Saturday 3 September 2011

Bachelor Party Igre

To je tvoj prijatelj u posljednje večeri djevojaštvo prije nego što ulazi u novu fazu svog života ispunjen extra odgovornosti i dužnosti. Moraš mu dati veliki oproštajni party. Prvostupnika party treba biti planirana dobro, tako da se može izvesti čak i bolje. Najvažniji dio takve stranke su igre prvostupnika stranke. Te igre su život stranka, koja bi stranka vrijedi plešu cijelu noć. Let's vidjeti što neke su od igre prvostupnika stranke i bachelorette party igara previše!
Bachelor Party Igre za muškarce
Živjeli!; Prvostupnika stranka ne može pokrenuti bez duše opijen. Uostalom, to je jedini način mladoženja-u biti može izgubiti sve svoje inhibicije i slijediti njegove intuicije. Pijenje igre su način za početak igre za prvostupnika stranke. 'Ime', je velika igra za početak sa. Stavite lonac u sredini i čine sve sudionike (svi sudjeluju) pridonijeti malo alkohola u lonac od svojih naočala. Mladoženja počinje, imenovanjem poznati osobnosti. Sljedeća, osoba imena celebrity, a posljednje slovo ranije rekao ime. Recimo, prvo ime je 'David Beckham', sljedeći je započeti s 'M'. Onaj tko promaši, mora piti lonac i početi ispočetka. Osoba mora držati piće dok on ne dolazi s imenom. Pitam se što se naziva obrezivanje se nakon srednje razine pijanstva!
Poker, a veliko igri poker s pravim novcem kladiti se, je noć of conniving zabave! Na ovaj način možete imati klasični striptizetu ideju stranke previše. Varijacija mogu biti napravljeni s krilu plesača. S izbora izobilju, poker definitivno kvalificira u popis prvostupnika party igara ideje. Egzotičnih nastupa za 'posljednja pomast' od djevojaštvo, su podmukla i može dovesti do neke steamy tajne u suprotnosti sa sljedećeg dana vjenčanje zavjete. Pa što će biti g. Mladoženja je strategija da se držite čistim?!
Film Noć; Ako ste bili skandalizirati od navedenih ideja, ne brinite. Očistite prvostupnika party igre ne postoji. Ova ideja nije igra, nego samo običan ideja. A dečki noć-u gledati neke od tip-favorita. Matrix, Die Hard, mamurluka, The Bachelor Party i samo bi vaš poziv. Red neke pizza, nachosa i pohranu ogromne količine filmske zalogaje za jednu noć virtualne zabave. Ako ovaj dobiva dosadna, zgrabite vaše tipke i pogoditi cestu hop klubovima zadnji put.
Trivia; Potrebno je samo TAD bitni romantične trivia da igre bachelorette party. Popis dolje neke zanimljivosti njezina muža-to-biti poput: 'Što je njegova omiljena boja', 'što je njegova omiljena pjesma?' i tako dalje. To su u osnovi pitanja koja se nikada stvar. S jednom krivo odgovora, mladenka-to-biti mora dolje staklo piva. Da biste dobili ostali ukucani, proći na pitanja o mladenka gostima. Možete okvir pitanja kao što je "ono što je njezina omiljena jela? ',' Koja joj je omiljeni film? ' i tako dalje. Nabavite apsolutni trivijalnost da ta pitanja, kao i uzimajući ih sve sloshed je cilj. Prava zabava prvostupnika party igre, početi postavljati duhovi su visoke!
Dobijte više od; Jedinstveni bachelorette party ideje, bachelorette party ideje, tako da to su bili neki od zabave prvostupnika party igre. Nemojte se sami zaglavi u rutina stranačkog ukrasa i party pozivnica. Zbrinjavanje ih je još jedan problem i možete prilično puno Pozivam sve na telefon. Samo nemojte zaboraviti da imate pravo plan, dovoljno pomagala i neiscrpna polet za party!

No comments:

Post a Comment