Wednesday 28 September 2011

Kika frizura

Ponytails su velika frizura, ako imate neizvodljiv kosu. Ponytails su također idealno kada rade van, ili ide vani trekking. Oni su jednostavno stil i nositi frizure i izgleda dobro na ljude sa gotovo svim tipovima lica. Možete napraviti ponytails u kratkom, srednjem ili dugom kosom. Uz neke savjete o tome kako hair styling je uzeti vaše kose, možete napraviti strana rep da izgleda seksi, ili pratiti visoki konjski rep s bangs i izgledaju slatko.
Frizura konjski rep Ideje, možete isprobati kika frizure s ravnim, valovita ili kovrčava kosa. Također, vezanje kika na različitim položajima glave mogu stvoriti različita izgleda. Visoki konjski rep može dati slatka i sportskog izgleda. A rep strana može dati romantičan izgled. A konjski rep na potiljak i vrat može dati mekši casual izgled. Više od jednog kika može dati čak i više izgleda sjekač.
Visoki konjski rep s bangs: Da stil kosu u konjski rep ove jednostavne frizure s bangs, izdvojiti prednje glavu bang i češalj svi kosu leđa i da ih sigurno u blizini svoju krunu sa gumenom trakom. Opet češalj dolje kosu konjski rep. Zatim češalj Vašu šiške bočno. Ako imate šiške tup, a zatim upotrijebite okruglom četkom i puhati suho these kosa stil njih.
Side kika Frizura: Ove dugo kika frizura dati elegantan i romantičan izgled i može se nositi za formalnu stranku. Ako nemate valovitu kosu, a zatim koristiti te savjeta za stil kosu valovitu-kovrčava. Wet sve vaše kose, a zatim primijeniti curling hair pjenu za kosu dužine na uho razini do kraja. Zatim poviti kosu, drži različite dijelove vaše kose u dlanove i stvaranje šakom. Neka vaša kosa prirodno suha, i imat ćete velike kovrče u kosu. Je bila dio tadašnje kosu sa strane, i češlja kosu na tjemenu, a zatim prikupiti sve dlake preko jednog ramena, i labavo svežite ga u blizini baze vrat s fancy benda ili elegantan isječak.
Ravnu kosu zagladiti kika: Ovo izgleda odlično s tupim Kleopatra stil šiške. Ako nemate ravnu kosu a zatim upotrijebite sušilo za ravnanje željeza. Zatim češalj sve vaše kose, i odvojene iz šiške i ostatak kose. Češalj za kosu sve osim za šiške, te ih vezati u konjski rep malo dolje svoju krunu. Češalj your šiške i provjeriti.
Jednostavno Poluvrijeme kika: Ove izgledaju veliki kao kovrčava kika frizura, koje daju neuredan seksi izgled. Češalj kosu leđa, a zatim izdvojiti polovicu vrha kose, a zatim ih opet češalj i svežite ga u visoku kika. Comb ostatak kose ponovno. Izvadite nekoliko vlasi kose sa strane vaše lice na omekšati vašu kovrčavu frizuru izgled još više.
Slatka kika frizura: Da biste dobili slatka i sportskog izgleda, dio vaše kose u sredini i razdijelite kosu na dva dijela. Zatim uzeti dvije trake gume, a čine labav ponytails s obje strane. Možete uzeti neke šiške na obje strane, ako želite. Pročitajte više na, frizura stilova i ideja.
Puff and kika Style: "Ovo izgleda odlično kao formalne frizura. Izvadite neke dlake iz vašeg prednji dio, i kravatu ostalo u visokom rep. Češalj Then prednji dio vaše kose, odvesti ih nazad i napraviti lisnato, to sigurno sa sušilom za isječke i lak za kosu.
To su različiti kika frizura ideje. Sada, kada znate da postoji toliko načina da vaša kosa stil, osim samo jednostavnog poni, isprobajte gore frizura ideje. I pazite, da bi stranka koju koristite za kosu poput isječaka elegantan, a za slatka ponytails use perle i slatka kopče za kosu.

No comments:

Post a Comment