Tuesday 20 September 2011

Temeljnih vrijednosti: integriteta

Koje su temeljne vrijednosti? Vrijednosti su obilježja koja definiraju svog postojanja. Oni su kamen oko koje se život vrti. Vrijednosti daju okvir za svoj život. Oni vam dati ono što vjerujete i slijedite za ostatak svog života. Vrijednosti su važni jer posuditi minimum smisao svog života i pružiti vodeće svijetlo sve vaše aktivnosti. Doista vrijednosti su nematerijalne aspekte čovjekovu osobnost, koja iako nevidljiv, i dalje nastaviti vladati svojim postupcima i sve što on radi. A jedan od temeljnih vrijednosti, integritet, je propisano da bude jedan koju treba slijediti u životu. Dakle, što je velika stvar o osobnim osnovne vrijednosti i integritet? Možda ovaj članak, učinit će to prilično jasno. Pročitaj više na etici.
Korporativne vrijednosti i osobne vrijednosti
Korporativna vrijednosti i osobne vrijednosti su dvije stvari koje mogu biti različiti i slične u isto vrijeme. Korporativne vrijednosti su one vrijednosti koje cjelokupne organizacije espouses. Često oni vrijednosti su prisiljeni na zaposlenika tvrtke od strane vlasnika, jer su vrijednosti vlasnika, a ne nužno one zaposlenika. No, potreba za korporativnim vrijednostima je jasno kada pogledate na veću sliku. Ako je toliko ljudi s različitim vrijednosnom sustavu dolaze zajedno, ne bi koje vode u kaos? Stoga s vremena na vrijeme, to je bitno da imaju standardne vrijednosti sustava sve.
Osobne vrijednosti su u blizini osobe psiha jer, dobro, oni su svoju vlastitu. Ako se vrijednosti poput integriteta proizlazi iz u sebi, onda on očito će moći pratiti te vrijednosti bolje nego da će ga slijediti korporativnih vrijednosti i integritet.
Temeljne vrijednosti - integritet
Kao što sam rekao prije, osnovne vrijednosti su vrijednosti koje treba da internaliziraju i slijediti za ostatak svog života, jer se kandidirati za ono što vjerujem u. Što su zajedničke temeljne vrijednosti? Integritet, poštenje, trud, self-uvjerenja ... popis bi mogao ići na i na. Ali svakako, osnovne vrijednosti su one koje su postojanje-definiranja i vas osoba koju. Naravno, možete odabrati suprotno, manje cijenio temeljne vrijednosti nepoštenje, okrutnosti i unmannerliness, ali onda to nisu ispravne osnovne vrijednosti imati.
Među bolje temeljne vrijednosti: integriteta. Što znači cjelovitost stajati? Integritet znači držanje jedne morala netaknut. Osoba koja vjeruje u biti moralno ispravan je rekao da je integritet.
Pa što čini osobu s integritetom učiniti? To je oko pomoći stara dama prešlo cestu? Je li to glas savjesti koja ga zaustavlja prije nego što se pokupi nešto što nije njegovo? To je oko poštujući njegove starješine, vodi brigu o one mlađe s njim?
Dobro to je mješavina svih tih stvari. Integritet se strastveni o tome što učiniti. Integritet se strastveni o tome što vi vjerujete u. riječ o tome da moralno ispravno u svim vašim nastojanjima. Je o sljedećim ostatak svoje temeljne vrijednosti, a ne neodlučan u tome. Riječ je o sljedećim ono što vjeruju, što je moralno ispravno.
Čitajte na za više na temu vrijednosti. ; Poslovna etika i vrijednosti; važne vrijednosti u društvu; važne vrijednosti je u vezi, važne vrijednosti za djecu; Dakle, to je sve o tome temeljne vrijednosti i integritet. Integriteta, kao što vidite je vrlo važna vrijednost posjeduju u životu. Čovjek je sudio puno na njegov integritet svoje obitelji, njegov rad i najviše od svega, za sebe.

No comments:

Post a Comment