati mislio da puder koristi. Pokušajte polijevanje neke talcum powder izravno na spot. Nakon toga, utrljajte prstima i dati mu 24 sata. Koristite četku lagano utrljajte puder off i sa nekoliko ponavljanja, mrlja će otići i vaše odjeće će biti kao nov.
Masnu mrlju ne mogu samo dati vam teška vremena za svoju odjeću, ali i na svoj tepih. Zato, osloboditi tvoj tepih od tvrdokornih mrlja koje pokrivaju pogođena područja sa puder te davanje 6 sati. Tijekom vremena, će apsorbirati talk masti, a zatim možete vakuum mrlja daleko. Na sličan način, također možete voditi brigu o svim bloodstains iz odjeće ili namještaja. Napravite mješavina u prahu i vode i rad na licu mjesta ružna. Pustiti da se osuši prije nego što četkom mrlja daleko. Saznajte više na tepihu sredstvom za uklanjanje mrlja.
Troubled s mravima 'nametnika? Uzmite nešto praha talk i posuti neke je oko temelja kuće. Pazi za otvore, cervices ili staze koje mravi utrla na, a zatim pokriti ih sa prah. Blowing svoj stari s nekim knjigama puder štiti ih od plijesan.
Zašto ograničiti sebe puder, check out stipse u prahu koristi previše.
Kao što možemo vidjeti iz gore puder koristi, za jedan proizvod kao jednostavan i zajedničko mjesto kao puder, to je prilično iznenađujuće da postoji toliko mnogo koristi i prednosti. Dakle, kada bilo koji od ovih problema javljaju, ne ljuska nepotrebno novac. Dovoljno je pronaći bocu puder policu na svoje i koristiti ga na svoje najbolje!

No comments:

Post a Comment