Saturday 3 September 2011

Glicerin za kosu

Glycerin je dodan sastojak u mnogim šamponi, kreme, losioni hidratantna, sapuni, tekući sapuni, itd. Ali, zašto je toliko popularan glicerin za izradu kože i proizvoda za njegu kose? Za zadržavanje na koži i kosu mekom i sjajan, vlaga je potrebno. Glicerin is higroskopan u prirodi, što znači da upija vodu iz njegove okolice. Ovo svojstvo glicerin čini izvrstan sastojak za kožu i proizvoda za njegu kose. S obzirom na nastavku su koristi od glicerin za kosu, neke savjete o tome što možete koristiti, a neke mjere predostrožnosti trebate uzeti u obzir tijekom korištenja glicerin.
Pure Glicerin za rast kose; Glicerin je slatko degustaciju transparentan guste tekućine, koji smrzava na ljepljiv tijesto, i ima visoku točku ključanja. Glicerin se može lako otopiti u vodi i alkoholu. Mnoge druge sastojke također može otopiti u glicerin. Ako bocu glicerina čuva otvoren, onda glicerin će apsorbirati vode i imat će znatnu količinu vode u njoj. Glicerin je dobio od sapuna procesu izrade. Povrće glicerin je hrana razreda proizvod koji se dobiva iz biljnih ulja.
Prednosti povrća Glicerin za kosu, osim od bitak u mogućnosti to vratiti natrag vlage na suhu kosu, vlasište i kožu, glicerin za rast kose se također koristi. Korištenje glicerin se može uvelike uvjet suho, neposlušnu i krhki kose. Ako ste pate od suhe, pahuljast vlasište zatim trljanje nekih biljnih glicerin on vlasište može značajno umanjiti iritaciju. To je osobito korisno za afro-afričkih žena, koje imaju suhe kose ili pahuljast kožu pitanja. Osim vlaži koristi glicerin za njegu kose, ona također uvelike pomaže ojačati kosu, što dovodi do manje loma kose, a manje formiranje split završava.
Koristi glycerin, glycerin može biti pomiješana s eteričnim uljima, nosilac ulja, vode, meda, i sl. Korištenje takvih proizvoda možete stvoriti veliku mješavine za prirodnu njegu kože i za njegu kose. Pitate se, gdje kupiti glicerin za kosu iz? Možete kupiti glicerin u bilo kojoj trgovini zdravstvene zaštite, ili dućan za on-line. Možete miješati glicerin, voda, aloe vera sok, nekoliko eteričnih ulja poput lavande, ružmarina u sprej bocu i mala količina omekšivača. Onda zamrznuti ovu smjesu, i primijeniti ga 2-3 dana u tjednu na vaše vlasište i kosu. Masaža sa ovog rješenja, i držati miješati 2 minute na mokru kosu, a zatim oprati kosa čista. Također možete pomiješati glicerin s običnom vodom i primijeniti ga na vlasište redovito, kako bi dobili nove kose koje su meke i bolje teksture. Kako bi se sačuvala glicerin duže, možete dodati pucao od votke na njega. Također možete kupiti komercijalne proizvode kose koji sadrže glicerin kao glavni sastojak skrbi, te ih koristiti za vlaženje kose. Saznajte više na, glicerin koristi za njegu kože.
Mjere opreza; Važno je da izbjegavate korištenje glicerin ako borave u mjestu, koje je izuzetno suho vrijeme. Jer, glicerin na kožu ili kose može privući vlagu iz kose pramenove ili kože. Ovo može rezultirati u blisters na koži, ili napraviti kosa još više suha. Međutim, ako ste koristeći glicerin u suhim vremenskim možete probati miješanje s jojoba uljem, a zatim ga koristiti na svoju kosu ili kožu. Također, dok koristite glicerin u redovitim vremenskim, pomiješati s vodom, a zatim primijeniti da bi svoju kosu i kožu dobro hidratizirana.
To je sve o glicerin za kosu, svoje prednosti i namjene. Dakle, kupiti bocu biljnog glicerina od zdravlja trgovine, i koristiti ga da biste dobili osloboditi od suhe neposlušnu kosu ili čudan vlasište. Također možete koristiti glicerin povrće za vlaži vašu kožu.

No comments:

Post a Comment