Friday 2 September 2011

Prirodni balzam za usne s receptima

Želite meke i sjajne usne? Soft ružičast usne izgledaju izuzetno lijepo i dodati lijep dodir tvoj osmijeh. Ispucalih usana problem koji može biti uzrokovan zbog brojnih razloga. Taj problem nije ograničen na zimama i možda ste sve to tijekom cijele godine. Skupe lipsticks sadrže hidratantnu, usne sjaj ili usna balms dostupnih na tržištu su prodali kao najbolji kozmetički proizvodi dajući vam mekana i roza usnama. No, osim što je skupo, te mogu sadržavati štetne sastojke koji bi mogli dovesti do tamnjenje usne i biti uzrok suhe ispucale usne. Dakle, o tome kako pokušava neke prirodne usne balms? Možete jednostavno napraviti jedan balzam za usne u kući i koristiti za kompletnu njegu usana.
Kako napraviti Prirodni balzam za usne?, Tu su i razne recepte koje možete isprobati za to što je prirodni balzam za usne. S uporabom prirodnih sastojaka, ste sigurni kako bi se poboljšala ljepotu vaših usana i izgledaju predivno. Dakle, dobili sastojaka i započeti raditi.
Med usna matičnjak receptu, trebat će vam dvije kašičice meda i pčelinjeg voska 1 žličica svake i bademovo ulje za ovaj prirodni balzam za usne recept. Uzmite zdjelu i dodajte 2 kašičice meda, 2 kašičice pčelinjeg voska na njega. Rastopiti tih i držati mješanje. Sada izvadite iz topline i dodati bademovo ulje. Izmiješati dobro i sipati u male tube ili kontejnera i stavite u hladnjak na neko vrijeme kako bi pomogli ga postaviti. Evo više o pčelinjim voskom balzam za usne.
Jojoba ulje usna matičnjak receptu, trebat će vam 3 žličica jojobe, 2 kašičice pčelinji vosak i nekoliko kapi eteričnog ulja grejpa. Uzmite ove sastojke u zdjelu i topline. Nakon ove sastojke rastopiti i početi ključanje, dobro promiješajte i isključivanje topline. Sipati tih prirodnih sastojaka balzam za usne u lijepom malim spremnicima i držati u frižideru sat vremena nakon 20 minuta.
Rose balzam za usne; Trebate 5 žličica pčelinjeg voska, 2 žličice kokosovo ulje, eterično ulje ruže i slomili sušene latice ruže za ovaj recept. Uvjerite se da je latice u potpunosti se suše i slomiti da imaju fini prah. Sada otopiti vosak i kokosovo ulje zajedno. Uklonite s vatre, dodajte 3 kapi eteričnog ulja ruže i 1 TSP zgnječen ružinih latica. Kada ste izazvao ovu smjesu dobro, sipati u posudu balzam za usne i pustite ga postaviti. Pročitajte više o najbolji balzam za usne.
Kokosovo ulje usna matičnjak receptu; Evo jednostavan recept za prirodni balzam za usne. Uzmite 2 žličice kokosovog ulja, 2 kašičice pčelinji vosak i ½ žličica bombona ulje. Rastopiti vosak u posudu i isključivanje topline. Sada dodajte kokosovo ulje, pepermint ulja i dobro promiješajte za nekoliko minuta. Transfer smjesu u balzam kontejner i ostavite da se ohladi. Sada mjestu ovaj domaće balzam za usne u hladnjaku 30 minuta.
Tako su to bile neke recepte koji će vam pomoći znate kako napraviti balzam za usne. Možete dodati hranu okusa ove prirodne recepte balzam za usne. Također, mogu samo čiste i koristiti stari balzam za usne kontejnerima ili kupiti nove sa plovila trgovine. Dodavanje voćni sokovi s tim prirodnim receptima balzam za usne je također dobra ideja imati šarene usne balms milosti usnama. Što je trendy je samo jednostavno dodavanjem kozmetički iskra ili svjetlucanje koji se mogu kupiti od ljepota opskrbe prodavaonica. Dakle, zabavite se što ove recepte i prekrasan izgled s tim mekim, ružičasta kissable usne pomoću prirodnih balzam za usne.

No comments:

Post a Comment