Tuesday 27 September 2011

Injektiranje Sealer

Kada ići kroz postupke pločica instalacije, vi ste dužni da naići na korištenje injektiranje sealer. Vi osjećate da nakon instalacije pločice i primjene talog, vaš posao je završen. Međutim, to nije tom slučaju. Još uvijek je potrebno da se primijeni injektiranje sealer da biste dobili posao učinio! U slučaju, da niste sigurni što je to i zašto je njegovo korištenje je potrebno, ovaj članak je iznenađenje.
Što je injektiranje Sealer?
Injektiranje punila je jasno kemijski koji služi u svrhu brtvljenja primjenjuje poroznih pločica za injektiranje i sprječava prodiranje vlage u primjenjuje za injektiranje površinu. Aqua miješati žbuku punila je jedan od popularnih proizvoda koriste u kućanstvima. Ona učinkovito funkcionira kao hidroizolacije agent za injektiranje primjenjuje i osigurava da talog ostaje postavljena u pločica šavova. Također štiti primjenjuje za injektiranje iz kiseline ili bazi ulja kontaminanata. Još jedna važna funkcija služi za injektiranje primjenu punila je prevencija bojenje na površini pločice. To osigurava da pločica površine je izoliran od injektiranje bojenje.
Primijenjena površini crijepa ostaje perivo zbog brtvena svojstva kemijske. Keramičkih pločica za injektiranje za brtvljenje sama po sebi je jasan i bezbojan i ostaje isti čak i nakon sušenja. Ukratko, to je štiti sloj protiv vlage za primijenjenu injektiranje i cementne površine. Nakon prijave, injektiranje sealer sloj obično se suši u roku od sat vremena programa.
To također učinkovito sprječava rast plijesni i plijesni na pločice zbog svoje otporne na vlagu prirode. Bez primjene talog brtvljenje, porozne prirode injektiranje lako bi se omogućilo uzimanje vlage renderiranje ga nedjelotvornim. Tako je u sažetku, jedna injektiranje sealer je primijenjena na kraju bilo popločavanje projekta odbijati odbijati bakterije, vlage i lako isprati mrlje. To čini injektiranje čišćenje nepotrebno, jer ne dopustite da razmazu.
Vrste injektiranje brtvila
Dvije su glavne vrste injektiranje silera. Oni su membrane formiranje injektiranje punila i prodoran talog punila. Membranski formiranje punila ne bi natopljenom u primjenjuje za injektiranje ali otvrdne na njegovoj površini sebe, stvarajući barijeru protiv vlage i pružanje sjajan izgled. Njihov osebujan imenovanje proizlazi iz činjenice da oni čine sjajnom i opnica over primjenjuje površine. Oni su također korišteni kao pigment agenti u talog boje.
Porozni injektiranje punila se apsorbira u primjenjuju žbuku i ispunite sve pore talog s pologom od silikona ili lateksa. Oni ne mijenjaju boju talog, kao i membrana formiranje injektiranje punila. Oni spriječiti prodor tekućine, masti i ostalih agenata u ugrozavanja primjenjuje talog.
Kako se prijaviti za injektiranje Sealer?
Injektiranje punila uglavnom se prodaju u obliku sprejeva što čini njihova primjena vrlo jednostavno. Možete primijeniti za injektiranje tek nakon što ste primijenili talog u pločica šavova i to je sušeno i otvrdnuo dovoljno.
Pobrinite se da injektiranje primjenjuje temeljito i ravnomjerno duž svih spojeva, kao što neće biti u mogućnosti primijeniti više nakon materijalom je poprskan. Nakon što ste osigurali da grout osuši dovoljno, možete početi primjeni injektiranje sealer. Nosite masku dok prskanje.
Držite krpe za brisanje u ruci viška talog brtvljenje poprska pločica. Započnite prskanje od jednog kraja, a zatim premjestiti sve instalirane pločice dok ste pokriva sve talog pokrivene šavova. Držite wiping off viška punila sprayed na pločice kao i ti ići naprijed. Nakon svih talog površina temeljito je pokrivena možete zaustaviti i promatrati svoj ručni rad završio.
Pustiti da se osuši za sat ili dva, da otvrdne i stupiti na snagu. Nakon nekoliko sati možete testirati sloj talog brtvljenje utjecaj namjerno prskanje neke vode na talog. Voda će ostati na površini i ispariti zbog učinak brtvilo.
Opširnije na:; Najbolji injektiranje Sealer, injektiranje Paint, pločica za injektiranje popravak, talog Čišćenje Savjeti; Dakle, injektiranje sealer je potrebno kemijski razvijena postaviti žbuku za injektiranje i spriječiti mrlje iz pojavio. Nadam se, ovaj članak nije ostavio dvojbe o tome što za injektiranje punila je i zašto njegova primjena je finale bilo kojeg postupka pločica instalacije.

No comments:

Post a Comment