Wednesday 7 September 2011

Štednjak cijevi instalacije

Peć na drva je odličan nadomjestak za kamin koji se koristi od strane mnogih ljudi u SAD-u i Kanadi. Važan dio peć na drva instalacije štednjak cijevi, koji se brine o dima nastaje izgaranjem. Ovaj članak je jednostavan vodič za peći cijevi instalacije.
Instaliranje peć cijev je sastavni dio pričvršćivanje cijevi peć na drva u vašem domu. Pokušaji ovog projekta na svoje, uštedjet će novac i smanjiti troškove štednjak pipe instalacije bitno. Ipak, posao nije tako jednostavno, i ići naprijed samo ako ste sigurni da ga vuče off. Naravno, morat ćete planirati cijeli projekt vrlo temeljito prije nego te ići naprijed.
Peć na drva što je grijanje, je zračenja izvora topline. Postoje lokalni propisi i pravila koje treba slijediti tokom instalacije. Ove mjere predostrožnosti i kodovi su staviti na mjesto kako bi se spriječilo požara iz pojavio. Poznavanje ovih pravila i preporučenih mjera predostrožnosti je potrebno prije nego te ići naprijed. Dobiti informacije o Ovi kodovi sigurnosti od požara od lokalnih vlasti.
Štednjak cijevi Namjena
Jedno koje treba jasno, prije nego što govoriti o peći cijevi instalacija je da cijev nije zamjena za dimnjak. To je samo konektor između štednjak i dimnjak. To ne bi trebao biti korišten kao dimnjak obloge u kući interijera i eksterijera. Neke ljude učiniti se odluče za aranžman gdje se peć cijevi spojen na rupu u zidu umjesto dimnjaka su dim ispušni. Ovo je izbor za domove koji nemaju tradicionalno izgrađen dimnjak u mjestu. Međutim, to je najbolje da se cijevi spojen na dimnjak vertikalnom osovinom jer krilima gorivih dim učinkovitije.
Planiranje peći cijevi instalacije
Da biste mogli početi s štednjakom cijevi instalacije, morate planirati neke stvari. The najvažnije pitanje je lokacija peć na drva jer ćete morati planirati instalaciju trase peći cijevi prema tome. Odlučite mjesto štednjak uzimanje preporučenih sigurnosnih propisa u obzir. Propis odrediti minimalne udaljenosti koje treba održavati između peći i kućni interijera i zapaljivih predmeta. Postoji potreba da se nezapaljivi jastuk pod štednjak i perimetar oko njega treba biti očišćen od zapaljivih predmeta. je mjestu centralno moguce u kući i zatvoriti u dimnjak.
Nakon što se odlučite na mjesto, morate planirati najkraći put između peć i dimnjak, da cijevi treba uzeti. Izmjerite udaljenost između dimnjaka i peći prije ugradnje jer će odrediti dužinu cijevi peći možda potrebna. Plan iz putanju cijevi na takav način da pokriva maksimalno zidova Unutrašnjost kuće za širenje topline i koristiti ga učinkovito.
Štednjak cijevi Upute za instaliranje
Prije nego možete početi s štednjakom cijevi instalacije, morate kupiti cijev pravo dimenzije i specifikacije. Mjerenje određenu stazu za peći cijevi će vam dati ideju o duljini cijevi za kupnju. Možete naručiti custom izgrađen cijevi prema Vašim zahtjevima ili kupiti laktove, cijevi i ugriz ih zajedno s lim vijcima.
Određenu duljinu cijevi gubi zbog preklapanja ako idete za sastavljanje peći cijevi umjesto kupnje montažne one. Manufacturer Obično se preporučuju 24 gauge pipe for drva peći. Morate osigurati da cijev je dano pravo pitch koji će osigurati brže uzlazno kretanje ispušnim plinovima. Cijevi se u dvije varijante koje uključuju jedan zid i dvoslojne cijevi. Oni bi trebali biti istog promjera kao i štednjak ispušni.
Zbog teške naravi instalacije i mnoge propise koji trebaju slijediti, ja osobno preporučam da je ovo posao, najbolje lijevo do profesionalaca. Ipak sam dati osnovni pregled štednjak cijevi instalacijski postupak.
Počnite s ugradnja cijevi nakon peć na drva instalacija je učinio. Prvi put spojiti cijevi sa peći u skladu s uputama proizvođača i ići na ugradnju cijevi do dimnjaka utičnicu fiksiranjem komada zajedno sa limom vijcima. Pobrinite se da tijekom spajanja, muški ili uvijen krajevima cijevi usmjerena ka peć u smjeru prema dolje. To sprječava kreozot iz gomilajućim u cijevi i pronaći svoj put natrag u peć, bez curi van. Brinuti da otpremi peći cijevi od zapaljiva sredstva (uključujući i zapaljive zidove i strop) je više od 16 ako je jednom zidu jedne, i 8 ako je njegov bračni stijenki jednom. Trebat će vam jedan poseban priključak dimnjaka 24 izmjerili da bi konačnu priključak na dimnjak kraju.
This zaključuje kratak pregled peći cijevi instalacije. Međutim, to nije kao jednostavan kao to zvuči i njegova je poželjno da napusti posao profesionalno, osim ako znate što radite.

No comments:

Post a Comment