Thursday 29 September 2011

Omotavati trakom Drywall Zglobovi

Nakon što ste završili s visećim drywall, sljedeći je korak omotavati trakom drywall zglobova. Ovaj proces je dio drywall dorade. To je učinjeno da se prikrije zajednički linije koje se formiraju kada dva susjedna drywall ploče susreću jedni s drugima. Dakle, to će osigurati gladak, lijep završiti za drywall. Postoje dvije različite vrste drywall traka koje se mogu koristiti za tu svrhu. Jedan je samoljepive trake fiberglass, a drugi je običan papir natrag trake. Prednost fiberglass traka da se može direktno zalijepiti na drywall bez primjene drywall spoj, i tako se može završiti snimanja posao puno brže. No, da se ne lijepi i ako drywall površina nije prašina slobodan ili je mokro. S druge strane, papirna traka daje izvrsno prianjanje. Dakle, većina stručnjaka radije koristiti papirne trake.
Kako koristiti Drywall Tape na zglobovima?
Za pravilnu snimanja of drywall, od vas će okupiti neke opreme za zadatak. To su: drywall papirna traka, drywall noževa različitih širina, zajednički spoj i srednje borbenost šmirgl papir. Nakon što ste spremni sa svim tim stavkama, slijedite korak po korak omotavati trakom drywall upute dane u nastavku:
Korak # 1: Prije svega, morate se pripremiti spremni miješati zajednički spoj po uputama koje daje proizvođač. Uzmi nož suhozidom od 5-inčni širine i koristiti ga širiti zajedničko spoj preko drywall seam u tankom sloju uniformi. Širiti na obje strane tako da može pokriti širina fuge trake.
Korak # 2: Mjera duljina zajedničkog i izrezati drywall trake prema tome. Možete uzeti mjerenje prije nanošenja blata. Stavite traku na primijenjene spoja i lagano pritisnite pomicanjem drywall nož preko njega. Stoga se višak smjese će izaći iz ispod trake. To će također spriječiti bilo kakve mjehurića zraka pod vrpca kao ove mjehurići mogu otpustiti traka u budućnosti.
Korak # 3: Neka se smjesa prisutna ispod trake suho preko noći. Zatim nanesite jedan svježi tanki sloj smjese na površini novo brtvene trake kako ga prikriti. Dopusti ovaj kaput na suho se za slijedeća 24 sata i primijeniti drugi kaput koje treba širiti do 6 inča na obje strane. Znati više o tome kako blato drywall.
Korak # 4: Kad je drugi sloj postaje suha i ustanovite da je traka još uvijek malo vidljiv onda su stavili drugi sloj smjese nad njom i raširena 10 inča na obje strane. Nakon završnog sloja smjese je suha, provjerite za bilo kakve grude zajednički spoj na zglobovima. Ako pronađete bilo ih sklepati uz pomoć drywall nož. Pijesak grube površine spoj sa srednjom pijesak papirom za dobivanje glatke površine.
Korak # 5: Morate slijediti istu tehniku ​​za snimanje suhozidom zglobova na ravnu površinu, a zatim nastavite do trake unutar i izvan ugla. Proces snimanja od unutarnjeg ugla su više ili manje isto. Nanesite spoj s obje strane unutarnjeg ugla ravnomjerno. Izrežite trake po dužini i fold it polovine po dužini i pritisnite ga preko blata. Jedna stvar koja se mora uzeti njegu, dok stavljanje trake na drywall je da bi trebala biti centriran ispravno na uglu. Zbog toga, poklopac je napravio napravio. Vanjski kutovi prvi su prekriveni metalnim kutovi ili kutu perla umjesto vrpce. A zatim i unutrašnji kutovi kao vanjski kutovi su pokriveni s tri sloja, gdje svaki sloj smjese se primjenjuje kada se prethodni sloj osušio. Slijedi brušenje u uglovima.
Pročitajte više na:; Drywall instalacije, kako Hang Drywall, Drywall Instalacija Savjeti i tehnika; Nadam imate jasnu ideju o tome da traka drywall zglobova. Nakon snimanja zglobova drywall, imate kako bi prikrile sve vijka i glave čavlića s blatom. Zatim te bi trebao držati drywall netaknute tjedan dana, tako da drywall spoj dries up temeljito. Na kraju, sloj premaz se mora primjenjivati ​​koja radi kao izvrstan brtvljenje i spriječiti boje iz uzimajući apsorbira u drywall.

No comments:

Post a Comment